Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Věda říká jednu věc a lidé věří jiné, protože “stroj na práci s veřejností” profituje z ekonomiky farmaceutického průmyslu.Mamografie je podvod. 8.1.2000 vyšel v časopise Lancelot článek, že mamografie je neospravedlnitelná. Z osmi provedených studií šest ukázalo, že mamografie nefunguje. A přesto americká společnost věří, že je to časem prověřený a jediný způsob, jak si zachránit život před rakovinou prsu.
Dr. Mc Dougall říká :
“Šel jsem na medicínu s představou, že budu zachraňovat životy pomocí všech nástrojů a triků, kterým se lékaři učí. Zjistil jsem však, že jen velmi málo mých pacientů se uzdravilo. Často jsem jim dokonce ublížil. To bylo pro mě, jakožto mladého doktora, velmi znepokojující. Ale ještě znepokojivější bylo, že tyto neúspěchy byly velmi dobře zdokumentovány ve vědecké literatuře – ale to se nikomu do žádné reklamní kampaně nehodí.”
Dr. John Mc. Dougall provedl podrobný rozbor literatury týkající se mamografie. Poukazuje na to, že suma 5-13 biliónů dolarů získaných ročně díky mamografii kontroluje informace, které se k ženám dostanou. Strach a neúplné údaje - to jsou nástroje běžně používané k přesvědčení žen, aby chodily na rutinní mamografické prohlídky.Překlad z časopisu
HEALTH REVIEW
(Zdravotnicka recenzia)
winter/spring 2002/2003 (Zima/jaro 2002/2003)
Omluva duplikacie. Je to niekde v Mysi, asi na nu musim poslat kocura, ha ha ha.
Spat na temu rakoviny.
Totiz polemiky o stave lekarstva sa daju vyriesit len osvetu.
A v kapitalizme mechnizmus konkurencie a len minimalnej socialnej ochrany(privelka pracuje proti snahe zlepsit sa aby boli ludia viacej uzitocni a hodnoteni ich zakaznikmi, co najdalej od myslienok rovnostarstva-ved ked ja mam diplom zasluzim si taky isty prijem ako druhi-co brzdi snahui o zlepsenie sa a samovzdelavanie a vyssie vykony=vyssu uzitocnost zakaznikom=vyssie prijmy od zakaznikov.
Prehrnanim sa cez temu caje na Slovensku som zistil, ze je tam k dispozicii plno andskych bylin najnovsie. V Nitre maju lapacho(pauD Arco) starocia znamu bylinu(lyko, vnytornu stranu kore stromu, ci vlastne krika) v Bratislave dokonca 18 roznych andskych bylin(teda jedna sa o rastlinne cast, niekedy o listy, inokedy o ine casti bylin, lian, drevin atd, vcetne korenov a ich casti).
Medzi nimi bola aj doma znama Vilcacora(una de gato=cats claw=uncaria tomentosa, vytazok z nej je znamy pod menom samento), ktora ma prirodzene antibakterialne a antiviralne vlastnosti, dalej chanca piedra(phylanthus nirruri), pouzivany okrem ineho uspesne na rozpustanie zlcovych ci ladvinovu=ych kamenov a rozne ine.
Predajca ich zatial predava len ako caje, bez akychkolvek specifickych tvrdeni o ich medickej hodnote. Je na individualnych lekaroch, aby si na ne nasli informacie napr cez google.com V jednom prispevku som dal par adries vyrobcov, ktori okrem popisu a pouzitia tychto rastlin uvadzaju aj hromadu literatury z novych lekarskych vyskumov, ktore podporuju ich tvrdenia o uzitocnosti.
Kvoli kontrole informacii o pouziti vladnou organizaciou FDA je to casto formou-dopoculi/docitali sme sa ze to bolo pouzite/ze sa to pouziva tam a tam s tymito vysledkami.Dodatok zpravidla:"Firma nema na to svoje osobne nazoru", a "FDA sa k tomu nevyjadrila" a "poradte sa so svojim lekarom", co je dosledok tejto deformovanej situacie, kde peniaze a vplyv sablony sucasneho medickeho priemyslu zaskrcuje "spinavu konkurenciu"vsetkymi moznymi prostriedkami k dispozicii.
Ale ako je vidno, pomaly to postupne prenika. Som hrdy na to, ze k tomu mozem aspon trochu pomoct v ramci mojich moznosti( a obmedzeni, aby som rady podlozil zdrojmi jednotlivych poplnkov na tejto platforme, kde podla administratora to moze byt len vo forme platenej reklamy ,o co som uz poziadal a na odpoved netrpezlivo cakam)
Spat na temu rakoviny.
Totiz polemiky o stave lekarstva sa daju vyriesit len osvetu.
A v kapitalizme mechnizmus konkurencie a len minimalnej socialnej ochrany(privelka pracuje proti snahe zlepsit sa aby boli ludia viacej uzitocni a hodnoteni ich zakaznikmi, co najdalej od myslienok rovnostarstva-ved ked ja mam diplom zasluzim si taky isty prijem ako druhi-co brzdi snahui o zlepsenie sa a samovzdelavanie a vyssie vykony=vyssu uzitocnost zakaznikom=vyssie prijmy od zakaznikov.
