Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

aviril h

AIRIL H - obsahoval lyzat istych bakterii, ale akych presne to neviem. neviem ci ho este vyrabaju, ale nic s podobnym zlozenim a ucinkom v lekarni neponukaju-aspon v nasej nie

januka

vdaka za vyklady o mineralkach, len som z toho nezistila, ktora ma zasadite PH?to je okolo 7 ? neviete poradit zasaditu mineralku, lebo na flasax sa to neuvaza.dikes

anitas

RND,pises o kokosovom oleji...ja som kdesi vycitala nedavno, uz neviem kde presne to bolo, ze je nebezpecny, neviem v akom zmysle, no myslim, ze to malo suvis s rakovinou-teda ze sa nema. tak neviem. alebo to bolo kokos.mlieko? nepametam presne, no myslim ze olej. a este som sa tomu cudovala, hm.tak ako?

rioca

andie, si zlaticko, ak sa na to hpv pozries, daj mi potom vediet, budem sledovat tuto temu,lebo ja mam s tym dost problemov, ale hlavne sa bojim o deti, ci som im porodom nezaniesla tu rekurentno respiracnu papilomatozu, alebo z tych mojich prsniko bradavice dakam do sliznic traviaceho traktu .dufamze nemam vysokorizikove. ale urcite sa budem zaujimat o krvne testy, len kde? nemozem koli vycitkam spavat

RNG

Andie, milerad, potrebujem len adresy.Neviem kolko z toho prejde, niektore su aj 10 mb.
Mineralne vody su nie prave najlepsie zdroje mineralov,. za prve je v nich v podstate malicko(200 az 600 ppm=0.2 az 0.6 gramov soli dokopy, z coho Ca a Mg je zlomok) a tiez forma uhlicitanov a siranov je slabo rozpustna, takze uz na flasi vidno usadzovanie. Ak sa nezmeni v zaludku forma na chloridy(sirany sa nemozu, H2SO4 je silnejsia kyselina ako HCl), tak to pri akomkolvek malom zahusteni vedie ku tvorbe kamenov.

andie

problemka, ak sa ti uzliny zdurili pri pasovom opare, tak je normalne, ze ich este mas. uzlinam trva dlho kym sa stiahnu, snaz sa ich drzat v teple a podporit imunitny system ci uz stravou alebo doplnkovymi vitaminmy. pockala by som este mesiac a az potom by som zacala rozmyslam nad pricinou. prave herpeso virusy driemu v uzlinach a pri najlepsej moznej prilezitosti pri oslabeni imunitneho systemu sa vyplavi a sposobi sarapaty. herpeso virus ma 90% ludstva, u niekoho sa vsak nidky neprejavia..stastni to ludia :) hodne to zavisi od stavu imunitneho systemu.

andie

niekto sa tu pytal na AVIRIL..tak ten uz nepatri medzi licencovane lieky na svk. ak mi vsak uvedies ucinnu latku, tak ti poradim po com siahnut :)

andie

mineralne vody mozte pit aj bez dohladu osetrujuceho lekara:) hladajte hlavne s nizkym obsahom Na. pomer Ca:Mg by mal byt 2:1. vysoko mineralizovane vody su nebezpecne z dovodu usadzovanie v oblickach!! pozor na to. ak sa mineralka stala vasou denno dennou sucastou jedalnicka je dolezite striedat znacku. a nezabudajte, co je dobre pre deti, je dobre aj pre nas ( osviezujuca lucka, ci drobcek :)

andie

sweet bery, pivovarske kvasinky dostanes v ktorejkolvek lekarni za cca 100sk. najkvalitnejsie mlieko a jogurty ake na svk najdes su Sabi :) rng, akakolvek poucna literatura, ktoru budes posielat ocenim aj ja, dakujeem.