Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

musim povedat rng, ze si dal tejto diskusii novy rozmer, vdaka. ok, priznavam, keby som mala rakovinu, tak by som siahla po b17 uz len z tuzby zit hoci tu zacinaju padat velmi zaujimave argumenty. dalsia vec, je tu kopec hacikov. ak uz bolo spominane injekcna ci akakolvek ina forma b17 nie je licencovane na svk. tak co potom, kupovat vedro broskyn kazdy den a luskat jadierka ? bolo tiez spominane, ze california a mexiko ich schvalilo, to znamena, ze su len na predpis alebo aj volny predaj ? este jedna otazocka pre rng, kde by som sa mohla viac docitat o tych antineoplastonoch ? ccc, mam pocit, ze zaciname byt kratke na rng.. :) v kazdom pripade podotykam, ze by som to praktizovala spolu s onkologickou liecbou.

damian

Nie, tema je: Pravda o rakovine, hlavne o B17. To je hrozne o tom Johnson and Johnson. Tu firmu poznam. I jej korene. Ale o tom radsej pisat nebudem, lebo by som sa mohol dostat do basy za prejavy ...neznasanlivosti.
Len tak dalej, RND, len pis! Len nech sa veci spoza onkologickej opony dostavaju ludom do usi!

RNG

Na ilustraciu, firma Johnson and Johnson okolo roku 1980 dala udajne vyse 100 milion dolarov do vyskumu zloziek gravioly, kde chcela nejakou zmenou ucinnych zloziek vyrobit rovnakoucinne syntetikum. Ked sa im to nepodarilo zamaskovali vsetky stopy z toho vyskumu a pri inej rastline sa im podarilo vyrobit synteticku verziu dnesnych chemoterapeutik ,z hroznymi bocnymi ucinkami.Az po roku 1996 ulomky toho nejako vyplavali na svetlo, a graviola sa potichu objavila v USA, hoci main stream onkologovia o tom nechcu ani pocut. Len alternativni lekari to obcas spomenu v svojich platenych publikaciach.
Ja sam som poslal trom znamym na slovensko graviolu a beta 1.3 glukany, boli to ludia cez 60 dvaja z nich su v totalnej remisii viac rokov. Jeden zomrel(na jeho vek mal statisticky len 4 % sance vyliecenia drobnej rakoviny pluc, naviac dostal plno chemoterapii, az mu zlyhali viacere vnutorne organy ako pecen aj ladviny).
Mohol by som spomenut hromadu inych alternativ, ako antineoplastony(druh peptidov) dr Burzynskeho naprijate onkologmi, hoci jeho 60% uspech pri 99.9% smrtelnych rakovinach vnutorneho mozgu je uzasny. Dr Goluma a jeho hubovo arabinoxylanovy vyrobok MGN-3. D frakcia vytazku z huby maitake(pouzivane uspesne v japonsku).Ozonove terapie krvi. Intervenalne infuzie 0.075% peroxidu vodika, alebo infuzie sodium askorbatu(neutralny vitamin C, 10 gramov denne, 2 krat tyzdenne) Patentovany poly MVA-zlucenia paladia a alfa lipoickej kyseliny, ktora skratuje vnutorny bunkovy system prudov a nador sa zmensi 30 % za niekolko hodin atd.Inzulinovu potenciaciu, kde inzulin sposobi ovela vacsie pohlcovanie chemo ci bioterapeutik rakovinnych buniek, nez okolite zdrave bunky ...

damian

Ved to! Kolko ludi sa dnes normalne stravuje? Len pozri okolo seba! Malo rastlin, malo vit B17. V takych jahodach je vit B17, ale malicko. A kolko jahod clobek dnes zje. A ostatnych rastlin? Malo. A teda nedostatok vit B17. To nedokaze kontrolovat trofoblast, na ktory zle vplyva zivocisna strava, ktorej sa clovek naopak preziera. Sorry za vyraz. Tak preto sa odporuca vit B17 vo vyssej koncentracii, ako napr marhulove jadra, horke mandle.

ccc

to je všetko pekne...ibaže amygdalín sa nachádza asi v 200 rastlinách..vzniká dehydrogenáciou fenylalanínu..a ak nejeme len čipsy a nepijeme len colu, ale aspoň trochu sa normálne stravujeme, tak fenylalanínu prijmeme dosť.
vie mi niekto vysvetliť túto vec ??

damian

Som minule pisal, ze stryko istej mojej znamej vysokoskolskej profesorky mal zhubny nador zaludka a dvanastornika a cakalo ho najhorsie, lenze sa z toho dostal vdaka injekciam z mineralov, vitaminov a hlavne B17 (ale podstupil aj chemoterapiu). Jeho kamarat davno zomrel na to istu diagnozu, liecenu len chemoterapiou.

damian

Ja poznam istu statistiku, ktora pise, ze tam, kde konvencna medicina pri rakovine zlyha a clovek ma 0-ovu sancu na vyliecenie, metabolivka medicina vie remitovat rakovinu u 15% pacientov.

damian

CCC, nie, vyziva sa intenzivne netaji. Avsak, 'nepropaguje' sa tak ako by sa mala, nerobi sa dostatocna osveta. Vsetko miesto zabera chemoterapeuticka a ina farmakologicka osveta. A to je ista forma potlacovania pravdy, podobna utajovaniu. Co sa vsak INTENZIVNE taji, je pravda o rakovine (co som tolko spominal trofoblasticku pricinnost rakoviny) a ucinok vitaminu B17 (amygdalin, laetril). To se taji velmi intenzivne. To mi ver!

RNG

Dajte si do Google heslo: cancer, suvival rates a dopracujete sa k statistikam na pravdepedobnost remisie pri roznych druhoch sucasneho liecenia rakovin s ohladom na vek pacientov.Su to anglicke statistiky z rokov 1998 az 2004. Tam Vas chyti depresia, ako maly uspech sucasne klasicka medicina ma.Nedivim sa teda ludom, co nie su spokojni z dnesnym hlavnym prudom onkologie, ze sa im radsej vyhnu a idu za metodami poskytujucimi lepsiu sancu, aj ked to vzdy nemusi byt pravda. Ale je plno prostriedkov ucinnejsich, nez sucasne liecenie, ktore sa viacmenej blokuju.