Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

ccc,
kto su ti vedci?
VED SME TO NAPISALI NIEKOLKO KRAT.
ale ty nemas cas citat( je zaujimave ci uz mas docitanu tu knizku, co si slubovala ze nam o nej nieco povies..:))

Tak este raz:
Dr. KREBS Sr
Dr. KREBS Jr
Dr. KREBS W.
Dr. PAULING Linus (dvojnasobny laureat Nobelovej ceny)
Dr. HARRIS

Ak ti citanie tychto mien posobi komplikacije, a naraz si nemozes tieto mena zapametat, tak ti mozme to zopakovat.
Dakujeme.
:))

kosa

ccc,
ak zomrie dvojrocne dieta, a dovodom smrti je NEODBORNOST ( ...) ODBORNIKOV, tak je to DOVOD na to aby sme sa upriamili na SKUTOCNE dovody tejto NEODBORNOSTI, ( PODVODNE prijimanie na studium mediciny, kde nerozhoduju SCHOPNOSTI ale ZNAMOSTI a od urciteho casu AJ PENIAZE),dosledkom coho ludia so schopnostami a pristupom SKUTOCNYCH lekarov sa nedostali a vo vetsine pripadov nedostavaju na studijum mediciny.

ccc

Kosa, keby si upriamil/a svoju pozornosť na vymyslenie elixíru večného života ľudia by nezomierali AJ v nemocnici..za danej situácie,sme všetci ešte smrteľní, takže sem tam niekto zomrie aj V NEMOCNICI !
aj na tak "banalnu " chorobu akou rakovina podľa teba je:))
kto si myslíš, že tí vedci na kt.sa odvolávaš sú ?? právnici, alebo ekonómovia ??? iste, že MUDr-ci, pretože bez takéhoto štúdia ľudia ťažko pochopia celý ten komplexný a komplikovaný systém akým telo je..samozrejme okrem TEBA :)
a nazvať rakovinu banálnou chorobou..to fakt nemá obdobu..človeče,nemám už slov na takéto bludy

RNG

Pridal:
RNG
Dnes 16:12
ivane:
Tiez ked som to cital prvy raz, tak som to povazoval za kacicu(pre mna zeolity boli pridavky do betonov, keramiky a podobne, pripadalo mi to tak, ze niekto radi, aby sme hltali kamene!)
Ked som to ale videl spominane znovu a znovu v periodikach mojich lekarskych alternativnych zdrojoch, tak som sa pustil do zhanania informacii, aky je vlastne rozdiel medzi "tekutymi zeolitmi" a obycajnymi. Zistil som, ze niektore mikroorganizmy, z ktorych zeolity maju telesne schranky boli tak male, ze sa vedia presmyknut do tela a cestovat z bunky do bunky(rozmery niekolko nanometrov)
Ich absorbcna schopnost je v chemii znama(filtre), takze som to konecne pochopil/. Je to mozne a reputabilne zdroje(nepocitam do toho samozrejme vyrobcov a distribuciu) to pouzivaju s uspechom
Abu som nebol pozadu, ako sa hovori za opicami, nasiel som jeden lacnejsi zdroj nez povodny, kde tento submikroskopicky zeolit je rozptyleny v humickej kyseline
Daval som si do caju 10 kvapiek 2 tyzdne, nic som nepozoroval zleho, kedze nemam laboratorium k dispozicii, neviem merat v moci mnozstvo tazkych kovov, ktore by mali tieto zeolity z tela vytiahnut. Aj samotna kyselina humicka je ciastocne chelatorom(tj vytahuje hlavne kovy)
Zrejme mane dalsiu uzitocnu zbran proti zamoreniu a rakovine v rukach

kosa

andie,
ked rozpravas k teme(PORVB17) tak tvoje prispevky su akceptovatelne ( vid tvoj nazor na geneticke zmeny a vznik rakoviny.)
ak sa das niekym prelanarit tak tvoje nazory nie su k teme a su o nicom.
:)

kosa

sii,
to dieta zomrelo v nemocnici pod ''DOHLADOM A STAROSTLIVOSTOV''lekarov.

ktosik povedal:
idu zdravi do nemocnice, a vyjdu z nich invalidi ...ak vobec vyjdu.

smutne ale pravdive.ale mozme tomu zabranit.

IvanaH

RNG - práve som prečítala info z tvojej linky o tekutých zeolitoch - no myslím, že všetko čo tam píšu znie tak neskutočne úžasne, že sa mi tomu ani nechce veriť - aký máš na to názor ty?? je vôbec možné sa k zeolitu dostať (či už k ,,Cellular zeolit ´´ alebo ,,powdered zeolit´´) ???

sii

inak kosa to si fakt este neodpustim, co sa tyka toho mrtveho dietata na strednom slovensku, kde bola vtedy KOSA???????
Inak zistovala som si okolo tejto skratky nieco bohuzial nic som nenasla asi si tu s ludi robis(te) prdel!