Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ano andie, citalasom o tej respiracnej infekcii u deti, ze sa moze preniest porodom, no ale nik mi na to nic nevedel blizsie povedat, tak ako i na ine veci ohladne hpv, gynekolog uz vobec nie. dokonca mi hpv stery ani nerobi, i ked som mala posledne pozit aj po zakroku, ale citol. mam ok, tak vraj netreba. preto by som si chcela daT DAKDE ZISTIT TIE TYPY Z KRVI A TIEZ I MOJIM DETOM, AJ KEBY SA TO PLATILO. LEN NEVIEM, CI SA TO VOBEC DA..CO SA TYKA INYCH LOKALIZACII-OKREM KRCKA, TO VSETKO JE VRAJ V STADIU VYSKUMU A STERY CI VYSETRENIA NA HPV SA Z INYCH LOKALIZACII NA TELE, V TELE VRAJ NEROBIA.A TEN HPV TEDA MOZE BYT OZAJ NIELEN NA KRCKU...
prosim vas potrebujem rady:
1.kvasinky...co stoja kde ich zozeniem
2.ake mlieko je na to dobre
3.andske a peruanske byliny kde ich zozeniem
4.osteoporoza !!!!???co s nou?
5.mexicky divoky jam z coho to je jam a ine podrobnosti
inak ak by bolo treba mail: sweetberry @zmail.sk
velka vdaka za odpovede
dakujem vopred
samozrejme prave znizena imunita moze byt dosledkom, ze mas viacero typov hpv. tu by som rozmyslala o nejakej radikalnejsej zmene, ktora by posilnila imunitu teba aj deti. vies, aky sposobom ju mas znizenu, resp. ci ti nieco chyba ? tie zvysne percenta neznamenaju, ze nezmiznu vobec,je vsak dolezite ich pozorovat, pretoze prave ich dlhsia pritomnost by mohla sposobit nechcene zmeny az zvrhnutie sa. to vsak plati len pri gneitalnych high risk hpv. u koznych hpv nebolo dokazane nebezpecie potvrdzujuce, ze hpv moze sposobit koznu rakovinu. avsak bolo by tu namieste potom konzultovat s koznym. prenos genitalneho hpv na deti sa mysli pri porode, kedy dieta prechadza infikovanym prostredim. prave vtedy sa ma prilezitost sa preniest na respiracny trakt, kde najcastejsie na laryngu sposobuje vyrastky. uz vsak spominana pravdepodobnost je nizka. s istotou ti neviem povedat, ako na svk funguju tieto testy..samotna pritomnost sa urcuje z vyterov a typy prepokladam, ze z krvi.
RNG ako je to s tou materskou kasickou? ved predavaju len 1-5 gramou kasicky na flasku medu! ved nemozes zjest cely med. a nema kasicka negativne ucinky ak by si mal v tele nador a ze o nom este nevies? pytam sa preto, ze ta kasicka podporuje rast-kralovnej, vajicok, buniek, a vplyva to aj na cloveka. tak sa pytam, ci nepodporuje aj rast nadoru, ak uz v tela je? diky za odpo
ANDIE
velmi pekne ti dakujem. este sa chcem spytat, ked ja i moje deti mame znizenu imunitu a vlastne tym aj cas virusove a bakterialne infekcie, tak tym padom sa asi skor nalepi aj ten HPV virus a tazsie s aho zbavime?takze sa ho da do 2 rokov zbavit? a preco potom sposobuje rakovinu ked aj sam zmizne?a tie zvysne percenta ludi sa ho teda nezbavia vobec?ja teda tie sosovicky-bradavice na trupe a prsnikoch mam asi tak 4 roky, a niektore ozaj zmizli-hlavne na dvorcoch pocaj kojenia ako som kojila deti-dufam len , ze sa im to dakam neprenieslo do ustnej dutiny a sliznic kedze to bol tesny kontakt.ten DNA test sa robi z krvnej vzorky alebo zo steru?lebo ja by som rada dala vysetrit kompletne tie vysokorizikove HPV,kedze ich mam viacej, a nielen na krcku, len neviem, ci v krvi sa zachytavaju aj protilatky na kozne typy HPV. pochybujem ze gynekolog bude vediet az tak do hlbky o tom, ten skor sa zamerieva na krcok.dakujem
osobne som pouzival v obdobi stresu vceliu matersku kasicku(royal jelly), 3 gramy,nzraz aby som nekolapsol. Raz 2 krat po sebe ma postavilo na nohy.Tvrdia okrem ineho, ze ma v sebe rozne vzacne vitaminy B,ako napriklad rytmus srdca regulujuci B4, neviem ci B15alebo 17.Viem len, ze niektori vyznacni ludia na to verili(Mao Tse Tung. Ronald Reagan)
dolezita vec, hlavne nepanikar. zeny zvacsa pod 30 rokov sa ani nepodrobuju tomuto testu typov hpv, lebo ich imunitny system je schopny sa zbavit tojho virusu. o detoch sa velmi nepise, pretoze sa povazuje hlavne za sexualne prenosnu chorobu hlavne dotykom genitali, pretoze sa nachadza aj na vonkajsich pohlavnych organoch. je to pomerne nova vec a je rozbehnutych pomerne vela vyskumov, tak dufam, ze tvoj gynekolog ti bude vediet poradit viac a hlavne bude ochtny/a podrobit testu tvoje deti.