Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
CCC, Ty stale o tom istom. Ze strava jedine ako prevencia. Chces tym povedat, ze pocas liecby chemoterapiou strava nepomaha???
Vies, je nenutim narod k tomu, aby sa odklonil od konvencnej liecby (aj preto, ze na SK je metabolicka medicina a pristup k nej na mizernej urovni a ani tie jadierka, B17, nedostat). Nech sa narod lieci lekarmi a chemiou. Len chcem, aby si narod uvedomil, aky obrovsky vplyv ma strava. Ako prevencia, i pocas liecby (konvencnej) i ako liecba samotna.
Kosa , to je tiez choroba spolocnosti, podobna ako rakovina. Zhubne rastie, az znemozni normalny chod.
Potom nepomoze nic ineho, ako ludia sa zburia, lebo nemozu situaciu dalej znasat.
Alebo zaniknu, ako sa to stalo v histiorii uz x civilizaciam
Teraz trochu zartu. Ale pravdiveho. Vcera som sa opytal pacienta: 'Akou chorobou trpite?' On na to: 'Na velke mnozstvo psychiatrov'. :)
ja si po návšteve úradov musím dávať magnézium aby som sa ukľudnila..také sú naše úradničky..ženú človeka od razítka k razítku, ani poriadne nevedia k akému..je to otras niečo tu vybavovať
Vazeny RNG,
ti ''drzi telia'' razitiek to je zasak ina forma...RAKOVINY. ci ako?
mila nika11111,
kedisik tu bol dobry prispievatel ( ZDS), kotry sa dobre zamyslel ze...AKO JE TO TAK JE TO, tlacia na lekarov hlavne parlament a farmaceuticke spolocnosti atd atd...
ale co robime MY osobne pre nase zdravie?...
aj ccc tu dobre povedala ze mnohokrat si tie udeniny ''NEODPUSTIME''-teda ja nekonzumujem uz asi 25 rokov.
mam stabilnu vahu od mojich 20 rokov primeranu vyske.
a to vsetko vdaka mojmu uz zomrelemu dedkovi ( mal 116 ked zomrel, bol v Rusku kde videl na vlasne oci ako sa da liecti rakovina, a aj tam sa naucil o zivotosprave).
ach Damian, dobre nech má náklady hoc aj 50 000, a zarobí len 150 000...
Boze, ake mam neprijemnosti s tymi drzitelmi "okruhlych razitiek". To je hotovy divoky vychod. Obdoba Californie v case zlatej horucky, az na to, ze miesto bambitiek maju v rukach razitka...
200000Sk je zavadzajuce cislo, lebo nezahrnuje vydavky za prenajom, platy a ostatne.