Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ethel ja by som k závisti ešte pripojila obmedzenosť, a snáď aj rovno hlúposť
(závisť...)
kosa ty mi nebudeš hovoriť, čo mám a čo nemám komentovať..a zdôrazňujem jednu vec a bola by som rada, keby si to konečne pochopil, aby sme to už nemuseli riešiť..DOSTAŤ sa na medicínu je jedna vec a SKONČIŤ ju je druhá vec..
mila ccc,
V ZIADNYCH Z PRISPEVKOV NETVRDIME ze diplomy mediciny sa kupuju. co ale tvrdime je ze sa cast(velka) studentov mediciny dostala na medicinu PODVODOM-ZA UPLATU. Na tom trvame a VEREJNE tento nazor aj prezentujeme.
ak patris medzi POCTIVYCH ABSOLVENTOV mediciny tak nekomentuj tento nas postoj. Ludia na SK vedia ale co sa deje....
A MAME 100% VIERU (andie..) ZE TO DOKAZEME ZMENIT.
Damian točíme sa stále dookola..ty vieš povedať,kde je u konkrétneho človeka hranica, že stačí zmena životosprávy,a že už nestačí, že potrebuje lieky na to aby sa mu stav zlepšil ? to, čo prezentuješ je len pekná teória..a k vysokému tlaku..na kardio choroby zomiera najviac ľudí..a prečo ? preto, že počúvajú, že sa nemajú stále napchávať údeninami, že sa majú pohnúť a nie vyzerať ako prasiatka ? tak čo potom s takým človekom, kt.ak si nedá slaninu, alebo klobásu tak deň sa mu nepočíta ? môžeš im to hovoriť a opakovať do nekonečna a je to ako hrach na stenu hádzať!! možno 1 z 10 sa nad tým aspoň zamyslí, ale zvyšok si ide pekne po svojom, a lekár, čo ich nezasype liekmi je podľa nich na h...a nájdu si iného, kt.im lieky, čo chcú dá..taká je realita
nepáči sa mi tvoj názor na lekárov KOSA.Reakcia je laická dôsledkom toho,že nevidíš do praxe.Nie som lekár,ale poznám vela lekárov,výborných,ľudských empatických lekárov,ktorý vyliečili množstvo ludí.Ale samozrejme sa nájdu pacienti,ktorí zomrú.CCC napísala správne:lekárov si mýliš s bohom.Keď príde pacient v pokročilom štádiu zanedbanej choroby alebo ťažkej choroby je velmi ťažké postaviť ho na nohy,hlavne ak má 80 rokov.A potom prídu takí ako ty a sťažujú sa,že ten človek zomrel,že lekár mu nepomohol.Ale nevidia čo sa tam dialo.....Nesúď,raz spoznáš na vlastnej koži....
Viem, ze niektore choroby sa musia liecit liekmi. Ale liecit liekmi krvny tlak, cholesterol, krcove zily a hemoroidy (nie pokrocile)atd., liecenie mnohych jednoduchych ocnych poruch okuliarmi a sosovkami, to vsetko su do neba volajuce spinavosti!
nikdy som netvrdila, že sú všetci lekári o.k,najdú sa aj výnimky..ale ja ich poznám veľmi málo..
ccc,
apropos, zlcnikove kamene:
mam znamu v zapadnej europe, kotra asi pet rokov mala problemy prave zo zlcokamenami. TRPELA A DOST DLHO, az doslo k situaciji ze jej domaca lekarka jej odporucila OPERACIJU.
ta znama sa nejakym zazrakom dozvedela o tom ako sa zbavit zlcokamenov BEZ operacije ( absolutna uprava diety), a jej sa to podarilo. Ked to spomenula svojej osetrujucej lekarke, tak ta je LAKONICKY povedala: ano poznam to aj ja, som sa zbavila mojich tak isto....(bez operacije)....
Moja znama sa ma pyta: Co su to za ludia? Ze sa pozeraju ako clovek trpi a NEPOMOZU?....
ja jej na to: nemaju charakter.
od toho casu zmenila nielen domaceho lekara ale aj zivotny styl. A lekarom len mava a praje dobry den. Neuveritelne,vsak?....
kosa skutočne ? takže ak lekár pacientovi pomôže tak podľa teba niečo vie,nie? ale ak tomu istému lekárovi pacient zomrie, tak je to tupec, kt.si diplom kúpil..tak som to pochopila..ale milý kosa,mýliš si lekárov s bohom, alebo osudom, čo každý človek má..neviem, koľko máš rokov, ale to čo prezentuješ znie pre mňa značne infantilne