Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

EVERYONE SHOULD KNOW THAT 'the war on cancer' IS LARGELY A FRAUD.

Dr Linus PAULING

Preklad: Vsetci by mali vediet, ze boj proti rakovine je podvod.

Dr Linus Pauling

kosa

EVERYONE SHOULD KNOW THAT 'the war on cancer' IS LARGELY A FRAUD.

Dr Linus PAULING
oceneny cenov NOBEL-a

mila andie,
vyvrat toto tvrdenie.
:)

RNG

Ja beriem v case nakazy, tzv "prechladnutia alebo nejakeho virusu"(a vsetci v mojej rodine) 1 gram esteru C za hodinu. Virus je obvykle potlaceny za 24 az 48 hodim
Forma ester C je neutralna, velka molekula, ktora sa dobre absorbuje a zdrzuje sa v tele dlhsie, nez kyselina askorbova, takze sa daju vybudovat vyssie hladiny bez problemu crevnej tolerancie. To je vyhoda proti Paulingovym megadavkam-sice aj on bral askorbat sodny, nie kyselinu askorbovu
(Samozrejme pre istotu beriem aj 3x 2 gramy olivoveho extraktu, 400 mcg selenu, 30 kvapiek GSE(ak si citim hrdlo alebo 3x300 mg oreganoveho oleja(ak zacnem kaslat)
Ked to do dvoch dni neprejde, zacnem brat ku tomu 3x400 mg betaglukany, ester E znizim na 5 gramov za den . Este nikdy som pri tom nedospel k horucke a do najneskor 5 dni je po vsetkom, nech by to bolo cokolvek.
Niekedy predlzim branie oreganoveho oleja- pluca sa cistia dlhsie, az do 10 dni niekedy
V podstate ma ani nezaujima vediet, co mi presne bolo-virus, bakterie, aspergily, chlamidie, hlavne ze je to prec.

kosa

zds,
ta kniha je skutocne pre laikov.
cely material(RELEVANTNY) ohladom vitaminu c ma dokopy asi dve a pol tony.
pre laikov je treba vediet ze je treba konzumovat MINIMALNE 100mg v tabletach, samozrejme okrem ovocia a zelenini.
svojho casu ked mi trebalo poriesit PND, tak islo do mna 1000 mg kazdu pol hodinu (cista ascorbic acid). zapaly PND su prec a zo zvyseneho prijmu ascorbic acid nemam ziadne oblickove kamene.

andie

kosa, preco zijes v predstave, ze len tvoj nazor je spravny ? skus aj diskutovat a nie len presviedcat ludi o svojej pravde..

kosa

zds,
tym lietanim do kozmu to zasak neprehanaj. ano su moznosti, ale nelieta sa tam tak ako by sa mohlo....a urcite bude.

inac s tov nadchov NEMAS PRAVDU.
precitaj si knihu ''VITAMIN C AND COMMON COLD'' od Linus-a PAULING-a.

gud dej :)

kosa

zds,
vyborne priklady!

MIRACLES HAPPEN, not in opposition to NATURE, but in opposition to what we know of NATURE --- sT. AUGUSTINE.

sii

ano pripajam sa k tomuto nazoru ze vakciny su poziaracmi, zdravia. Ved ako moze organizmus zdravo fungovat ked sa koli kazdej blbosti dame zaockov. Myslim ze telo prestane dalej budovat imunitny system a je odkazany na vakciny.
S tymito vakcinami mam velmi zle skusenosti a takisto aj s niektorymi antibiotikami.