Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

existuje viac ako 100 typov hpv, z toho 30 sa vyskytuje v oblasti genitalii. rozdeluju sa do dvoch skupin low risk a high risk. to ze mas jeden z nich este neznamena, ze musia sa vyvinut na rakovinu ci uz su to low alebo high risk. prepoklada sa, ze az 80% zien sa do 50 rokov stretne aspon s jednym typom hpv. high risk hpy vsak zvysuje pravdepodobnost najma tusim typ 8, 10, 16 a 18. imunitny system by vsak mal schopny sa s nimi vysporiadat do 2 rokov. je dolezite to sledovat. hpv sa neprenasa slinami, krvou, vzduchom, ale koznym kontaktom. robi sa screeningovy test DNA HPV, urcite by som kontaktovala gynekologa. prepoklada sa, ze ak mas urcity typ a zbavis sa ho, tak sa stavas voci nemu imunna.

Alternativa

Ahoj vsetci,
dnesna poznamka Zds o celku je velmi trefna a hodna zamyslenia nas vsetkych.
ARISTOTELES : Celok je viac ako len sucet jeho jednotlivych casti.
A to plati o vyzive, o zdravi, o rodine, o zivote...

andie

jan, este mi napadlo. hpv neovplyvnuje schopnost zeny otehotniet. moze sa vsak preniest na dieta. pravdepodobnost je 1,1 na 100 000 porodov. preto by som sa aj po operacii orientovala na vysetrenie manzela vasej dcery. muzi su velkym problemom pri bezdetnosti parov poslednych rokov. rapidne sa znizuje pocet spermii v ejakulate ( za poslednych 10 rokov klesol z 80 na 60 milionov..) a rovnako aj pohyb spermii lezernie.. vek vasej dcery aj to, ze je v poriadku vsak signifikatne zvysuje uspesnost asistovanej reprodukcie v pripade neuspesnosti prirodzeneho sposobu otehotniet. drzim palce.

rioca

ANDIE,
prosimta, vysvetlismi ako je to presne s tym HPV? pises, ze vraj do roka ci dvoch zmizne sam?ja tomu nerozumiem,preco potom vyvolava rakovinu,ked zmizne?-to je tych zvysnych 9percent?
pisalasom tu o mojom probleme,skopirujem este raz, lebomi nik neodpovedal.ak budes mat chvilku a vies poradit,prosim napis.dakujem ti:
Pridal:
rioca
28/05/2007 10:38
RNG
pisal si o HPV viruse a ja tym teda trpim aj viacerymi typmi, co viem , tak minimalne 4 som uz mala, o inych neviem, ale vsak hpv virus sa ani celkom nijak neprejavuje a ani neboli, tak nevies ci ho vobec mas...
chcem sa spytat, daju sa na HPV spravit protilatky z krvi, ze ktore typy mam? a da sa toho nejakym sposobom natrvalo zbavit, alebo aspon, kym sa teda znova nenakazim? mala som onkogenne HPV na krcku-nic mi nebolo, nevedelasom o tom, zrazu preventivka a cytologia az 3b-operacia, neskor mi odstranovali kondylomata z obl.pohl.organov, no a co som zistila zial az teraz-lebosom myslela ze su to znamienka-sosovicky, ale vraj nie, ze su to bradavice a z toho som zufala, lebo su drobne vela a roztrusene po celom trupe vratane prsnikov a aj na dvorcoch bradaviek kde kojim babatko a dojcilasom aj starsie dieta.som zufala,hnevam sa na seba a citim sa strasne.bojim sa koli detom,cisom ich nenakazila, lebo podla vlastnej skusenosti viem, ze to nebolí a ani ziadne problemy to veelmi dllllho nerobi a tak neviem co robit a ako zistit, ci som ich nenakazila, lebo som citala, ze hpv napada aj ÚD, hltan , pazerak a tiez aj tam moze sposobit to co aj na krcku maternice. a tiez pisali, ze aj neskodne typy HPV su nebezpecne z toho dovodu, ze ked ich clovek ma, tak je pravdepodobne ze zaroven s nimi ma aj tie ine-aj onkogenne typy HPV. preto sa bojim.prosim poradte mi, co robit?ako to zistim? koli detom.dakujem pekne za rady a odpovede

andie

damian, tu by ma teda zaujimalo, ako chces odstranit hpv .. vies, to je presne o tom, ze tu sice povies (teraz neutocim) ze zapal treba neagresivne liecit, hlavne odstranit to, co ho sposobuje. ale teraz tu je presne priklad reality, hpv. ak zena nechodi na preventivky, tak ani netusi, ze ho moze mat. a ak ho ma a nestrieda partnerov, tak opat nemoze ani tusit odkial ho ma. ak ma zena dokonca jeden z high risk hpv, tak do 3 rokov sa u 10% vyvine do rakoviny a do 10 rokov u 20%. ak uz vyvoval virus zapal, tak je to na "najlepsej ceste"..

andie

70% hpv virusov aj tych high risk zmizne do roka, 91% do dvoch. kedze vsak neexistuju ziadne atb na liecenie a dojde k zapalu, treba to riesit radikalnejsie, co je zrejme pripad vasej dcery. bolo by zaujimave vediet o aky typ hpv ide .. ak ide o high risk, tak tu niet o com pochybovat. a este tak zo zvedavosti, v com bola chyba v spermate ? pocet, pohyb,.. ?

RNG

Zdrojov gravioly ,lapacha a inych je ne internete dost. Dokonca aj v Bratislave , alebo e-obchody s dorucovanim. Pouzi vyhladavac napr Google.sk a tam najdes aj informacie, aj reklamy aj zdroje.