Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

nuz, je to jednoduche,
treba to pH zmerat.
Inac ako zmerat pH zaludka, stien zaludka, sliznic atd atd.
pH krvi je asi najdolezitejsim faktom.

kosa

pre CCC,
myslim ze osoba LAICKA(majuca ziadne ci temer ziadne vedomosti z mediciny)neide k lekarovi radit sa o voli lekara ohladom zdravia. Osoba LAICKA tam chodi preto lebo sa (este stale mylne) domnieva ze u lekara rozhoduju SCHOPNOSTI(a nie VUOLA).
Osobne poznam lekara ktory len dohliada nad svojimi pacientami(jednak viac zaraba, a zmarni menej casu nad chorotami pacjentov, ten cas venuje na vzdelavanie-poresne v style LENINA-3x ucit sa).
Chapem ze aj lekar je len clovek, ale zaujima tak ked si nieco kupujes ze to ci ono sa stalo s predavajucim? urcite nie. nielenze chces kvalitny produkt, ale dokonca na kvalitny produkt mas PRAVO v zmysle zatial este stale platnych predpisov.
Ano clovek sa uci na svojich chybach, ale lekar by sa mal ucit...ale nie na chybach svojich.Lekar by sa mal predovsetkym ucit od starsich SKUSENEJSICH kolegov.
Viem ze ako ludia sme rozny( mali velky atd atd),a ze niekomu uz nic nepomoze (vid teta-suseda), ale lekar sa ma sustredit na to co POMAHA.
Jasna vec ze v sucasnej dobe su lekari v podstate terorizovani v tom zmysle ze sa od nich vyzaduje mnozstvo birokracije a vsetkeho co zo zdravim pacienta nema nic spolocne.

ccc

pozri sa kosa,niekedy sa stane, že aj pri najlepšej vôli lekára u pacienta zlepšenie stavu nenastane,bohužiaľ.nepoznám lekára, kt.by pomohol resp.vyliečil všetkých svojich pacientov..aj lekár je len človek so svojimi nedostatkami, tak ako každý iný človek.
a tak ako každý tiež sa učí na svojích chybách..
ani my ľudia nie sme všetci rovnakí, niekomu pomôže to, niekomu niečo iné a niekomu nepomôže nič

kosa

pre CCC,
snazim sa dopysat CEST VYNIMKAM- ako uz bolo napisane, laici maju respekt pred ludmi v bielych plastoch-nuz jasne ak niekto robotuje povecme 10 hodin dene, a niekto 10 hodin dene cita knihy o medicine?...
Osobne som trpela na caste teda v odbornom termine CHRONICKE ( v laickom termine NELIECENE)zapaly PND a ND, caste sinusitidy a polysinusitidy plus opakujuce sa rhinusitidy.
Vsetko co pre mna robili bolo to ze mi napisali ATB- od penicilinu, ampicilinu po tetraciklin a uz skor popisany oxytetraciklin obchodne znamy ako OXYMYKOIN ( LECIVA n.p. PRAHA).
A jedinov snahov bolo ze na ORL si raz spomenul ze moze urobit punkciju a snimku RTG s kontrastnov latkov na zistenie zmien v dutinach,samozrejme navrhovali mi operaciju.
Az raz som stretla DOKTORA kotry v priebehu necelych 6 tyznov dal do poriadku moje 6 rocne trpenie...
Ako ja ako LAIK sa mam pozerat na cloveka, od kotreho ocakavam ze mi pomoze( odhliadnuc od sucasnych multimilionovych obchodov), o kotrom sa dozviem ze v podstate NEVIE TO co ma ako LEKAR vediet? teda mi ako pacientovi pomoct?...
Mozno ze mas iny nazor ale ja nemozem z mojej prakse povazovat cloveka za lekara kotry ma plnu cakaren pacientov.
vsimla si si jeden moj prispevok o tom ze v starej CINE zdravi pacienti platili svojmu lekarovi, a len co pacient ochorel tak lekar bol povini platit svojmu zakaznikovi( ten isty princip bol zauzivany aj vo SVEDSKU pred 30 rokmi).
Ak pracujes v medicine a moje oznacenie''lekvar''sa ta osobne dotklo tak sa ti OSOBNE OSPRAVEDLNUJEM.
Avsak trvam na MOJOM nazore ze cely medisystem na SK-HLAVNE prijimacky na mediskoly su SKORUMPOVANE, coho nasledkom je nie mala cast pracovnikov v medicine(vysokoskolskych) kotrych ani pri najlepsej voli nemozeme nazvat-LEKARI.
Dakujem z pozornost.

kosa

pre FRONTMAN,
nikto nehovori ze nejaky ten ci onen vitamin ma SUPER UCINNOST( to by bola hlupost lebo co OSTATNE,vsak).
Kazdy normalny VEDEC-ODBORNIK len poukaze-poukazuje na fakt, ze organizmus potrebuje tie ci one vitaminy, a nedostatok toho-oneho vitaminu ci cohokolvek, moze sposobit urcite zdravotne problemy( vid BERI BERI ci vita C).
Takze v tejto teme mame nazor ze NEDOSTATOK vitaminu B17 / B15 je faktorom, kotry sposobuje vznik rakoviny( samozrejme ROZNYCH foriem).
A co sa tyka toho utajovania....
Nuz teraz sa o tom pise vela AJ NA TOMTO FORE (dakujeme AMDINISTRATOR ze si dovolil tu temu). Takze o utajovani nemoze byt reci.
(Jednako otazka by bola ci sa to nesnazili UTAJIT? Otazkov laika z KOPANIC sa treba opytat: Ako ze o tom zme nevedeli v 1976 roku?).

kosa

ccc,
znamena to ze nemal ani zaznam v jeho lekarskom spise?
Moj dedko ( co si pametam) v podstate mal velmou tenucky zdravotny zaznam.Dokonca sa vyhybal aj anti TBC vysetreniam.
Ale niektore susedky tak tie isli naostro, a si pametam ze ALNAGON sa bezne pouzival az do momentu ked to zacali len na predpis.
Snazim sa len zistit, kotre tych DESATORO bolo pricinov jeho predcasneho skonu.
Ak si pametas este nieco, tak dakujem za odpo.

frontman

kosa:
nespochybnujem existenciu toho vitaminu, spochybnujem jeho super ucinnost a najma jeho umyselne utajovanie.