Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc,
odkial to maz ze uz v starom Egypte mali rakovinu?
Inac som pocula ze v starom Rime to bolo bezne ochorenie.
dik za odpo.
nie nemal žiadnu vážnu chorobu..až rakovinu na kt.zomrel
dobre CCC,
bol chory? trpel na nejake tazkosti? liecil sa na nieco?ak ano co to bolo? uzival lieky? ci zomrel len tak z dna na den v praci ci pri nejakej cinosti?
dik za odpo.
pre FRONTMAN,
napisal si ale ze ....''ziadne zazracne vitaminy neeksistuju''-koniec citatu.
Nazov tejto diskusije zacatej DAMIAN-om je - PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17''.
prezreli sme vsetky skolske knizky-suvisiace s tovto temov- vidane u nas od 1918 roku, a v ziadnej toto ( VITAMIN B17 / B 15 ) NIE JE.
Prezreli sme aj ''HATCHINSA'', vydanie z poloviny minuleho storocia-bezne dostupne na kazdej dobrej skole mediciny, a tam to tiez nieje.
Inac RNDr. Gabriel HOCMAN, Csc. napisal v doslove jeho knihy ''STRAVOV PROTI RAKOVINE''-necitujem ale to(ten doslov) mozem specialne pre teba napisat- ze IGNOROVAL nazor Dr. Robert-a PETO-a z OXFORDU(GB), kotry mal prednasku v polskom meste LODZ v 1980r. v kotrej jasne povedal(Dr.PETO) ze strava je faktorom ovplyvnujucim zdravie cloveka.
RNDr. HOCMAN, dalej pise ze nebol nestranny, a vobec sa nespraval ako vedec ulohov kotreho je ked uz SAM NIC NEVYMYSLA tak aspon overit NOVE POZNATKY NAZORY. RNDr. HOCMAN dalej pise ze, mohol si vybrat pohodlny zivot, karieru, do konca zivota sa hrat na nejakeho bezvyznamneho vyznamnika( takych su tisice v roznych mestach roznych institucii a na roznych drahych autach), ale JE RAD ze to neurobil,ze napisal knihu ktora je objektivnym nazorom-kedze ju mam precitanu tak suhlasim ze ju napisal z pohladu nestraneho odbornika, hoci jasne ze vyskum sa pohol dopredu a niektore informacije su doplnene.
Teda myslis ze ten vitamin B17/B15 je latka kotra sa nachadza v strave ( tak ako vita C) alebo nie?
dik za odpo.
kosa môj dedko zomrel v 1974, takže černobyl nezažil..a žil bežným životom..záhradka, pestovali sa ovocie, zeleninu, v zime si zabili jedno prasiatko, kt.všetci 4 jedli celý rok..jednoducho bežný dedinský život,aký v minulosti bol..nie taký ako je teraz, že len klobásy, slanina a tak.
žili veľmi striedmo a predsa.mal okolo 70 rokov, keď zomrel
pre IGRIS,
myslim ze originator tejto myslienky (dedko DARWIN-a) vobec nemal na mysli ze silnejsi preziva- re: dinosaury.
inac vo vztahu ludi k ludom to moze platit(co nevylucujem).
kosa, ja som nehovoril o tom, ze vitaminy su zbytocne. ale ked pocujem o nejakom utajovanom vitamine, je mi hned jasne, ze je to klamstvo.
a beri-beri a skorbut su bezne choroby z nevhodnej stravy
kosa, rakovina je chyba DNA, kazdy proces ma predsa urcitu chybovost. to neodstranis, mozes tu chybovost len znizit.
pre CCC,
mohla by si specifikovat okolnosti smrti tvojeho dedka?
hovoris ze jedol toto tamto robil(fizicky) atd atd.
A co stres? Kolko mal rokov ked zomrel?
Desatoro...hovori ze AJ strava je pricinov vzniku rakoviny, ale NIELEN STRAVA.
Preto sa pytam na konkertizaciju jeho pripadu.
Ako daleko bol od Cornobylu? (ked to v 1986r buchlo).
Dakujem za odpo.
pre IGRIS,
bolo by dobre vediet koho su to deti.
ak rodicia maju povecme diabetes ci ine zdravotne problemy, tak s velkov pravdepodobnostov dedicnost, ci radsej zmena genofondu je povodom ochoreni kotre pred 20, 30 rokmi boli v podstate nepoznane.
v podstate je normálnou selekciou prírody