Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Pevne verim,ze konvencni lekari prijmu mnohe alternativne metody.
Ale kazdy clovek je zotrvacny, nove veci prijma len pomaly a postupne.
Lekari nie su o noc ini, nez ostatni ludia(hoci sa niektori tak snazia vystupovat na udrzanie si autority)
Z ich zotrvacnosti skor obvinujem rezim, ktory nedovoli jednotlivcom, mnohym obetavym a svedomitym lekarom, sa odchylit od prijatej normy stanovenej malou skupinou, ktora ma z toho zisk.
O to viac si cenim tych obetavych, co sa odvazia aspon ciastocne prijat niektore nove myslienky aj za cenu osobneho rizika, ze ich system zvalcuje.
Nuz ale oni su semienkom, ktore prerastie do vseobecneho prijatia novych myslienok, postupne.
Pokrok nemozno zastavit v konecnej faze, len spomalit.

andie

hm..kosa..vysoko ucenujem vedomosti rng, ktory ich ma neskutocne z alternativnej mediciny. musim ti vsak ozrejmit, ze alternativna medicina sa nerovna konvencna medicina. tak si laskavo odpust porovnavenie mojich a rng vedomosti v dvoch odlisnych sposoboch liecena na inych forach!

andie

moj bratranec mal cierny kasel, dusil sa, privolana zachranna sluzba sice dosla..ale s mladym neskusenym lekarom. bratranec potreboval spravit tracheotomiu, ale ten lekar spanikaril, lebo nemal skusenost. tak sa bratranec udusil cestou do nemocnice a to mal len 2 roky. nikdy som z toho ja ani moja rodina neobvinovala toho lekara. vzdy som to tak brala, ze mal zomriet. a keby sa neudusil, tak by ho zrazilo auto. a tak beriem aj zivot. aj my robime chyby a ver tomu, ze za to aj pikame..

andie

kosa, ukaz mi prstom na aspon jedneho cloveka, ktory nidky vo svojej praci nespravil chybu..ved poznas, kto je bez viny nech prvy hodi kamenom.

kosa

mila andie,
Dr PAULING je znamy v odbornych kruhoch predovsetkym ako eksaktny vedec.
pre hocikoho z nas (laikov a skutocnych odbornikov) je podstatne jeho vyhlasenie:

'' tzv. BOJ PROTI RAKOVINE je jedno velke KLAMSTVO''.

kosa

mila andie,
jednako tie peniaze musia odniekal prijst ( nevime ci akceptujes ten nazor)na zaplatenie chyb sposobenych lekarmi ( kotrych urcite by sme nasli nie jednu a viacero), ci uz sposobenych zdravotnickym personalom z nevedenia alebo umyselne.

andie

kosa, tento postup by znamel rady nie v cakarni, ale az rovno pred nemocnicu..je to nerealne. kazdy normalny lekar neisty diagnozou sa poradi, takze len tolko. pauling sice ziskal nobelovu cenu, ale to z neho nerobi boha. a ani pre neho neplati, co bude zviazane na zemi bude aj nebi..

kosa

ccc,
trefna pripomienka.
chranit lekarov z pravneho hladiska by asi mali poistovne poistenca( idu tam nemale peniaze aj tak).
inac lekar by asi v pripade komplikovanych pripadoch mal poziadat jednoznacne o vysetrenie v nemocnici, kde by sa mali vyjadrit k zlozitemu problemu viaceri lekari-odbornici. tento postup bol u nas klasicky aj za prvej Ceskoslovenskej republiky a dos bezny este pred 1989 r.

ccc

chcela by som upozorniť ešte na jednu vec,kt.je podľa mňa veľmi dôležita a ešte nikto (aspoň pokiaľ som si všimla) sa k nej nevyjadril..žijeme v dobe,keď pomaly najväčšiu moc majú právnici..koľko lekárov je nimi naháňaných preto, že ľudia majú pocit, že lekár niečo zanedbal, neurobil všetko, čo podľa nich mohol? V SR to ešte nie je tak markantné ako napr.v USA, ale je len otázkou času, kedy to tak bude..my máme zasa Úrad na dohľad nad zdrav.starostlivosťou,a je sťažnosťami zasypaný..málokedy opodstatnenými, ale niekedy sú tie sťažnosti aj opodstatnené..to je pravda..chcem tým povedať len to, že v dnešnej dobe sa určitým spôsobom musí chrániť aj lekár..v knihe lekári od Segala je na to krásny prípad..kto to čítal, vie o čom hovorím