Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

sii

mas pravdu andie asi tu fakt stracam cas, hmm
ale skoda lebo problematika temy je velmi zaujimava a myslim ze sa tyka kazdeho z nas ci uz zdravych alebo chorych

andie

sii, kosa zasadne neopoveda, lebo bud nevie odpoved, ale by ho/ju odpoved len skompromitovala. nepise vlastne veci, lebo by ich nevedel obhajit a v zasade musi byt vzdy po jej/jeho, lebo nik iny nema pravdu...clovek si hned lahko spravi obraz s kym ma docinenia.

kosa

DAMIAN,
kedze si zalozil tuto temu ''PRAVDA O RAKOVINE - VITAMIN B17'' _a my dodavame aj vitamin B15,
tak ti dakujeme v mene VSETKYCH TRPIACICH A ICH RODINYCH PRISLUSNIKOV, ze sa snazis a s tvojov pomocov aj MY OSTATNI, aby sme na temu rakovina vedeli co najviac, aby sme neochoreli ci nedaj nepodlahli tomuto ochoreniu.
Bol by si taky laskavy a tunak prispevatelovi pod skratkov ''sii''
napisal ci ta prispevatela ''kosa'' nekedy kritizovali v tejto teme?

dik za odpo.

sii

pocuvaj ty sa stale pytas inych, a pravdepodobne cakas na odpoved. Ked ti ja polozim otazku tak bud neodpovies, ale pises ze ze moje otazky su nepodstatne. Hmm .....
Este som od teba nedostala normalnu odpoved cudne....

kosa

DAMIAN,
aku ulohu hra psychosomatika pri rakovine?(podla tvojoho nazoru).
Je rozhodujuca ci dolezita ci castov tohoto problemu?
dik za odpo.

kosa

sii,

nepresviedcame o abstraktnych liekoch len OZNAMUJEME realne fakty.OVERENE FAKTY.
Ludia na SK vo vetsine pripadov NIE SU pysni ci zavistlivci, ale najdu sa aj taki ( vid problemy kotre ma RNG),a tato socioekonomicka situacija sposobuje ze sa spravanie ludi voci ludom animalizuje, a zhorsuje - vid smrt nevineho DVOJROCNEHO DIETATA na strednom SK.

ale neobjavuj ani AMERIKU ani KOLESO.
je MILION INYCH VECI co sa daju objavit.
tak to urob. a prajeme ti v tvojej praci ako ING vela uspechov.

Co sa ti nezda na knihe RNDr G. HOCMANA '' Stravov proti rakovine'' neseriozne?
Je neseriozny autor alebo tema jeho knihy?

ano rozne knihy si moze precitat aj 7 rocne dieta ( za predpokladu ze vie citat,nie vsetky 7 rocne deti su na rovnakom stupni rozvinute a verime ze tento znamy argument akceptujes) ale NIE KAZDE 7 ROCNE DIETA AJ CHAPE A ROZUMIE O COM TAKA KNIHA POJEDNAVA.

A tak to je aj z dospelymi.

kyp kalm.
Dakujeme ti za pozornost.

sii

ako je problem rakoviny vyrieseny???
Ked sa ta niekto nieco pyta nikdy neodpovedate ci neodpovedas, a potom sa cudujes(te) ze vas neberiem vazne je to smiesne ako sa tu snazis(te) presvedcit ludi o nejakych abstraktnych vseliekoch, ved daj(te) radu, ako sa uspesne vyliecit s rakoviny a necituj(te) nejakych mudrlantov. Porad ludom do uspesneho konca v boji proti rakovine.
Namiesto toho aby ste seriozne prispievali do diskusie vsetkych bez vynimky kritizujes(te) aki su to len hlupaci so slovenskymi nazormi. Inak ja uz dlho nezijem na slovensku a poznam aj nazory roznych ludi s roznou narodnostou na problem rakoviny a nemyslim ze tie "slovenske" su nejake ine ci infantylnejsie alebo sprostejsie ako tie anglicke, nemecke, rakuske, americke ci ine.....
Co ste vy bohovia ze si takto dovolujete bezocivo kritizovat ludi ktori su zalozili serioznu temu so serioznymi nazormi s myslienkou pomoct tym tym co to potrebuju.
Tie vase odporucene knihy si moze precitat 7 rocne dieta po prvom rocniku na zakladke, ale nazor (a na to ma pravo kazdy) si vytvori kazdy individualne.

Pre damina: ano suhlasim s tebou je to o psycho-somatike, velku ulohu tu hra psychicka pohoda. Je to fakt 30% uspechu ak nie viac.

kosa

ccc,
K psychosomatickemu povodu rakoviny sme sa NEVYJADRILI, hoci uznavame ze v pripade ked je niekto postihnuty rakovinov, tak spolupraca psychologa je VELMI ZADANOV.
O tom pisal Dr Lawrence, kotry v tomto smere dosiahol pozoruhodne vysledky.

kosa

jedna sa o skutocnych LEKAROV a DOKTOROV:

Dr. KREBS starsi
Dr. KREBS mladsi
Dr. KREBS W.
Dr. HARRIS
Dr. PAULING Linus

toto su ludia kotri PRISPELI K VEDECKEMU POZNANIU PROBLEMU RAKOVINA- A POMOHLI TENTO PROBLEM VYRIESIT.