Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
annie,
dodrzuj Jedenaste prikazanie (uc sa uc sa uc sa- je to od LENIN-a, a kedze malo ludi skutocne pozna LENIN-a ale skoro vsetcia ho kritizuju, tak to radsej nazyvame Jedenstym prikazanim).
K tym jadierkam: neviem kto bola tvoja mamka, ale u nas doma ( aj vdaka mojmu uz zomrelemu 116r. dedkovi) sme toto nikdy nepoculi a mohli sme sa najest tych jadierok do chuti a podla potreby.
Ale aj dnes pocujem ludi ze nejedia tie jadierka. Jedna sa vetsinov o chorych ci inac zdravotne postihnutych.
RNG,
povazujes ''Dr.MENDELSONA'' za disidenta mediciny?
andie,
chorionepithelioma je najhorsia ci forma rakoviny ktora je velmi zakerna.
Opakujeme ze v dnesnej dobe vedeckotechnickych poznatkov a poznania, ODBORNIK sa nielenze pusti ale da si rady aj s tovto najhorsov formov rakoviny, kotra sa vola-CHORIONEPITHELIOMA.
Chuba pristupu na liecenie rakoviny je snaha za kazdu cenu(teda aj za cenu oslabenia tela)zlikvidovat nador, nie adresovat jeho pricinu-karcinogeny a znizenu imunitu.
Az sa k tomu bude pristupovat z tohoto hladiska, pravdepodobnost vyliecenia sa podstatne zlepsi.
Ale to by znamenalo pridat sa do tabora prirodzenych medicin a prostriedkov vyzivy a posilnenia imunity.
To je zatial pole vyhradene len ,ako by som to nazval, lekarskym disidentom.
ccc, nie jednoznacne. ale kym nebudu chamoterapeutika priamoznacene len na jeden typ buniek nadora aby neposobili na zdrave bunky liecba bude malo ucinna a pri metastazach uz neucinna. ale aj to sa vyriesi, v buducnosti sa rakoviny nebudeme bat. bude sa zomierat na infektcie a na rezistenciu voci anibiotikam. pri b17, b-glukozidaza sa nachazda tiez v crevach, takze kto vie aky efekt by to malo na ne, v kazdom pripade, keby to malo efekt na nador..stalo by to za pokus uz aj ako placebo efekt. nechcem byt tvrdohlava na tolko, ze budem vsetko odmietat a ked raz naozaj dostanem rakovinu, tak mi nic nepomoze. ono je to hlavne o psychike. samozrejme pripominam, ze stale by som to skusila popri onkologickej liecbe. uz aj ako rng spominal, v prirode je tolko latok, ktorych efekt nepozname..neviem, no ja si necham otvorene dvierka aj pre tuto moznost..
wow...normalne sa citim ako v DA Vinciho kode ked to tu vsetko citatm:) az mi je miestami luto ze studujem pedagogiku a nie medinu:)...zijem zdravym zivotnym stylom, ale teraz sa mi fakt otvorili obzory a vidim ze si toho musim ovela viac nastudovat ako som si myslela...
hm, inak k tym marhulovym jadram...ked som bola malinka:) moja maminka mi tiez vstepovala ze ich nemam papat pretoze sa z nich otravim...
táto debata dostala novú super krv..vďaka všetkým v poslednom čase prispievajúcim...
stále mám z toho rozporuplné pocity..i keď fakty, kt.píše RNG sa nedajú ignorovať..
Andie tebe to zapadá do seba? dáva ti to koplexný obraz so všetkými vedomosťami, kt.o medicíne máš ? pretože ja sa musím priznať, že všetky tie veci, kt.som natlačila do hlavy z klasickej medicíny ma akokeby "brzdili" a nejak sa neviem v myšlienkach pohnúť dopredu, keď nepoznám odpoveď na základné otázky..
Dnes som v robote urobil dokopy h...Ja som jeden z tych 7 dni do tyzdna otrokov.Alternativa bola len formou rekreacie, ale prerastla na vasen a nastroj na udrzanie zdravia mna a mojich najblizsich a tiez priatelov. Antineoplastony najdes na www.. plno okolo rakoviny na www. cancermed.com, okolo gravioly hromadu cez Google.com vcitane informacii zo zdroja mnohych juhoamerickych bylin od vyrobcu Raintre Nutrition na www. rain-tree.com, ktory ma svojich vyskumnikov a zozbierane hromadu medickej literatury z celeho sveta na desiatky uzitocnychjuhoamerickych bylin.Obrazky, klasicke pouzitie v ludovej medicine a v modernej alternativnej medicine-studie lekarov a roznych nemocnic atd. Viem, ze informacie zo zdrojov vyrobcov byvaju casto prehnane na to aby predali svoj tovar, ale zoznamy literatury o roznom lekarskom vyskume nemozno ignorovat.
Niekde som cital na margo B17, ze sa jedna o 25 az 40 semien denne, to nie je vedro, ale sotva decovy pohar.
Ako deti si pamatam, ze sme luskali marhulove semena kazdy rok. Mama totiz zavarala marhule a varila mnoho flias marhuloveho lekvaru. Kupovala na trhu desiatky kil marhul a my sme na balkone susili hromady marhulovych semien, rozbijali ich kladivomm a jedli na kvanta. Mandle totiz ako dovozova zalezitost boli doma vzacne. Teraz naopak mam denne za hrst mandli, marhule vidim len zriedka, lebo to nie je trvanlive ovocie a nie su vhodne do supermarketov. Skoda(z hladiska B17)
A musim sa na par dni odmlcat, zaostavam s objednavkami v robote. Ja som vzdy bol toho nazoru, hoci som bol osobne pri zrode pocitacov, ze vsetko dobre sa nakoniec dokladne zneuzije-tak dnes pocitac je napojeny na odpadove potrubie internetu, kde sa len obcas najde aby som sa vyjadril poeticky zrnko zlata inac je to uzasny uzierac casu. A zdroj zlosti, ked pocitac nepracuje tak, ako by mal z mne uplne neznameho dovodu...
Metabolicka medicina taktiez pouziva neagresivne diagnostiky nadorov (neprovokujuce nador). Hlavne sa nepouziva biopsia a mamografia. Su ine ucinne diagnosticke metody, ci nie?
Ano, na SK je jedina moznost jest jadierka. A nemusi (ba ani nesmie) to byt vedro denne. Normalna denna davka B17 by mala byt len 5 jedierok denne. To je dostatocny prisun B17 na regulaciu rastu trofoblastu. Pri rakovine sa davkuje 30-50 jadierok denne (NAJVIAC 7 JADIEROK NARAZ!!!) Avsak pri rakovine su potrebne aj ine zlozky, hlavne zinok a traviace enzymy. Hlavne pri pokrocilych fazach sa pouzivaju injekcie B17, volne (bez predpisu) dostupne v Mexiku a Kalifornii. Mnohi metabolicky lekari liecia pomocou metaboliky aj pacientov, ktori podstupuju konvencnu onko liecbu. Ako som mnohokrat spominal, nehovrim, ze chemoterapia nema ucinok. Ma, ale nici okrem rakoviny aj zdrave bunky a hlavne imunitu a mnoho ludi zomiera prave preto. A cielom metabol. liecby je znizit tieto vedlajsie ucinky chemoterapie a zamedzit relapsu.