Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
andie zbytocne kladies otazku na kosa, ja tu uz cakam asi treti den ze odpovie
:)))
Je to fakt chore ze z takej zaujimavej temy tu debatujeme s niekym na urovni materskej skoly :)
Aj ked humorne to je :)
Ivana, mozem ti poslat adresu distributora alebo ti to mozem poslat sam.Objednas som si 5 flasiek, jednu som uz poslal, jednu pouzivam sam.
Napis mi tvoj e-mail
Zdravim vsetkych,
som tu len na skok, ale casom si Vasu viacdnovu diskusiu urcite precitam. K chemii : Humicku kyselinu nenajdete nielen v lekarni, ale nikde. Taka totiz nie je. Je to zrejme zly preklad z anglictiny "humic acid". Predpokladam, ze ide o zluceninu huminoveho typu, t.j. kys. huminovu. Pekny den vsetkym.
RNG-
hehe - pardon - samozrejme v humickej - aha - tak poraď mi pls ako sa k tomu dostať - pls
Ivana, v humickej.
A zbytocne hladas v lekarni. Vyrobcovia tohoto produktu predavaju priamo, nie cez distributorov.
KOSA -
prosím ťa už prestaň - ak si taký dobrý prispej prosím niečím odborným - hmm? myslím, že je nás tu viac takých ktorý na niečo podobné čakajú -
toRNG
OK - dík
a apropó - ak teraz pôjdem do lekárne a budem sa pýtať na zeolit v tekutej forme v humalickej kyseline - myslíš že bude možné to kúpiť??
Pripravok co mam je tekuty zeolit v humickej kyseline(liquid zeolite)
Samozrejme ma kontraindikaciu na chemoterapiu, ved absorbuje toxiny.
Pacient ma vzdy spolupracovat s onkologom, len si musi najst takeho, co je o tom ochotny studovat.
Taky: vsetko viem, vsade som bol" to samozrejme odmietne.
Kedze okrem uvedenej kontraindikacie to ziadne ine problemy podla literatury od lekarov nema, zda sa to vyborny prostriedok. Nie len na rakovinu, ale vseobecne na odmorovanie.
andie,
mam to odskusane na mne.OSOBNE.a kolegovia tiez.
co ty skusas na tebe? :))