Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

mila andie,
dalo by sa ti oponovat kolko ludi tu uz nie je vdaka modernej medicine...

ale inac NIKTO NORMALNY NESPOCHYBNUJE MOZNOSTI SUCASNEJ MEDICINY.
kolega vo Svedsku mal uraz:dva prsty mu odrezalo. aj vdaka sucasnym moznostiam mu tie prsty prisili a po dvoch rokoch intenzivnej rehabilitacije je vsetko na 100% v poriadku.

sii

teraz neviem co si mam mysliet o homeopatikach, v podstate to co beriem su nejake rastlinne vytazky, nic umele.
Musim vsak aj povedat ze mi to pomaha, bola som v strasnom stave, teraz je to uz dobre.
Fakt neviem co si mam mysliet
Preco povazujete homeopatika za blud, je to skodlive? Alebo len neskodlive a nevinne (a teda aj nepomoze)??

andie

neviem ccc, ja som vzdy povazovala homeopatiu za placebo efekt a rovnako to na mne aj fungovalo, teda nefungovalo..

andie

hej, damian. a si sa zamyslel, kolko ludi by tu uz nebolo nebyt mediciny ?? tak napriklad ludia s roznymi vrodenymi vadami ako s koagulacnymi chybami, ludia s poruchami metabolizmu ako cukrovkari, dalej meningitidy, endokarditidy, ci zapal stredneho ucha, zapal slepeho creva..mam taky pocit, ze vzdy sa pozeras len z jedneho uhla pohladu.

RNG

definicia homeopatiky je :
zober latku, ktora vyvolava podobne priznaky, nez ukazuje choroba, potom ju zried na polovicu, potom na polovicu(opakujes 8 krat, to je teda zriedene na 0.78%)
Proste nie je to zalozene na vyskumnych vysledkoch len na slepej viere. Nijak neodovodnene.
Ale ako som poznamenal, vela prirodnych vytazkov sa predava pod homeopatika, lebo tak sa vedeli na trh dostat.A vobec nie su homeopatika podla horeuvedenej definicie

kosa

PRE SKUTOCNYCH ZAUJEMCOV A TRPIACICH NA RAKOVINU A ICH RODINYCH PRISLUSNIKOV (KOTRI SI TIEZ VYTRPIA STRES A HOROR):
ak niekto ma rakovinu tak v prvom rade NEBOJTE SA!
rakovina JE LIECITELNA; a len pripominame byvaleho prezidenta RONALDA REAGANA, VACLAVA HAVLA ( su stovky znamych ludi kotrym sa pod odbornym dohladom podarilo VYLIECIT rakovinu, s Spojenych Statoch eksistuje SIEN VYLIECENYCH NA ''nevyliecitelnu'' RAKOVINU).MOZTE TO DOKAZAT AJ VY.
eksistuje fotografija reklamy na kotrej ''CANCER RE-SEARCH'' ( je z roku 2004) jasne hovori ze 85% rakoviny je liecitelnych.My dodavame ze RAKOVINA je 100% liecitelna.

kosa

ccc,
TEBE USLO,
v com ZAVADZAME LUDI? ak povies ''A'' tak je slusne povedat aj ''B''.
LAIK a NEVEDIACI mozno ti aj naleti,
ale je masa ludi kotra z TVOJIM pristupom NESUHLASI.
inac aky ma nazor tvoj otecko-biochemik na nazory RNG?
dakujeme za odpoved.
:)