Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Damianovi
Zijem uz 38 rokov v USA. K alternativam som sa dostal davnejsie, ked som nebol spokojny s radami konvencnej mediciny.Privela postrannych ucinkov, same porazky a rakovina, stari ludia trpiaci a pod.
Kedze v dnesnom svete nie je nic za darmo(alebo len velmi malo...), objednal som si clenstva v rozlicnych alternativnych lekarskych skupinach. Svet sa najlepsie rozvija vseobecne v atmosfere zdravej konkurencie a lekarska komunita je viacmenej spojena do jedneho hegemonneho celku
Tam sa -v dvojtyzdennikoch- dozvedam uz 14 rokov najnovsie poznatky v oblasti udrzby a obnovy zdravia prirodzenymi prostriedkami na rozdiel od symptomatickej diagnozy a pouzivanim patentovanych=syntetickych farmaceutik. Po case som pomohol radami mnohym priatelom, pribuzenstvu aj inym. Na radu mojej zeny , aby som moje nazbierane vedomosti pouzil ucinnejsie som otvoril v Bratislave predajnu, ktora mala byt zdrojom informacii a cenove pristupnych prostriedkov. Tam som ale narazil na schvalovaciu byrokraciu, personalne problemy atd. Napriek milionovym stratam ale je predajna este stale otvorena. A ceny su tam podstatne nizsie, nez inde. Keby som mal niekoho, co by bol ochotny nastudovat niekolkotisic stran-aspon zbezne-z mojich nazhromazdenych lekarskych alternativnych publikacii a rozosievat tieto informacie, mohlo by to pomoct hromade ludi, nie len mojemu pribuzenstvu a kamaratom.To je teda moja obet, moja misia, kde sa snazim pomoct ludom na Slovensku ako rodeny Slovak.
Kedze v mojom podnikani(sukromnik, rodinny podnik, suciastky pre letecky priemysel)taham napriek svojmu pokrocilemu veku vyse 60 hodin tyzdenne(vcitane weekendu), vymedzujem si denne max 2 hodiny na studium doplnkov(tj vyzivove, udrzobne a alternativna medicina). To aj z pudu sebazachovy, nie len zvedavosti a snahy pomoct aj druhym. Ak teda spomeniem obcas zdroj lacnych a kvalitnych prirodnych prostriedkov, co sa snazim na Slovensko doviest, nie je to pre obchodnu reklamu. Mojim ucelom je cenove spristupnit Slovakom ucinne a kvalitne doplnky za najnizsie mozne ceny, tak nemozem robit drahu reklamnu kampan, za ktoru by potom zakaznici museli zaplatit v cene vyrobkov.To by bola potom nie charita-pomoc, ale prekupovanie, co robia druhi za ucelom zisku. O to rozhodne nemam zaujem.
Nuz toto je moje spoved na tychto strankach, dufam, ze mi administrator odpusti, ked prekrocim hranicu vymedzenu pre platene reklamy pri mojej snahe spristupnit vedomosti a produkty konkurencnej skupiny lekarov z prirodnym zameranim Slovakom.
pre FRONTMAN,
nesuhlasim s tebov.
ak sa pozries na vetsinu prispevkov tunak na tejto stranke, tak VETSINU ci prispievatelov ci citatelov ZAUJIMA pravda o '''RAKOVINE-VITAMINE B17/B15''.
az na par vynimiek, kotre toto ( z ''NEJAKYCH''dovodov spochybnuju...si myslim ze maju zavadzajuce informacije tito pochybovaci, a sami nic nedokazali/neobjavili, ani nie su zatial pripraveni si priznat ze len papagajuju) tak vetsina alebo ma vedomosti, alebo predava dokonca preparaty-patentaty obsahujuce rozne formy B17(dufam ze coskoro to bude B17/B15).
