Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
damian, ty si teda pekny paranoik.
vysvetli mi, ako je mozne, ked sme vsetci tak ovladani a planovani, ze existuje stranka, na ktorej si moze hocikto precitat o tom vitamine? preco ju nezrusia, ked tak vsetko ovladaju?
nejak ti to nesedi, tie tvoje teorie.
Jeden profesor strategickeho managementu (pochadza z Irska) nam dal velmi dobru prednasku. Tam povedal: 'V mediach nie je viac pravdy ako 20%. A nezalezi na kvalite medii. Politika nie je to, co vidime. Politika je to, co sa deje za politikou. Politicy nie su ti, ktorych vidime na obrazovkach sa skerit. Politici pracuju za polotickou oponou. Nic sa nedeje len tak, samo od seba. Vsetko je detailne planovanie, politika, strajky, revolucie, vojny... Vsetko to sa planuje z jasnymi cielmi.
Frontman, Aj fakty o utajovani vit C su bludy, ze? Presne tak. Podla Teba, asi vsetko, co nie je v mediach, je blud. Gratulujem!!! Otazka je len, kto vlastni media a preco sa ista skupina vsemozne snazi (a dari sa jej) skupovat media? A preco sa v protokoloch tejto skupiny pise, ze: 'AK JE NA PRVOM MIESTE DOLEZITOSTI ZLATO, TAK NA DRUHOM MIESTE SU MEDIA'? Ale viem, ved to su len bludy, ze? Ale potom si vyjasni pojem 'BLUDY'.
FRONTMAN, chcel si tym povedat aj to, ze americke dvojicky zvalil Osama Bin Ladin??? Chcel si povedat, ze utok na Londynske metro (ktorym ja denne cestujem) vyhodila do vzduchu AlQaeda? Vies, kto riadi Svetovu Banku? A na SK, kto riadi politiku? Hadam si naivne nemyslis, ze to su hlupacikovia ako Dzurinda, Fico atd? Ale Ty si to myslis, ze? Lebo to pisu v novinach a rozpravaju o tom tety v TV, ze? Ak si myslis, ze vsetko je tak, ako to vidis, velmi Ta lutujem. Ja som sa totiz s vit B17 stretol mnohokrat a VIDIM aka spina sa deje v pozadi. Tak, ake bludy. BLUD, je relativny pojem presne tak ako 'DEMOKRACIA', Kedze demokracia neexistuje. To, o com sa hovori je pseudo-demokracia.
pre DAMIAN,
to utajovanie vitaminu C a dosledku nedostatku na organizmus (scurvy), sa tajilo skoro 400(styristo!) rokov.
pre FRONTMAN,
nemyslim si ze sme tu zamiesany do diskuzije ze niekto utajuje vitamin B17. Kedze niekto z nas diskutuje, niekto sa pyta, niekto dokonca pracuje vo firme kotra B17 predava ako cast nejakeho produktu, tak je iste ze tento vitamin B17 sa neutajuje. co sa ale UTAJUJE je fakt ze vitamin B17 je DOLEZITOV castov-sucastov (vid DESATORO...)liecena rakoviny.
Suhlasim s tebov ze predstavy o zidoch ci slobodomuraroch (eksistuju aj slobodozamocnici, slobodotesari?...) su naivne. sme podeleni na ZENY a MUZOV. ( po narocnych operacijach zo zeny sa moze stat muz a vice versa....)
Chorionepithelioma je jedna z najprudsich a smrtelnych foriem rakoviny.
predstavy o utajovani vitaminov su z rovnakej kategorie ako prestavy o tom, ze svet ovladaju Zidia ci slobodomurari, su to proste bludy.
a este k tej dovere voci lekarom. v dnesnej dobe sa laicka verejnost obracia na lekarov ako kedysi ludia na knazov ci samanov. nieco vedia, nieco obkecaju. dnesna medicina ma stale magicke znaky.
FRONTMAN, pozor, nedaj sa stiahnut vseobecnou naivitou spolocnosti. Utajovanie (SPOLOCENSKA MANIPULACIA - SOCIAL INGEENERING) je sociologicky fakt. Mnoho neuveritelnych veci sa deje v pozadi toho, co vidime. Vidime len to, co nam nosia na taniery. Ako sa to pieklo, to nevieme. Mozeme sa ale domnievat a skumat. O utajovani, to, ze skorbut sa da liecit vitaminom C, sa tajilo celych 200 rokov. A vyslo to najavo. Ale pomreli miliony ludi. S rakovinou je to PRESNE tak isto, ak nie este presnejsie. Ak nie presnejsie, tak urcite s rakovinou je to omnoho horsie, kedze rakovinu ma viac ludi, ako bolo skorbutu a na rakovine sa tiez zarabaju omnoho vacsie miliardy.
Ano, vraj rakovina bola zaznamenana uz v antickom svete (aj v Egypte). No a co? A amygdalin (B17) sa tiez velmi v antickom svete pouzival. Takze aky mate problem s rakovinou v starom Egypte?
Nespochubnujte utajovanie vitaminu B17. Nie je to nic mimoriadne, ziadny zazrak, to utajovanie. Bezna vec! Spochybnujte, ak mate dokazy o spochybneni. A dokazy o tajeni su. A velmi jasne.