Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
čo sa týka tej psychiky pri liečbe rakoviny, tak sú popísané produktívne postoje, neproduktívne a prechod medzi nimi..
k prouktívnym sú zaradené-pretrpenie liečby(pacient má vcelku reálny pohľad na svoj stav,snaží sa liečbu pretrpieť, žije pre budúcnosť),odosobnenie(liečbu príjma ako nutné zlo, alebo sa ju snaží "ignorovať",nemusí ju dobre znášať,ale nenarúša spoluprácu s lekárom),spolupracujúci pacient(väčšinou charakterovo zrelí ľudia, kt.chápu aj starosti, kt.s nimi má personál..pri takýchto ľuďoch je aj personál značne zainteresovaný na tom, aby Th dopadla čo najlepšie),po zrelom uvážení odmietnutie Th pri pokročilom štádiu( toto rozhodnutie má byť rešpektované, ale len v prípade ak je stav už skutočne nezlepšiteľný,človek má právo dožiť tak, ako si želá)
Ku reakciám neproduktívnym patrí:odmietnutie Th zo vzdoru, zlosti(odmieta i keď situáciu si dobre nezvážil,neverí Dg,je nesprávne presvedčený, že Th nemá cenu,veľa vecí v živote takýto človek bez rozmyslu neguje,chce potrestať zdravotníkov, pretože nepoznajú lepší spôsob Th),nespokojnosť, negativistický prístup k Th(nakoniec Th prijme, ale stále ju marí, ironizuje lekárov, prehnane sleduje nedostatky a snažísa dokázať, že Th nefunguje,poučovanie v priebehu Th(pacient si niečo o chorobe prečíta a potom sa cíti ako expert a hľadá chyby, aby dokázal, že je múdrejší ako lekár),nedôvera k lekárom(väčšinou sa takto pacienti odreagovávajú),ľahostajný a sťažnostný postoj k Th.
No a medzi prechodné stavy je zaradené:vymýšlanie a rady(pacient sa snaží čo najaktívnejšie podielať na Th,hľadá rôzne paramedicínske metódy, ak to lekár odmietne, cíti krivdu),hlboká angažovanosť pri Th(pozorne sleduje Th,a všetko chce riešiť s lekárom, zapisuje si svoje pocity ale občas to dosť preženie)
Lekárov platia horšie ako bankovú úradníčku so stredoškolským vzdelaním, ale za chyby ich postihujú viac. Medicína nie je zázračná, človeka skôr przní, pretože pri živote zachováva ľudí, ktorých by príroda sama vyliečila, povedal v rozhovore pre SME.sk bývalý hlásateľ, dnes moderátor a lekár MILOŠ BUBÁN.
RNG ty neveríš, že niekomu môžu pomôcť aj homeopatika ? ja nemám na nich vyhranený názor, že jednoznačne pomôžu, ale ani že sú úplne o ničom..podľa vlastnej skúsenosti ale môžem povedať, že tak cca na 80% mi pomohli, ale len pri chorobe ako je napr.prechladnutie atd.
Panika na kosových príspevkoch mi vadí iba to, že zavádza ľudí..a keď si potom prečítam ako sa niekto pýta, či môže dostať rakovinu, lebo na ňu myslí..tak ma trošku rozčuluje,že takto ľudí oblbuje..ale čo už..ale ináč je zábavné čítať jeho príspevky..tipujem, či sam seba nazve ako on, ona,alebo my..
Kosa,Krebsov cyklus mám dostatočne hlboko v hlave..takže vedca akým bol,mi nemusíš pripomínať..
dostať sa na medicínu je jedna vec..a skončiť ju je ďalšia..bola by som rada, keby si to konečne pochopil/a a vzal/a na vedomie..ak máš problém vysvetlím ti to jednoduchšie ako to s tou korupciou na školách je..i keď som už tu o tom písala,ale asi ti to "ušlo"
Homeopatika uz definiciuou su blud. Mnoho uzitocnych doplnkov ale pod tymto predavaju.