Samozrejme, nasim PRAVOM ako zakaznikov by malo byt aby tieto vitaminy atd atd boli dostupne v.... GENETICKY NEMODIFIKOVANYCH POTRAVINACH!
pre RNG,
napisal si to vyborne, mas zapocet aj skusku!
male upresnenie, B12 aka ''CYANO_COBAL_ AMIN'', v europe je zatial v predaji, ale v SSSA sa tento vitamin nedostava do B kompleksu.
preco asi?.....
teda ti co nechcu nechcu, ale ja chcem patrit medzi ludi co za rok-dva budu cestovat na ine planety, hoci nech to je aj ten poka..ny mesiac-LUNA, ci absolutne primitivna obezna draha.
Ti co nechcu nechcu, ale nech nebrania tym co chcu.
Este stale hladam ako sa vola ten test kotrym sa da zistit pritomnost rakoviny( STUPEN POSKODENIA ORGANIZMU) v tele na niekolko rokov dopredu.
to uz znie lepsie, damian
lenze problem je v tom, ze vacsinu ludi pravda nezaujima.
ale mozes si kupit na internete 50g za sesnast libier plus postovne....-hehe.
pre DAMIAN,
podla mojich info, tak v GB stiahli zo siete ''charitativnych=dane neplatiacich'' siete pod nazvom OXFAM predaj jadierok apricots. predavali ich po libru 69, 50g.
samozrejme dosiel na nich tlak ze to nezmu predavat. bol to dovoz kdesik s azije.
RNG, neviem, ci by som to dokazal napisat lepsie a zrozumitelnejsie. Prosim, pomoz mi otvarat ludom oci a prebudzat ich z TRAGICKEJ naivity! DAKUJEM!
Samozrejme, ze kyanid v ovoci a zelenine posobi inak. To hlavne preto, lebo je pevne zluceny z benzaldehydom a dvoma molekulami cukru a je rozstiepitelny jedine betaglukosidazou. ktora sa v niekolko sto nasobnom pomere nachadza v nadorovom prostredi.
A, RNG, odkial mas info o B17-ke??? Ovladas anglictinu?
Re:kyanidy a moderne umyvanie hlav cez media
V mnohych ovociach sa v semenach nachadzaju cluceniny kyanidov (antioxidanty antokyanidy, proantokyanidy, ktore su pre nas velmi uzitocne v bpji proti volnym radikalom).Nikto nepochybuje o uzitocnosti cucoriedok, malin, cernic, hrozna a jeho semien, a tieto vsetky maju v semienkach komplexne zluceniny obsahujuce kyanidy. To nie je to iste, ako jedovata kyselina kyanovodikova alebo jej draselna ci sodna sol. Tak isto ako chlor je jedovaty plyn, sodik by vypalil do organizmu diery a horel by v zaludku, ale NaCl je sol zivotne potrebna na chod tela.
Ved aj napr vitamin B je davany vo forme cyanokobalaminu!
Samozrejme,treba spravne a lekarskym vyskumom dokazane davky. Otravit sa da aj prebytkom vody(hyponatremia je bez zasahu smrtelna, na to staci naraz vypit len 4-5 litrov vody pri potlaceni prirodzeneho telesneho reflexu proti prebytku vody)
B17 je dokazany liek na rakovinu na mnoho tisic vyliecenych pacientoch napriek propagande proti.
Tu sa dostavame na druhu temu:stav dnesnej propagandy, reklany ci doslova umyvania mozgov.
Na svete je vela skupin zdruzenych ludi, ktori maju zaujem formovat ci vlastne deformovat nazory ludi pre svoje osobne financne a politicke zaujmy. Dnes je kazdy verejnoinformacny prostriedok ci priamo, ci nepriamo ovplyvnovani timito skupinami. Samozrejme, cim je skupina vacsia alebo silnejsia(ekonomicky) tym ma vacsi vplyv na rozne media.
