Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Klasicka onkologia pozna v sucasnosti len tri metody:operaciu, vypalenie ziarenim a otravenie chemoterapiou. Ine metody, ako zastavenie vyzivy tumoru obmedzenim privodu krvi ci termalne zahrievanie su zatial len v stadiu experimentacie. Ine metody pouzivaju len lekari pracujuci v alternativnej medicine, ktoru klasicka zapadna medicina zatial zavrhuje.
Vobec v lekarskej vede pokrok je velmi spomalovany. Najvacsie objavy(Pasteur a jeho bakterie a sterilizacia, Malaria a jej zdroj=komar, aspirin, penicilin atd.) sa uviedli do vseobecneho pouzivania az po desatrociach odmietania, casto aj vysmechu a prenasledovania objavitelov.
A dnes nevidim o nic lepsiu sytuaciu. Rychlo sa zavedu len veci prinasajuce velke zisky. Vyskumy dr Eleny Budwig, laureatky Nobelovej ceny na omega 3 oleje a jej uspech liecenia rakoviny lanovym olejom v roku 1956 sa dodnes neuviedli do praxe. Vyskumy Linusa Paulinga a jeho celej skoly(2 Nobelove ceny)vo veci uzitocnosti podstatne zvysit davky vitaminu C a E, ktore si clovek nevie v tele vytvorit ale vacsina zvierat ich tvori vo velkych davkach, radove desiatky gramov denne a su uzitocne na regeneraciu dlhych kolagenovych struktur, tym predideniu rapidneho starnutie a spojene s udrzbou prakticky vsetkych organov dodnes od 70 rokov minuleho storocia nie su uvedene do beznej praxe, dokonca su pravidelne ucelovo spochybnovane.. Zialbohu dnes uz aj v medicine su hlavnym cialom peniaze, ako v kazdom inom odbore. Co zaraba sa tlaci, co ohrozuje zarobky sa potlaci. Na to je dnes rozvinuta technologia tzv informatiky a su jej k dispozicii vsetky komunikacne zariadenia-noviny casopisy,radio, televizia, dokonca aj vladne urady na tzv ochranu ludi, ako tu FDA-vladna organizacia bez konkurencie s prakticky neobmedzenymi pravami. Nimi vynesene pravidla, ktore casto nemusia ani len podlozit podrobnym vyskumom, staci len vyslovit podozrenie sa stavaju zakonami, ktore ked niekto prekroci,ide do vazenia.
Na ilustraciu, vyhlasili o koloidnej striebornej vode, ze nikto nesmie spomenut, ze zabija bakterie. Ze je to dokazana pravda, to im nevadi. Ze striebro v minciach v malom percente zostalo a pouziva sa aj na bankovky aby sa peniazmi neprenasali nakazy, to nie je dolezite. Ze striebro vo forme dusicnanov sa dodnes hadze do bakterialne zamorenych studni, ze striebro sa pouziva v novorodeneckych kvapkach,inpregnuju sa nim mylarove nite proti hnisaniu stychov ard, ale nikto nesmie predavat striebornu vodu s tvrdenim, ze je antibakterialna. Aj ked je to velmi lahko dokazatelne v petriho miske na prakticky akejkolvek kulture. Nedavno zatvorili vyrobnu a znicili 130 000 flias, kde sa vyrobca odvazil toto spomenut. Je teda desiatky vyrobcov striebornej vody, je vsade na trhu, ale slovo antibakterialna smrdi basou pre vyrobcu.
Prepacte ze som odbocil z temy B17 a rakoviny, toto mam na srdci a musel som sa niekde vyzalovat, inac by ma to roztrhlo.

RNG

Na udelenie patentu musi aplikant dokazat, ze vec, -latku, ktoru chce mat patentovanu,pred tym neexistovala a on ju vytvoril. Okrem toho musi byut niecim uzitocna a pripadne lepsia, nez sa na ten ucel pouzivali ine alebo je to celkom novy ucel. Pod vytvorenim sa nerozumie obycajna extrakcia alebo jednoducha zmes uz pred tym existujucich veci. Teda aplikant musi vytvorit-skoro, ako Boh. Patenty, tj ochrana na vylucny predaj a pouzitie na 16 rokov sa nedavaju lahko.

andie

matka priroda je sice silnajsia ako my, ale som skor myslela s kombinaciu s riadnou onkologickou procedurou. patent sice nemoze clovek dat na prirodu, ale predsa, ak z nejakej latky, rastliny pripravi olej, tak recept moze dat patentovat, mylim sa? uz ked si ludia mozu dat patentovat plienky pre papagaja..

