Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

damian,
ak sa podla tvojich clankov vyda len na mamografiju tych 5-13 bilionov( v europe je to 5-13 miliard)$ tak to v podstate je z odhadom kotry je prezentovany v jednom z mojich prispevkov ze mala skupinka ludi (celosvetovo okolo 100,000 ludi) ma obrovske prachy v tomto rakovin0tvornom priemysle,a kazdy kto NEMA CHARAKTER sa da skorumpovat-KUPIT ZA LACNE PENIAZE-nemysliac o dosledkoch tehto SKORUMPOVATELNOSTI.

kosa

januka,
osobne doporucujem pit mineralne vody len pocas liecebnych pobytoch v kupeloch s vedomim osetrujuceho lekara.

kosa

jan,
odbornik ak chce zistit pricinu neplodnosti paru, tak VZDY zacina vysetrenim muza- je to lacnejsie(zasak tie peniaze...), a v porovnani z vysetrenim zeny aj NEINVAZNE (cize zdravie neposkodzujuce), kdezto vysetrenia neplodnosti u zien su INVAZNEHO charakteru.

kosa

nataly,
ak mas REALNU MK tak ta ziadne nadory nesposobuje ci nepodporuje ich rast.
rozne miesaniny kotre oznacuju za MK mozu byt potencialne zdraviu skodlive.

kosa

magien,
mast AVIRIL H sa vyrabala v LECIVA,Narodni podnik, PRAHA;
trebalo by sa popytat niekoho v cechach ci sa este vyraba alebo nie. ak ano tak si myslim ze trochu zmenili zlozenie masti.

kosa

jan,
nepochybujem, ze lekar urobil v pripade vasej cery to najlepsie co v dany moment urobit mohol.(su pripady rakoviny kotra ''spontanne''zmizne, a z toho vyplyva ze moze aj ''spontanne'' sa objavit).
V kazdom pripade ak niekto ma zodpovednost ako lekar(za zivot), tak vysetrenie by malo byt 'sicherovane'' kontrolnym vysetrenim, nakolko hocikotra operacija JE pre lekara rutinna ale pre pacienta je kazda OP otazkov zivota a smrti. je tu RNG takze jeho by ste sa mohlo popytat na nieco co posylnuje imunitu plus doporucujem aby ste RNG poprosyli o nieco na podporu srdiecka(ak uz k tej operaciji dojde)
dakujem za pozornost.

rioca

jaj ANDIE,
a spominam si, ze raz davnejsie, som brala na imunitu isoprinosine dlhsie asi 3 mes. lebo sa mi stale robili herpesy a tam bolo tusim napisane, ze je to aj na HPV, tak neviem. co si o tom myslis? no a este na INDONAL stranke pisu o tom pripravku, vraj je aj na HPV, ale to nie je liecivo a dost stoji, ale ak by bolo ucinne...

magien

prosim vas, viemi niekto povedat ci sa da este niekde zohnat mast AVIRIL H na hemoroidy, lebo u nas v lekarni vraveli vraj sa uz nevyraba. je daco s podobnym zlozenim-lyzat bakterii....?vdaka za odp

rioca

RNG
PROSIM TA, VIES MI PORADIT , DA SA ZBAVIT HPV VIRUSOV A BRADAVIC-KOZNYCH I SLIZNICNYCH TYPOV/PODTYPOV/ HPV, A TO AJ VIACERYCH TYPOV NEJAKYMI PROSTRIEDKAMI? AK,PORAD PLEASE AKYMI. DAKUJEM. A ESTE PROSIM TA, AKO JE NAJLEPSIE PRIPRAVOVAT VILCACORU NA UZITIE? DIK