Tak to plati v kazdom odbore, aj v medicine.Na ilustraciu aku maju moc uvediem USA, kde zdravotny priemysel(poistovne, lekari farmaceutika a nemocnice) tvoria 16.5% totalneho domaceho produktu. Teda viac nez energetika, doprava a polnohospodarstvo dokopy. V zdravotnom priemysle, tak ako vsade inde ,sa jedna dnes o peniaze, bez ohladu na to, co sa tvrdi v mediach.Momentalny stav je pre vsetkych v tomto odbore velmi dobry.Zisky , ceny, platy- to je dnes vsetko rekordne a budu sa zubami nechtami branit proti akejkolvek zmene, co by im tuto hladinu napadla.Preto lieky z prirody- to, co ako sa ludove povie ,rastie zadarmo na strome,a neda sa patentovat tj neda sa dat zakaz na to aby to hocikto predaval za nizke ceny im su uhlavnym nepriatelom. Toboz, ked je to este ucinnejsie, nez ich synteticke verzie. Informacie o tych musia byt potlacene, prostriedky ohovorene a kedze sa jedna o miliardy, penazi je na to dost.
Internet sa najlahsie manipuluje, hoci kedze tam ma kazdy pristup, nejake pravdive spravy predsa len preniknu von. Priamysel ale zije z vacsiny, nie z malych informovanejsich skupiniek, takze nemusi potlacit vsetko. Tak mame moznoet-ta ciastka spolocnosti, ktora nie je leniva aby sa driapala za vedomostami,aspon kde tu nahliadnut do pravdy.Kedze je to ale mnohonasobne prehlusene opacnymi tvrdeniami, len malokto si moze vybudovat nezavisly nazor, blizsie k pravde.
Frontman mnoho veci, ktore nemali nikdy vyjst na svetlo bozie, sa dostali na internet. Internetova stranka sa len tak jednoducho zrusit neda. Proti vit B17 sa bojuje inymi sposobmi. Napriklad, v Anglicku je o marhulovych jadierkach (B17) napisane, ze viac ako dve jadierka denne je vysoko toxicke, lebo obsahuju kyanid. To je ale do neba volajuce zavadzanie, lebo sa vie, ze jadierka nie su toxicke ani trochu viac ako cukor. A zavadzaju narod aj vyhlaseniami, ze ludia sa jadierkami otravili. ANO, otravili, ked zjedli za pohar jadierok naraz. A ktory normalny clovek by zjedol pohar cukru alebo soli naraz? A tak, ako cukor a sol sa jedia v malom mnozstve, aj B17 sa je po castiach. A NAKONIEC, TO NIE SU MOJE TEORIE! JA SOM TOTIZ DAVNEJSIE TIEZ SLEPO VERIL TOMU, CO SOM CITAL. LENZE ZAVAZNE INFORMACIE MA ZMENILI A OTVORILI MI OCI. A NIE SOM PARANOIDNY. KEBY SI MA POZNAL OSOBNE, HNED BY SI POVEDAL, AKY SOM OPTIMISTA A REALISTA ZAROVEN. TO LEN TUTO MOZNO TAK PARANOIDNE POSOBIM, LEBO CHCEM ABY SA LUDIA PRESTALI NECHAVAT VODIT ZA NOS A BYT NAIVNI. TAK VELA STASTIA!!!
pre FRONTMAN,
je to napisane v jednom z mojich prispevkov. nikto to tu neutajuje.da sa skor povedat ze tomu NEPOMAHA, a NEPOMAHALI ani tym ktori o tom rozpravali ( vid pripad Dr.HARRIS-a koncom 60. rokoch v SSSA), a urcite nepomahali VRAZDENIM VYHRAZANIM ROZBIJANIM(aut podpalanim domov), NICENIM EKSISTENCIJE-a naslednim stazovanim zivotov deti( cim sa PREVINILI deti?..),zatykanim, sudenim a zatvaranim teda PORUSOVANIM KONSTITUCIJE-ustavy- atd atd atd.( vcelku to iste sa djalo v byvalom CS v 50 rokoch-vezenie, nicenie eksistencije ci vrazdenie nevinych co i v SSSA aka USA).
je tu len taka mala otazuocka:
KDE SU NASE PRAVA OBCANOV? - ak uz povinosti teda platenie dani si cesne plnime?......
Akurat zistujem ako sa volaju tie testy kotrymi sa da zistit pritomnost rakoviny na x( pet ci sest) rokov dopredu.