RNG

Odmietnut onkologa by znamenalo, ze nemam moznost kontrolovat scanermi, ako sa rakovina vyvija. Otazka je ale ako ho presvecit, ze mam alternativnymi lekarmi odporucenu imu metodu. Nealternativny onkolog(teda skoro vsetci dnes) ma tym odpise a odmietne robit snimky a scany. Klinik s alternativnym pristupom je mizivo malo, nie su casto kryte poistovnami a su velmi drahe.Aj alternativni lekari su v bussinese zarabat, nie len hlavna vetva.

RNG

Nie lenB17 je protirakovinne. Jadierka obsahujum aj ine latky, ktore su protirakovinne, mnohe antioxidanty(antokyanidy, proantokyanidy, polyfenoly) napr elagicku kyselinu, ktora sa osvecila podla viacerych vyskumoch pri inhibovani plucnej rakoviny(semienka malin, jahod pa granatovych jablk, davky 2krat 50 ng podla mojich zdrojov, napr dr Julian Whittaker MD ,s kolektivom a ini)Tiez vzacne oleje a vselico ine, zatial nezistene/neidentifikovane.
Vobec , prirodna latky sa skumaju velmi malo a je ich ukrutne mnozstvo. Dovod su peniaze a patenty, ktore ich zabezpecuju. Patent nemozno udelit na prirodne materialy, len take, ktore drzitel patentu vytvoril. Tj synteticke.A exkluzivny=bez konkurencie predaj za vysoke ceny je mozny len na veci chranene patentom. Preto nezaujem o prirodne materialy. Skor sa sustreduju na potlacanie konkurencie z prirody.

andie

damian, este sa ta chcem spytat. vsetkych tych 10toro je zlucitelnych s liecbou onkologickych ochoreni pokial to nie je rakovina GIT. nedaj boze, a to naozaj neprajem, ze by doslo k najhorsiemu, ze by si sa musel vysporiadat s rakovinou, uplne by si odmietol onkologa ? a este taka otazocka, ak som to pochopila spravne, tak vsetko ovocie s malymi jadierkami ako jahody obsahuje tu B17? ci je to aj sucast samotneho plodu bez jadierok..? alebo aspon skuste vymenovat plody s vacsim obsahom b17. dakujem

andie

damian, mozem sa ta spytat, ty vobec nepapas maso, vajicka, mlieko a cokolvek mliecne? len to prosim nikdy neodopierajte detom, ked budu velke, nech sa rozhodnu. moze to vazne poskodit ich zdravie. hm, ked sa tak zamyslim, maso jem tak dvakrat tyzdenne, mlieko nemusim, jogurt ani syr neodmietnem, vajicka len domace, napoje nesladim, ale na vysokopercentnu horku cokoladu sa vrhnem bez mihnutia oka:)hm, ako zistujem, nie je to take zle :)rng, som rada, ze sa aspon niekto zastal masa i mlieka. hoci ano, mlieko zahlienuje, ale stale plati a vzdy platilo, ze vsetko zmierou len prospieva. pri kazde jednej potravine najdes nieco, co v mnozstvach ma nepriaznive ucinky.

RNG

Z toho desatora je vacsina prijatelna. Sice nejem extra marhulove semiacka,ale plno inych, ktore maju tiez urcite mnozstva ajB17 aj inych latok dodnes neidentifikovanych.
Maso samotne nie je skodlive ani vajcia ani mliecne vyrobky, ked sa pri nich nepouzivaju hormony, antibiotika a veznice pre sliepky, tj hydinove farmy. Kupujem tzv. free range, pestovane bez hormonov a antibiotik, bez chemickych konzervacnych prostriedkov. Nakoniec, my sme dlhym vyvojom usposobeni za vsezravce. Tak isto ryby len zo severskych zatial este pomerne cistych vod, nepestovane na farme.
Poznam plno vegetarianov, ktori po 30 rokoch vegetarianstva maju seriozne problemy. Telo potrebuje vsetky aminokyseliny, niektore nie su nikde inde nez v mase.Telo to vie ciastocne nahradit, ale nakoniec sa to prejavi.
Ostatne je perfekt, teda podla mojich nazorov.

damian

RNG, uz ked spominas tie prikazania, tak pripominam tie onkologiocke:
Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

RNG

Som svojim sposobom veriaci. Dopracoval som sa k tomu z ateizmu, v ktorom som bol vychovany. Nikde inde som nevidel vychovavanie k zakladnym moralnym standartom, len u judaokrestanskej a niektorym vychodnym vieram. Okrem toho cloveku dobre padne si mysliet, ze konecnemu sudu-spravodlivossti neuniknu ti, ktorym sa cely zivot dari robit zlo.
Zaujimave, ako dobre si rozumiem s viacerymi vysokymi cirkevnymi hodnostarmi, aj ked do kostola chodim snad 2-3 krat do roka zo zvyku, ci tradicie.Keby sa ludia spravali len dodrziavanim tych 10 prikazani, bol by svet celkom inaksi.