Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Len bolest mi nic nehovori-to moze mat hromadu pricin.
Skus brat lyzicu psylia denne a nejake probiotika.
Ak je to nieco s peristaltikou(creva) tak by sa to malo upravit
Inac cistenie criev a nasadenie spravnych probiotik by malo byt take samozrejme, ako umyvanie ruk. Kazdy to potrebujeme
Ahojte,RNG ak dovolis aj ja by som sa ta chcela nieco opytat ohladom zdravia.Mna boli casto brucho,od pupka dole,vpredu aj vzadu.Je aj trosku zvacsene,sa mi zda.Mam problemy s pravidelnym vyprazdnovanim.Kedysi som mala problemy trochu aj s anorexiou.Odvtedy mam taketo bolesti brucha.Akoby ma tam vsetko tlacilo.Casto mi aj opuchaju nohy,sa mi zda.A casto pocitujem palcive bolesti v okoli panvy.Vedel by si mi snad nejako,nieco mozno poradit?Len som zvedava,k lekarke sa zatial nechystam,aj keby som mala.Vdaka.Moze odpisat aj niekto iny,ak sa v tom vyzna.
Wobenzym je osveceny hoci trochu pridrahy.
Pozri na bromelain, potrebujes cca 1300 GDU za den v delenych davkach
Nedaj sa oklamat poctom GDU na gram.Ked su to 1/4 gramove tabletky s 1200 gdu na gram, potebujes vyse 4 na davku 1300 GDU.
A ber len na prazdny zaludok-vtedy sa to dostane do krvi a odtial do celeho tela.
S jedlom to neucinkuje poriadne, ked vobec
podla mojho nazoru otazka infekcii sa nikdy nevyriesila a ani nevyriesi. kluc k rakovine sa najde ale infekcie budu to, na co sa bude zomierat. zavratnym tempom stupa rezistencia voci antibiotikam..doslova uz za katrastrofu povazujem rezistenciu voci vankomycinu, ktora je uz realna a je uz tu. a bohuzial aj dnes je markatne cislo zomierajucich na podvyzivu. afrika sa vsak uz v poslednom case nerata ako sucast tohto sveta, ved je aj priliehavo volana treti svet.
Dakujem RNG, inak odborne sa to nazyva exoftalmus a sposobuje ho bezprostredne opuch okohybnych svalov. V dosledku toho opuchu a nahromadenia vnutroocnej tekutiny sa oko vytlaci.Ale ak je to tak, enzymy by ozaj mohli pomoct.Mas nejake skusenosti sWobenzymom?Alebo si mam kupovat jednotlive enz.individualne?
Ani sajnu.
Teoreticky to "nieco" muselo vytlacit, a keby sa odburalo to "nieco"...
Takze mozno enzymy. Skus bromelain alebo enzymy z papaje na prazdny zaludok, uskodit to nemoze, aspon ti to precisti organizmus, ked nic ineho
RNG,dovolis otazku, aj ked nie je tak celkom v ramci temy?UZ viac rokov mam vyoperovanu stitnu zlazu -dovodom bola tzv.Basedowova choroba-hypertyreoza,teda zvysena cinnost spojena s ocnymi priznakmi-vystupenim/vypulenim/oci. PO operacii sa mi stav upravil ale tie oci sa uz nevratili uplne do "povodneho stavu".Ocna lekarka navrhovala liecbu Prednisonom ale moj endokrinolog ju zasa velmi neodporucal a priznam sa, ze aj ja som sa tomu branila. Nevies o nejakom menej skodlivom prostriedku, ktory by pomohol zmiernit opuch a potlacit oko spat do ocnej jamky?Nevim, ci ti je znamy mechanizmus ako k tzmto problemom dochadza, ale ak nemas ziadne informacie, nevadi ja len ci nahodou...
najstarsi ludia v priemere ziju v severnej okinawe, na kaukazku...,ktori ziju tradicnym sposobom zivota spred niekolko sto rokov.
v podstate je to jednoduche
"life by example" (opravte ma, machri v anglictine)
realizacia je ale mimoradne tazka. vieme preco
Statistika umrti v minulosti hovori, ze plno ludi zomrelo na podvyzivenost, dalej na infekcie zo zraneni a infekcne choroby.
To je dnes prakticky odstranene, preto sa dozivame ovela dlhsie.Teda v zapadnej civilizacii.
Dnesna umrtnost je zo zapchatych ciev(1/2) (nasledok prebytku a nespravneho zlozenia), rakovina(1/4)(nasledok zamorenia), ostatok je podla poctu na nasledky farmaceutik, nehody a infekcne choroby
takze je to jasne, na jednej strane ludia sa dozivaju vyssieho veku ako v minulosti, na drhuje strane degeneruje.
v pravom sliva zmysle.
pri navsteve v minulom roku v Milane som si zo zvedavosti popisal rok narodenia a umrtia cca 40 maliarov.
priemerny zivot maliarov - 63 rokov.
pred 500 rokmi!!!