Na zamorenie ortutou su presne protokoluy na odmorenie.
Rychle cez intervenalne podavanie chelacnych agentov(orgamickych kyselin) velmi nedoporucujem. Prilis rychla demineralizacia moze zapchat ladviny(nefritis).
Pomalsia podla lekarov vraj neucinna oralna metoda je podla mna bezpecnejsia. Najdi si to na Google pod chelation.
Z pristupnych je to jablcna kyselina, berbericka, octova, citronova,dokonca aj askorbicka.
Najucinnejsia je EDTA(etylen diamin tetraacetic acid,pouzivana v potravinarstve ako kyslidlo miesto citronovej) , odporucena davka na oralnu chelaciu je 2x500 mg.
Pri oralnej chelacii, tak ako aj pri intervenalnej treba pouzivat doplnok mineralov, napr zmes mineralov na kosti. Chelacia totiz vytahuje nie len tazke kovy, ale aj uzitocne mineraly.
(Ca Mg,hlavne)
Brat napr. rano EDTA, na obed mineraly, vecer EDTA Nikdy nie naraz.
skoro som zabudol na huby, ovsenne vlocky a mlete lanove semeno.
Na ranajky zmes ovsennych vlociek s dvoma lyzicami cerstvomleteho lanoveho semena osladene medom zaliate mliekom ci zelenino ovocnou stavou a hned mas ochranu proti rakovine a inym problemon(antioxidanty, celuloza, betaglukany)
K tomu 3 gramy rybacieho oleja alebo zmesi rybaci,lanovy ,borakovy ,vit C vit E ,selen a mas pokoj na cely den
dakujem za odpoved, ja nezijem na Slovensku. Ja mam otravu ortudou uz asi 9 mesiacou sa tym trapim a neviem sa z toho dostat, beriem ale homeopaticke lieky na vylucenie z organizmu a aj na priznaky s tym spojene, presne beriem Zelen, Traumzel(je to v nemcine) to je na tie priznaky a este dve veci na vyluku z organizmu ale neviem presne ako sa to vola. Vsetko vo forme infekcii. Preto som sa pytala koli odmoreniu.
Sii, je to odmorovac, teoreticky by mal byt pre kazdeho dobry. Ja to beriem pokusne, aby som za seba mohol zodpovedne prehlasit ze to je neskodne.
Odporucanie na prevenciu v tomto stadiu je priskoro.
Pokial ale beries dost antioxidantov(zeleniny ovocia, kapustoviny) doplnky vitamin C E selen a nejes privela masa, pravdepodobnost je velmi mala. len ked si zamoris organizmus(ortut, olovo, pesticidy,hlinnik, organicke chloraty, dechty) az vtedu ma zmysel sa aktivne odmorovat, a metod je viacero-od cerstvych zeleninovych stiav cez branie chelacnych doplnkov az po tieto nove tekute zeolity.
Zamorenie sa da zistit na vzorke vlasov. Tu aspon, v USA su laboratoria, co tu sluzbu poskytuju.
Mozno i na Slovensku alebo okoli nieco najdes.
IvanaH,
nas prispevok bol jednoznacne ODBORNY-ODBORNA publikacija od RNDr G. HOCMANA, CSc, kotra bola vydana este v 1989 r.,vydavatelstvo UV SZM -SMENA.
Co sa ti nevidi ODBORNE na tej knihe?
inac podlahla si davovej psychoze.
RNG, tu kyselinu mozem pouzivat aj ked som zdrava?? Ako prevenciu??
V akych druhoch rakoviny sa odporucuje?
Tak pardon, huminova po Slovensky.
V chemii sa hodne zmenilo za poslednych 40 rokov, dnes vidim kyslicnik kremicity(-ity= dvojmocne) ako oxid kremika, to je degradovanie vyhody slovenciny v chemii nad inymi jazykmi. Skoda.