Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
halo ludia, diskuteeri, kde ste?
ozvite sa! haloo!
jedna sa o rakovinu! smrtelnu chorobuu!
haloo!
virusy bakterije bacile.
dockame sa?
;)
s uz smjevem jde vsechno liiip!
halo, ccc,
uz si docitala tu knizku?
povies nam nieco nove?
ryzka,
nazov temy je ''PRAVDA O RAKOVINE- VITAMIN B 17'' a ja dodavam aj vitamin B15.
Druha cast temy ''vitamin B17/B15'' je cisto technicka zalezitost, teda v tomto pripade chemicka.
prva cast temy je socio-ekonomicka, teda vyplyva z toho ze niekto prijal kedysik urcite rozhodnutia, kotre su dodnes PLATNE, a zatial sa NIKTO neopovazil napadnut mnozstvo NEZMYSELNYCH este stale platnych zakonov.prave NEMALO zakonov kotre su i nadalej v eksistenciji nam ako obcanom( ci pacientom) zneprijemnuje zivot- a v niekotrych pripadoch by sme ti vedeli aj poukazat na to ze ludia zomreli na nasledky fungovania tychto NEFUNKCNYCH zakonov.
vies napriklad ze sucasna verchuska( od 1989r) odmieta vydat ludom kotri sa zasluzili o spropagovanie liecenia rakoviny osobne doklady?...aj toto su fakty(pricom KAZDY obcan ma pravo mat osobny doklad).
ryzka,
na 95% vsetko co obsahuje nazov BIO je v podstate PREDRAZENE a NEMA skutocnu vyzivovu hodnotu aku ocakavas.
ryzka,
pretoze v zapadnej europe su obrovske mnostva zvierat chovanych v JRD(teda tam sa to akurat nevola JRD ci SM-sttny majetok, ale podstata je ta ista, teda velkochov), tak niekto prisiel kedysik z napadom zdochnute zvierata...spracovat. no a prisli s napadom, to spracovavat na bielkovinovu zmes, kotra sa pridava na krmivo. ak zviera uhynie tak sa automaticky zacina rozkladat ( u mrtvoly sa vytvara MRTVOLNY JED co je vysoko NEBEZPECNA latka, a preto manipulovat z mrtvymy sa ma podla hygienicko bezpecnosnych predpisov), niekedy sa stava ze az za tyzden ci 10 dni pride k spracovaniu uhynutych zvierat. takto sa dostal do nasho potravinovho retazca BSE ( mas za domacu zistit co tato anglicka skratka znamena, a to sa prejavuje ako CJD u ludi).
inac je to znamejsie pod nazvom chvorota sialenych krav- v tomto pripade kravy urcite niesu sialene, sialenymi boli ti co vymysleli skrmovanie zdochnutych uhynutych zvierat(co samozrejme niekolkych ludi ZBOHATILO NEMALO).
ahoj CCC, dlho som ta "nevidela" mas vela prace? studovania? dostala si sa aj k citaniu tej knizky co si posledne spominala ze si si zakupila? asi este nie, ked mas toho teraz vela, ale ak daco zaujimave vycitas, budem rada, ked nas poinformujes a poucis :))
ahoj, a nech sa ti dari
RNG
dakujem za vysvetlenie pufovany-ale poculasom ze sa to deje nejakym chemickym napustenim...tak neviem, ci su teda tieto racio BIO chlebiky co kupujem zdrave. a co ten gliadin co pisu ze obsahuju ale len povolene mnozstvo?
mozem tie chlebiky jest, ked su pufovane/?/ a obsahuju gliadin?
kosa, poculasom o BSE/co to ma s tym spolocne? to su akesi bielkoviny-priony...?hm.
a CJD? to co je, to som jakziv necula...to suvisi s bse?
prosim vas napiste mi obilniny ktore su bezlepkove, teda neobsahuju lepok. dakujem
z