Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
mila ccc,
neviem ako DAMIAN, ale cely tim kosa ( a kazdy rozumne uvazujuci clovek) UZNAVA VYHODY SUCASNEJ MEDICINY PRI ZACHRANE ZIVOTA ( CASTI TELA) A PREVENCIJI.(vid moj prispevok na temu priatela vo S.)
Budme ale KONSTRUKTIVNE KRITICKI a povecme si otvorene o chybach kotre jednoznacne postihuju PACIENTOV (ze niekedy zomieraju nepotrebne) pracovnikov v zdravotnictve ( nedostatocne ohodnotena praca lekarov a zdrv. personalu versus neuveritelne ''zarobky'' zdravotnych poistovni).
Dokazes sa pozriet REALNYM OKOM na problem? :)
a mimochodom pri veľa chorobách začína liečba tým, že sa odporúča pacientom najprv upraviť životosprávu a až POTOM, keď to nepomôže tak sa im dávajú lieky..trošku som vytočená z toho, že vidím a cítim bezmocnosť voči chorým ľuďom, viem, že im už nie je pomoci a NIEKTO tu stále vypisuje, aké sú to banality, ako je všetko liečiteľné, len "VŠETCI" lekári na svete sú diletanti, kt.si diplom kúpili a nevedia ani to,čo je kosovi už dávno jasné..sorry,ak si moje príspevky negatívne pochopil, to sa vôbec netýka teba, ani to na teba nebolo smerované..vieš, že s mnohými vecami, čo si napísal súhlasím
Damian ja nie som negativista..iba sa mi ťažko verí resp. nemôžem uveriť tomu, že tam kde nepomôže ani jednoznačne cielená terapia, podopretá výsledkami z výskumov by pomohli rastlinky, ovocie a zeleninka..hovorím už o chorobe, nie o prevencii chorôb..bohužiaľ nemôžem tomu veriť,i keď by som chcela
už len taká malá otázka Damian..dosť by ma zaujímalo,ako by si liečil choroby ako napr.salmonelózu, hepatitídu,akútny infarkt myokardu,žlčníkové kamene,syfilis..alebo srdcové arytmie..je toho veľa..čo by si takým ľuďom odporučil ? aké bylinky, ovocie, alebo zeleninu ?
CCC, kde sa v Tebe nabral ten negativizmus. Ty v tom, co pisem, vidis len zle. Ja neobhajujem sarlatanov. Ludia nesmu chodit k sarlatanom. Ludia musia chodit k vyzivovym lekarom, k metabolickym lekarom a poistovaci system by mal takychto lekarov zahrnovat, kedze ide o metabolicku medicinu. V sucasnosti sa metabolicka liecba povazuje za NADSTANDARD. To nie je normalne, nemyslis?
Fajn Damian, tak už potom treba pracovať iba na tom, aby pacienti so svojimi chorobami nechodili za lekármi, ale za šarlatánmi, kt.im udčite aspoň sľúbia !, že ich vyliečia!a všetci budeme spokojní..
Ja v podstate nespochybnujem konvencnu medicinu. Ta je na vysokej urovni (co sa tyka techniky a vedomosti. Ja spochybnujem vzorec: CHOROBA-MEDICINA-DIAGNOSTIKA-FARMACEUTIKA. Vzorec by mal byt takyto: CHOROBA-MEDICINA-DIAGNOSTIKA-PRIRODZENA LIECBA/DIETA/A AZ NAKONIEC LIEKY. V sucasnosti sa lieky tazko zneuzivaju na profit. Rozumies, Andie???
Andie, otazka mala byt polozene inak. Kolko ludi by tu este bolo, nebyt konvencnej mediciny.
Napriklad, (to je z statistickych faktov), v Izraeli, Kolumbii a inde, po mesacnom totalnom strajku lekarov sa zistilo, ze umrtnost klesla o 35%. To kolko konvencna medicina zachrani je mizerne mnozstvo oproti tomu, kolko ludi konvencna medcina skantri. A aj to mizerne mnozstvo zachranenych konvencnou medicinou by priroda dokazala vyliecit. Vid moj vcerajsi prispevok!
Andie,tiež považujem v podstate homeopatiu za placebo, som k jej účinkom dosť skeptická..bola som v situácii, keď ma už chytal akútny respir.zápal možno chrípka, neviem presne..už som mala aj teploty okolo 38,a na počudovanie i keď som s nejakým účinkom nepočítala dala som si jedno homeopatikum..a prešlo to..neviem, akým účinkom..ale v minulosti väčšinou v takom stave mi pomohli už len ATB, takže neviem..ale určite som sa nejak neoblbovala, že to homeopatikum mi pomôže..ťažko povedať..podľa zloženia homeopatik fakt nechápem, čo tam môže pomáhať, ale po tejto skúsenosti ich jednoznačne nezatracujem
Ivana, poslal som ti na jod a rakoviny