Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
človek si môže myslieť, že žije zdravo..jeho telo s tým ale vôbec nemusí súhlasiť..dôkazom je existencia viac ako 5000 metabolických chorôb..mnohé z nich sa zďaleka neprejavujú tak dramaticky ako napr.fenylketonúria,alkaptonúria, alebo porfýria..mnohé z týchto chorôb môžme mať,a ani o tom nemusíme vedieť..chcem tým povedať, že hoc sa snažíme akokoľvek svojmu telu dávať len to najlepšie,telo resp.naše gény neoklameme..ale detoxikovať je určite dobre a mal by to každý robiť,aspoň na jar..
nechcem týmto niekoho odradiť, len vyjadriť názor,že ani výživa nie je všemocná a neuchráni nás pred našimi vlastnými génmi a tým, čo má byť..a má sa stať
ano, rng, uplne mas pravdu, "sype" sa toho na nas dost vela.
nadviazal by som na tvoju poznamku ohladom pozostatkov metabolizmu.
tie su dosledkom celkoveho naruseneho travenia (aj ked clovek prijima "ok" potraviny) alebo prijem takych potravin, ako napr. mlieko.
mlieko obsahuje bielkovinu kazein ( z neho teliatka tak rychlo rastu), ktore sa prakticky nikdy dobre a nikdy celkom nezmetabolizuje. vysledkom su castice, z ktorych vznika rosolovita hmota, napr. dobre zname hlieny (sople).
okrem sliznic hornych dychacich ciest sa mozu usadzovat po celom tele. mimoradne nepriazniva kombinacie je s anorganickym vapnikom, ktory je "tvrdy" (a moze sa podielat na budovani oblaov cyst) a dobre sa usadzuje v napr. v nefronoch obliciek ale aj v mozgovej hmote. toto moze mat dramticke dosledky nielen v takych vypuklych chorobach, ako je npar. Alzheimer, ale aj v postupnej znizenej vykonnosti neuronovych spojeni a celkovej funkcii mozgu (oslabene "riadiace" funkcie nervoveho systemu).
aj z tohoto sa ukazuje velmi dolezita uloha vyzivy v zdravi aj v chorobe.
K tomu obalovaniu tj maskovaniu patogenov.
Spominal som pri lieceni boreliozy Samento.
Hlavnou sucastou ucinkov Samenta je odmaskovanie krycich nanosov. To sa tyka ci uz fragmentov, ci maskovania v stenach buniek, ktore patogeny vyprovokuju
Preto je Samento cenny nastroj na rozne choroby, v ktorych telo nevie ucinne zasiahnut kvoli maskovaniu.
Uvediem B.b, chlamidie, mykoplazmy, rozne rakoviny a pod.
Zds, presne toto sa odohrava v organizme, zamorenie nie je len pesticidami a tazkymi kovami a organickymi chloratmi. Niekedy su to produkty metabolizacie, farmaceutika a tiez rozne vakciny obsahujuce latky, s ktorymi si telo nevie poradit.
Celkovy ucinok sa prejavuje az po mnohych rokoch, ako sa to postupne hromadi.Trochu toto, trochu hento, troch. Az je toho privela dokopy.
podla informacnej mediciny Mudr. Jonasa, vacsinou odumretych aj ciastocne odmumretych buniek konci v cystach, myomoch a dalsich loziskach (v klboch, cievach, medzibunkovych priestoroch...)
toto sa deje najma vtedy, ked su oslabene detoxikacne schopnosti organizmu a ked je takychto znehodnotenych buniek vela.
teda u bezneho cloveka velmi casto.
medzi "naplne" tychto utvarov patria aj odumrete zdrave bunky (ale znecistena lymfa ich nedokaze odviest cez vylucovacie organy von, ako aj zbytky prekonanych infekcii (bakteri, virusov, dalsich patogennych mirkoorganizmov).
nebezpecie takychto utvarov tkvie v tom, ze sa obaluju casto vrstvou, cez ktoru imunitny system neprenikne a tak organimus straca kontrolu nad tym, co sa vo vnutri deje. to moze mat za nasledok nekontrolovane bujnenie vo vnutri tychto utvrarov s hrozbou rakoviny.
preto by mal byt sucastou kazdeho liecenia s myomami a cystami, (a rakoviny zvlášť!) - detoxikacia!!!
toto sa deje velmi zriedkavo.
dosledky su dost jasne.
aj ked sa rakovinove bunky roznymi sposobmi zneskodnia, pokial nie su rozbite tieto loziska a exkrementy z nich vylucene z tela, riziko zvrhnutia pretrvava.
Ja nie som proti ockovaniu ako takemu, len proti unahlenym a nasilnym kampaniam
Po precitani clanku okolo ockovania od Jamesa Howenstina ani toto ale nie je jednoznacne. Hlavne tie ulomky virusov pohybujuce sa v tele, cudzie latky v tele naveky?!?Oslabenie organizmu z tychto dovodov?
To zrejme vyzaduje plno vyskumu, hlavne fundovane ludmi, ktori nemaju z vakcin zisk, nestrannymi.
Vlady(skorumpovany podplateni politici) to vsak neadresuju. Prave naopak.
s tým očkovaním máte pravdu..tiež som počula dosť jednoznačné dôkazy na súvis medzi očkovaním a autizmom..od lekárov..
na druhej strane,koľkým ľuďom to pomôže ??? keby nebolo očkovania, ľudia by ďalej zomierali na napr. variolu, kt.je síce jedinou, ale ÚPLNE eradikovanou inf.chorobou na celom svete..nezdá sa Vám, že to je úspech, že to malo zmysel ??
2007, navrhujem kompromis:
- podla andie podstup vysetrenie, ci nejde ochorenie, ktore sa da jednoznacne diagnostikovat, ak ide, musis zvazit svoj dalsi postup (normalne sa porad s lekarom, PORAD, nie vypocut len 1 minutove prikazy), ale probiotika zrejme potrebujes tak ci onak
- podla rng by som tak ci tak siel, dost tomu nasvedcuje, ze mas problemy s patogennymi mikroogranizmami v traviacom trakte, kvasinky, kandodozu, aj ako pozostatok anorexie, ked sa narusuje o.i. crevna mikroflora, probiotika naotaj potrebujeme vsetci. ma to jeden maly hacik, sucasne, alebo predtym treba paralizovat kvasinky, napr. aj vyzivovymi doplnkami.