Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc, vzhaldom na velku rychlost zmien, ked uz by som to nazval ako fylogenezu, tak neprirodzenu.
tyka sa to aj napr. rapidneho narastu priemernej vysky cloveka v zapadnej europe, usa, kanada, s japonskom nie som si isty.
vsade tam, kde su zmeny rychle, adpatacne mechanizmy cloveka zlyhavaju a objavuju sa problemy rozneho druhu, casto v podobe degeneracnych chorob.
ccc, dakujem za "privitanie" :)
potesenie na oboch stranach :)
Tieto problemy nie su napr u massajov, co sa zivia kravskymi produktami
Pravda, nie len soja je problem vykolajenia hormonov. Cast su z toho hormonalne pripravky davane kravam na zvysenie dojenia a znacna cast hormonom podobne latky, ktore sa luhuju z plastickych hmot(plasticizery). Najhorsi je udajne jeden plastik pouzivany na krytia vnutra konzeriev proti korozii. Ovela lepsi bol kedysi cin.
RNG predčasná vyspelosť-fyzická, tak u chlapcov ako aj u dievčat je skôr by som povedala dôsledkom fylogenézy..označuje sa to ako sekularizačný trend,a nepočula ani nenarazila som na to, že by to malo nejaký súvis so sójou resp. s fytoestrogénmi..odkiaľ máš takéto informácie ?
trochu mi to nesedí aj s tým, že deti od malička "napchávame" kuracinou, kt.je hormónmi presýtená,takže skôr by som to pripisovala kuracine, keď už, ale ináč o spojitosti medzi hórmónmi z potravy a sekular.trendom nemám vedomosť
rng, tento jav je globalny.
aj v europe a sposobuje to mnozstvo problemov vsade.
nepredpokladam, ba som si takmer isty, ze nie je na vine soja ale komplex okolnosti.
neviem ci si cital studie o americkom narode, ktory ma neprimerane velke vnutorne organy ku svojmu telu.
studie poukazuju na realnu moznost mimoriadne vysokeho prijmu zivocisnych bielkovin. ako kuriozita (ale nakoniec ako jedna z moznych podstatnych pricin) sa v studiach uvadza kravske mlieko a vyrobky z neho. (bielkovina kazein, o ktorej sme pisali).
v europe sa soja az tak nepouziva.
najviac sa jej pouziva v juhovychodnej azii. tam sa o predcasnej dospelosti vobec neda hovorit.
.
najviac sa s hormonalnym systemom zien zahrava HaK. Je to katastrofa.
KATASTROFA.
sója je výborná..ale nie geneticky modifikovaná..týmto produktom nedôverujem..nie sú prirodzené..sója má veľa aminokyselín, hlavne esenciálnych a tým môže mäsu jednoznačne konkurovať..jej nedostatok je v pomere jednotlivých aminokyselín,čiže museli by sme zjesť veľmi veľa sóje, aby sme si zabezpečili dostatok a optimálny pomer aminokyselín..ale som presvedčená, že keby sme jedli z 80-90% sóju a zvyšok mäso, tak by sme boli oveľa zdravší a mali aj dosť aminokyselín.
nie som si teraz úplne istá, ale mám pocit, že soji sa ľudia vyhýbajú resp.nie je tak odporúčaná, pretože spomínané fytoestrogény pôsobia na niektorých ľudí ako silný alergén resp.majú tendenciu organizmus alergizovať
mimochodom zds aj andie som veľmi rada, že ste sa do tejto debaty vrátili..
Co tak ale v tele muza? Zvysuju hladiny estrogenu nad normal, znizuju testosteron, cim zaroven nam chlapom znizuju energiu. Feminizacia muzov je skodlivy jav
Pre deti sojove mlieka viedli k predcasnej pohlavnej dospelost, presunulo sa to z sestnastich rokov na 10-11.
Dnes to sposobuje velke socialne problemy, deti maju sex skor, nez su na to dusevne pripravene.Plno deti vyrasta len s matkou. V oblasti Chicaga je napr viac deti narodenych bez otca(tj legalneho) nez v rodinach.
Nasledky tejto katastrofy su coraz viac viditelne.
Mlade matky nevedia dat detom to, co dospele manzelske pary. Tak vyrastaju menejcenni jedinci , ukomplexovani a problematicky.
Sposobuje to rozpad spolocnosti...
S hormonmi sa nerado zahravat....
ccc, ved ty si nakoniec "nas" clovek :)
soju povazujem za superpotravinu.
jej vyroba je oproti masu velmi lacna a ekologicka a obsahuje kvalitne bielkoviny, dokonca viac ako maso (az 34 gr/100gr).
rng, zrejme si mal na mysli fytoestrogeny.
ich posobenie v najma v tele zeny posobi harmonizujuco na jej hormonalny system.
nie som vyslovene za vegetariánstvo,aspoň vo veku kedy človek ešte nemá skutočne ustálený vývoj..ale ja sa riadim tým,že v lete prakticky teda od jari jem takmer výlučne ovocie, zeleninu na rôzne spôsoby, menej ale surovú ako by som mala..to viem..a potom neochutené ovsené vločky, jogurty, acidka atď..niekedy, ale výnimočne aj mäso..ak mám chuť..a na jeseň a v zime zasa pomaly jem aj mäso..tak prakticky 6 mesiacov si čistím telo..ja som zástancom konzumu všetkého..ale s mierou,pretože zds máš pravdu, som fatalista,a podľa mňa nemá zmysel si niečo tvrdo odopierať, pokiaľ na to máme chuť..pretože nikto skutočne nevie, čo ho čaká..