Prehrnanim sa cez temu caje na Slovensku som zistil, ze je tam k dispozicii plno andskych bylin najnovsie. V Nitre maju lapacho(pauD Arco) starocia znamu bylinu(lyko, vnytornu stranu kore stromu, ci vlastne krika) v Bratislave dokonca 18 roznych andskych bylin(teda jedna sa o rastlinne cast, niekedy o listy, inokedy o ine casti bylin, lian, drevin atd, vcetne korenov a ich casti).
Medzi nimi bola aj doma znama Vilcacora(una de gato=cats claw=uncaria tomentosa, vytazok z nej je znamy pod menom samento), ktora ma prirodzene antibakterialne a antiviralne vlastnosti, dalej chanca piedra(phylanthus nirruri), pouzivany okrem ineho uspesne na rozpustanie zlcovych ci ladvinovu=ych kamenov a rozne ine.
Predajca ich zatial predava len ako caje, bez akychkolvek specifickych tvrdeni o ich medickej hodnote. Je na individualnych lekaroch, aby si na ne nasli informacie napr cez google.com V jednom prispevku som dal par adries vyrobcov, ktori okrem popisu a pouzitia tychto rastlin uvadzaju aj hromadu literatury z novych lekarskych vyskumov, ktore podporuju ich tvrdenia o uzitocnosti.
Kvoli kontrole informacii o pouziti vladnou organizaciou FDA je to casto formou-dopoculi/docitali sme sa ze to bolo pouzite/ze sa to pouziva tam a tam s tymito vysledkami.Dodatok zpravidla:"Firma nema na to svoje osobne nazoru", a "FDA sa k tomu nevyjadrila" a "poradte sa so svojim lekarom", co je dosledok tejto deformovanej situacie, kde peniaze a vplyv sablony sucasneho medickeho priemyslu zaskrcuje "spinavu konkurenciu"vsetkymi moznymi prostriedkami k dispozicii.
Ale ako je vidno, pomaly to postupne prenika. Som hrdy na to, ze k tomu mozem aspon trochu pomoct v ramci mojich moznosti( a obmedzeni, aby som rady podlozil zdrojmi jednotlivych poplnkov na tejto platforme, kde podla administratora to moze byt len vo forme platenej reklamy ,o co som uz poziadal a na odpoved netrpezlivo cakam)
uff, tak toto je debata prinajmnesom zlozita, ako nazov temy.
vratme sa ale ku nej...
...
1. ide o zachranu zivota a do urcitej miery kvality zivota. tieto potreby su natolko masoveho chacrakteru, ze okrem mediciny nam ako ludom MOMENTALNE nic takom sirokom rozsahu nepomoze.
lekari zachranili uz mnozstvo zivotov a zmiernili vela utrpenia. toto je fakt, ktory, myslim, kosa, uznas tiez.
2. hladajme REALNY "sen" (igris :), sen o zdravi. je vela poznatkov aj v klasickej, aj v alternativnej, aj metabolickej , aj cinskej...medicine. problematika je prilis siroka, aby mala jedna vyhradnu pravdu. mne to sice vychadza tak, ze na prevenciu nema momentalna mediciny ucinne riesenie. nie je tak postavena, lebo musi neustale riesit ""horaky"", inymi slovami urgentne pripady zlyhavania nasho zdravia. (ak odmyslime biznis, ale ten je vsade)
3. hladajme SPOLOCNE riesenia, je tu viacero mudrych hlav (je to taka vzorka zo spolocnosti), ktorym ide nakoniec o to iste - NASE ZDRAVIE.
.
kosa, prosim, prehodnot preto tvoj zamer sa upriamit na utok proti lekarom. odvadza nas to od temy a nasho umyslu...
.
rakovina ale aj ine choroby, tak to je praca pre cele timy. dokonca aj vtedy, ked nakoniec prizname a naucime sa prirodne zakonitosi vniest do nasho kazdodenneho zivota.
:(
andie,
mylis sa v tom ze nikto nie je silnejsi od prirody.
BOH JE silnejsi od prirody.
mily zds,
dovod preco to nefungovalo ci doteraz nefunguje tak ako by to malo je jeden-NE-VEDA(podla mojho nazoru); mnohi z nas vedia len to co sa niekomu hodi do ICH schemy-a ako spravne hovoris vziat na seba tu zodpovednost....-nuz kolko ludi je na SK kotri povedia:ma to byt tak a ja to urobim? kolko ludi je na SK kotri okamzite vedia oponovat: nie to nie je pravda, ma to byt tak. a hlavne kolko ludi je na SK kotri kazdy problem SPRAVODLIVO=NEZAUJATO posudia a vyriesia?.... A kolko ludi je ochotnych niest aj DOSLEDKY ZA ICH ZLE rozhodnutia?....