Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

rioca, no presne v tom je najvacsi problem, ze vela sa o tom este neviem..skusila by som na tvojom mieste v tvojom okoli vyhladat sukromny labak a tam sa na to spytat.. isoprinosine sice atakuje virusy asociovane s hpv, ale tazko povedat, ci aj hpv. pri samotnom hpv sa uvadza, ze doposial neexistuju ucinne atb proti tomuto virusu. nebol by to vsak zly napad, ak nie si odporca liekov ako tu par pritomnych. isoprinosine je vsak len na predpis. v lete ( bude viac casu ) sa chystam pozriet na to hpv podrobnejsie, rozmyslam nad ockovanim. totiz v mojej rodine sa uz tato forma rakoviny vyskytla.

robbie

Ahojte, link na 'world without cancer' vo formate wmv, ak to tu este predtym niekto iny nedal:
"question911.com" a
"question911.com"

Dalsi link na "How healing becomes a crime":
"question911.com"
"question911.com"
"question911.com"

Ten posledny link je o tom, ako sa v USA v 70tych rokoch pokusali zrusit kliniku, ktora liecila rakovinu a ine choroby, tradicnymi prirodnymi metodami.

No a koho zaujimaju aj ine veci okolo politiky a konspiracii, tak cela stranka:
"fraktali.849pm.com" je o tom...
Tu najdete aj predchadzajuce linky.
Z tychto filmikov clovek zisti kolko svinstva sa vo svete deje, kvoli prachom ... a potom ze co dychame a pijeme ...

RNG

B 17 nie je len cytostatikum, sposobuje uhyn, nie len zastavanie rozmnozovania sa podla informacii v literature. Tj je to bioterapeutikum vlastne. Podobne aj mnohe ine. Len tie co spomaluju a zastavuju rast su cyto-statika podla tej definicie.
V USA je sice nejaky distributor na juhu-mal tam tusim aj reklamu na boku, ale z mojich dodavatelov(velkovtyrobcovia doplnkov) nikto nechce robit s kontraverznymi materialmi. Podobne vyradili dobrovolne efedru(ma huang), dnes ju oficialne mozno dostat len na lekarsky predpis, viacmenej zlikvidovali kava kavu, hoci tu nemohli FDA stiahnut z trhu- je to tradicny nap[oj americkych tichomorskych ostrovanov, to by bolo proti ich kulturnej tradiii a v USA nemeli ziadny pripad poskdenia zdravia, to bolo len v Nemecku a Svajciarsku, kde predavali extrakt zamoreny extrakcnym cinidlom acetonom.Tu sa aceton davno nepouziva. Extrakcie sa robia vodou, alkoholom alebo CO2 najnovsie.
Potravinarsky priemysel ale este stale pouziva toluen!
Snad kokosovy olej by mohol byt oznacene ako cytostatikum, lebo spomaluje az zastavuje narastanie niektorych nadorov.

anitas

rng, nahodou nemaju v blave v tej predajni aj vytazok latky vit. B 17 v nejakej podobe? marhule vobec nie su tu dostat zohnat :)

problemka

Andie,
.
prosim ta pekne, vies mi povedat, ked som mala pasovy opar-zacal pred 2 mesiacmi, uz ho nemam, len fliacky po vyrazkach, ale stale mam zdurene uzliny, ze ci to moz byt stale z toho a dokedy este?? dakujem. alebo co si mam dat skontrolovat, mam ist na sono uzlin, ci krvny obraz...? dakujem za odpo

RNG

Z definicie ,"cytostatikum je latka tlmiaca rozmnozovanie buniek, hlavne nadorovych" tiez nazyvane karcinostatikum.
Teda jedna sa o latku protirakovinnu.
Tato tema je uz hodne spominana pod rakovinou, nadory, B17 a podobne.
Protirakovinne latky alebo rakovinu znicia,alebo posilnia telo, aby ju mohlo znicitaleboodstrania karcinogenne agenty v tele.
Dovod specificky len zastavit rozmnozovanie rakovinnych buniek bez ich znicenia sa vymyka logike.

RNG

sweet-berry, vasa e mail adresa ma nejaku chybu, vracia sa mi to spat.Poslite mi opravenu, alebo nejakeho priatela, ci s roboty

kosa

sweet_berry,
myslim ze RNG podporuje predajnu v Blave, takze sa ho opytaj kde ta predajna je a bolo by dobre venovat den volna na prehliadku a nakup v tej predajni. myslim ze je to v SLIMAK, aj ja sa tam vyberiem ked bude prilezitost.