Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

mila marika,
tak ako rodicom bez koncatiny nerodia telesne postihnute deti( bez koncatiny), tak ani tzv. vrodena znizena imunita este neznamena ze v buducnosti to nebude v normale(ta imunita).
dakujem za pozornost.

kosa

mila andie,
tunak NIKTO! neosocuje ani neznevazuje LEKAROV.
co tu ale robime( ja z mojim timom) je POUKAZUJEME na to akym sposobom sa znacna cast lekarov dostala na studijum mediciny(po znamostiach- ludovo sa tomu hovori podvodom), vysledkom coho je LEKARUS SLOVACUS, teda naslovovzaty odbornik kotry ked uz ludom nevie pomoct( vid statistiky zomrelych za posledny rok) tak aspon sa snazi objavovat, zistovat nove poznatky za hranicami ''nasej''vlasti SK, ako aj nebrani nikomu z NEKONVENCNYMI(rozumej LEPSIMI a OVERENIMY)nazormmi a pristupmi k pomahaniu tym kotri trpia, a kotri nechcu ZOMRIET.

marika1

andie
myslim, ze ked som telef. s imunologickou vravela o Ige protilatkach. je to zle? este som za nou osobne pre vysledky a spravu nebola, ale ked budem mat, napisem presnejsie o co ide, ale ja tomu i tak nebudem velmi rozumiet. andie, a ak ma clovek takto vrodenu znizenu imunitu, znamena to, ze je nachylnejsi aj na rakovinu? teda ze je vacsi predpoklad ze ochorie, ako clovek, co ma imunitu v poriadku?ta imunita nici vzniknute nadorove bunky v tele?je dobre teda brat lieky na tu imunitu, ajn ked je to chemia-pomoze to, ci uskodi?

kosa

mila andie,
obavam sa ze mas pravdu( ze zijem-e v takom svete). A tie odpovede chystam.
avsak ta upozornujem ze ani ja som nejedol z toho stromu mudrosti.

terka l

zds, máš absolútnu pravdu. Pred tromi rokmi ma zaujalo logo na stránke -odkaz odstránený- ... meníme vzťah ľudí k vlastnému zdraviu Stala som sa veľkým priaznivcom ich prírodných prípravkov, ktorých kombinácie využívam pri liečbe ochorení celej rodiny. Už pred tým som sa snažila vynechávať akékoľvek syntetické lieky. Od tých čias však neužívam nič ani antibiotiká, dokonca i prírodné spomínané prípravky už beriem len ako prevenciu. Niet inej cesty, ako sa postarať o svoje zdravie sám. Bola som vážne chorá a toto bola slamka, ktorej som sa chytila. Dnes viem, že to nebola náhoda a ďakujem bohu za správnu cestu.

andie

kosa, obavam sa, ze zijes v svete, kde ti nikto a nic nezaruci zdravie. a ako vidim, opat si si vyhol/hla odpovediam na moje otazky, ktore by ta mohli zkompromitovat, no co uz.