Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Tak tak, Frontman, s tym suhlasim, ze vacsinu ludi pravda nezaujima (priblizovanie sa k animalite- len zrat a nerozmyslat, instinktom...
To prave zneuzivaju Ti, co stoja pri riadiacom kolese - strategovia. A pise sa to aj v 'Protokoloch' z r 1897 z Basilei, ze :'Pozrite na tie opite a nenazrate zveri...'
Pripominam, metabolicka medicina nie je alternativna medicina.
Neviem, ci si veriaci RNG, ale aj tak si dovolim napisat toto: „Čas je dar, ktorý nám dal Boh. Bude od nás žiadať presné vyúčtovanie.“
RGN, bez dychu citam, co pises. Hlavne tvoje zamery, ktore robis bezplatne. Ja sa tiez prave dohadujem zo strankou www.worldwithoutcancer.org.uk o tom, ze by som im chcel to stranku zadarmo prelozit do slovenciny. Tak uvidime.
Boze, ved Ty si priamo pod nosom Tym zvieratam z FDA. To su satani, nie ludia. Tam je koren novodobeho holokaustu a mengeleizmu. Tak Ti prajem vela sil!
extrakty vo forme piluliek a kapsul sa snazia skoncentrova r ucinne latky z bylin. Nakolko sa im to podari, to je casto otazne. Totiz mnohe latky, ktore vylucia mozu byt neskor dokazane za ucinne...
Na druhej strane bolo mnozstvo vyskumu robeneho s koncentratami, kde originalnek byliny by bolo treba privela na to mnozstvo ucinnej latky.
Ja sa snazim doviest juhoamericke byliny, ktore su starocia pouzivane a ucinky potvrdene lekarmi zapadnymi vyskumnymi metodami.
Domace europske rastliny su dostatocne doma zastupene, do toho sa nehrabem
Na hraniciach som ale narazil na problem, mojho konatela podozrievali, ze v librovuch balickoch cajov su drogy. Trvalo to vyse 2 tyzdnov ich presvecit, ze je v nich len to, co je napisane na balickoch! A schvalovanie na predaj je zatial visi v lufte. takze maximalne z nich mozem daco darovat pripadnym zaujemcom a viac sa neodvazim doviest, aby som konatelke nesposobil zbytocne problemy.
Zatial som poslal len graviolu(antibakterialne, antiviralne, protirakovinne), una de gato(uncaria tomentosa znama na Slovensku ako vilcacora, antibakterialna, antiviralna),canca piedra(rozpusta ladvinove a zlcove kamene, antibakt.), mate(alkaloidy, ako v kave) bitter melon(znizuje hladinu cukru-diabetes2), maca(podpora sexu).
To su len hlavne ucinky, viac o noch mozno najst na strankach vyrobcu
www.raintree.com. To je vyrobca velkopredajca, oni si mozu dovolit vyskum a odbornikov, a vybornu prezentaciu na webe.
pre RNG,
podla mojho nazoru sa GENETICKOV MODIFIKACIJOV sleduje jeden ciel: zbavit nas potravin kotre by nam umoznili dosiahnut vysoky vek.
Ak sa zamislis a urobis malu statistiku, tak si vsimnes ze hoci ludia relativne(vseobecne) sa dozivaju dlhsieho veku, absolutne(konkretni ludia) sa dozivaju kratsieho veku. Prikladom je moja teta-suseda z mojoho pribehu: jej otec zomrel 75rocny(potom ako mu lekvar podal dve kalciove injekcije na rozohrjatie...), a jej matka zomrela 84 rocna, majuca tiez rozne problemy.Kedze teta-suseda sa toho veku nedozila jasne vidiet ze hoci statistika nam hovori jedno fakty hovoria nieco ine.
pre RNG,
myslim si ze na SK chyba konkurencija mezi lekarmi.
Kedze my ako pacjenti NEMAME NA VYBER (za totality i TERAZ) a ideme k lekarom ktori su absolventmi JEDNEHO SYSTEMU VZDELAVACIEHO( hoci osetruju poistencov z roznych poistovni),kde este stale plati pravidlo nie schopnosti ale znamosti... Ale kazda pesnicka raz skonci a skonci i tato o neustalom oblbovani pacjenta-zakaznika-volica-OBCANA, ktory vo svojej nevedomosti a nemajuc na vyber ide od jedneho lekara k druhemu, od jedneho utrpenia k druhemu.
Casi sa zacali menit, a my ako zakaznici zaciname vidiet ''PRAVDU O RAKOVINE''- klamstvo viac ako storocne, nekonecne zarabanie penazi na utrpeni nevediacich (ktorych bude kralovstvo nebeske...), a z toho vyplyvajuce rozne problemy v spolocnosti.
dakujem Ti RNG( i v mene tych nevediacich ktory nemaju ponatie co vlasne pre nich sa snazis urobit, ze sa SNAZIS. a je mi luto ze si sa stretol z mnohymi problemami...sam si sa presvedcil ze hoci sa ludia vo vlade vymenili x krat, system je stale ten isty-TOTALITNY.
Len kratko na margo genetickej modifikacie.
Aj v prirode sa geny pozvolne menia roznymi zasahmi(ziarenie, rozne prirodzene latky v pode, nedokonalosti kopirovania DNA atd) Bez toho by neexistoval vyvoj a zem by bola mrtva planeta.V poslednych tisicrociach ludia ale zacali selekovat rozne rastlinne odchylky(vacsie,vynosnejsie, sladsie plodiny) a tym znacne ovplyvnili prirodny stav. Kedze nemali vedomosti, co vlastne v hlbokej podstate robia, dostali sme sa do dnesnej neprirodzenej situacie, kde ovocie ma privela cukru, malo mineralov, vitaminov a buniciny, maso je pretucnene,nema dost sliach(mukosachridy potrebne na nase klby).
V poslednom case prisli z metodami to este urychlit a vytvorit zmeny extremne nepravdepodobne v prirode tj privelke a prirychle, ktore pri nasom obmedzenom poznani mozu priniest katastrofu.Ja som na strane extremnej opatrnosti, ale nie celkom proti. Geneticky modifikovane produkty su patentovatelne a preto mozu priniest obrovske zisky. Tlak proti obmedzovaniu genetickej manipulacie je teda velky, ale mozne nebezpecenstvo este vacsie. Osobne aj by som bez toho vedel zit, ako poistka proti moznej katastrofe.