Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
O Tamoxifene sa hovori ako o cytistatiku. Avsak, bol na zozname ludskych karcinogenov do vtedy, ked vyrobca 'ZENECA', zarabajuci na Tamoxifene miliardy, loboval u uradov, aby Tamoxifen vyskrtli zo zoznamu karcinogenov. Bolo zistene, ze Tamoxifen sposobuje niektore ine nadory, ale aj tak sa pouziva pri liecbe nadorov prsnika.
Jan, nie som odbornik. Avsak, z hladiska metabolickej kauzalnosti rakoviny, kazdy dlhodoby zapal ma vacsiu pravdepodobnost, ze sa zvrhne do rakoviny, tak, ako aj ostatne dlhodobe hojacie procesy.
Cirurgickymi zakrokmi a inymi agresivnymi diagnostickymi metodami vznika este vacsie nebezpecie zvrhnutia buniek - nadoru, podobne, ako u vcera opisovanej mamografie. Zapal treba neagresivne liecit, hlavne odstranit to, co ho sposobuje.
Nakoniec máš pravdu, panika.
Mudrovanie nepomáha, keď ľudia hľadajú B17, B15, žen-šeň, kombuchu, super vit. C,....a množstvo ďalších pomocníkov.
Tí prispievatelia, ktorí o tom písali, (nielen tí), odviedli v tejto téme naozaj kus dobrej práce.
,
Chytáme sa všetkého, čo nám pomôže, čo je úplne v poriadku.
Čo ma však desí, že sa nechytáme (v dostatočnej miere) sami seba.
Ide o celok. V chorobe aj v zdraví.
A ten mi tu uniká.
Takže, ok...koniec „mudrovaniu“ z mojej strany, považujem ho za zbytočné.
Howgh!
posuvam to hore..lebo dnes ludia akosi nevidia a len mudruju (nic osobne, je tom o viacerych)
Niektore prirodne zdroje B15 /kys. pangamova/: drozdie, nelupana ryza, nelupane obilne zrna, semena tekvice,sezamu.
jaj a este stale neviem v com sa nachadza ten spominany vit. B15, pisete len o b17, ze je v jadierkach marhul. ale v com je b15? dik
RNG
dakujem ti, a prosim ta, kde mozem u nas tu graviolu dostat kupit? a co vlastne, semiacka, listy ci co?
pisal si o helikobakterovi. ako sa prenasa? a ktore bakterie este mozu sposobit rakovinu?
PRosím o vysvetlenie či postup lekára v tomto prípade je správny. Moja dcérka 23-ročná sa dalaprvykrát vyšetriť u gynekológa za účlom prešonemajú s manželom potomka po dvoch rokoch manýelstva a či je ona v poriadku,lekár ju vyšetril a skonštatoval, že je v poriadku dokonca vyšetril aj dcmanžela dcérky - jeho spermata. konštatoval chybu manžela- a zrazu ani nie pred mesiaciom po vyšetrebi dcérky jej oznámil , že ma zápal na krčku maternice čo je vraj nábeh na rakovinu a hneˇpri ďalšom vyšetrení ju objednal na operatívny zákrok s konštatovaním, že sa jedna len o rutinnu záležitosť a že deti bude môcť potom mať. poprosil by som o odborné vysvetlenie či je postup správny dcérku majú operovať 14júnaa už ma urobené predoperačne vyšetrenie, pokiaľ ja viem tie nesmú byť staršie ako 14dnia či naozaj sa jedna len o rutinnú operáciu. Ďakujem za odpoveď.
Graviola je juhoamericky strom(soursop=annona muricata) ktory je pouzivany starocia ako liek, jeho ovocie je chytne, pouziva sa do mix drinkov pod menom guanaba alebo guanabana.Semienka, listy kora aj korene sa pouzivaju na rozne medicke ucely.Intenzivny zaujem zapadnej mediciny zacal od roku1976, ked v z rastliny izolovali mnozstvo antimikrobialnych, antiparazitickych a protirakovinnych latok-annonaceous acetogenins-(cytotoxicita na rakovinne bunky), velmi ucinnych a bez postrannych ucinkov. potvrdene to bolo mnozstvomm vyskumov a v USA ju pouziva znacne mnozstvo ludi, hoci hlavny smer lekarstva a hlavne farmaceuticky priemysel nemaju zaujem.Nevedeli vyrobit nic podobne, co by sa dalo patentovat a o prirodne bez ochrany patentu na vylucny predaj za vysoke ceny nemaju zaujem, na tom sa neda zarobit.
Ja sam som ju pouzil-vyskusal so ju na prechladnutie, pracuje. Poslal som ju niekolko rakovinnym pacientom na Slovensku, zabrala.
Ci mi ju schvalia na predaj ako caj(na liek sa ani nepokusam, to je prilis drahe a zdlhave, ba dokonca nepravdepodobne, ale nevadi, akokolvek, len nech je k dispozici tym co to chcu skusit...)
RNG
a prosim ta este, vysvetli mi co su to gravioly.dik