Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Tak co, ccc alebo ini.
Nikto nechce vyuzit moju ponuku na graviolu? Alebo ine?
Literatury na graviolu je akurat dost na Google.com, to uz nie je nijaka novost.
Dam este raz link na rakoviny alternativou?
www.cancertutor.com
Ach Boze moj, dakedy je to na zaplakanie, ako male skupinky aj v tzv. demokracii vladnu masam.
Rozhovor z dennika SME: Otazka: 'Všade na svete sú úrady, ktoré novým projektom kladú odpor, treba rôzne povolenia a podobne. Ako k tomu pristupovali úrady v Benine?'
Odpoved lekarky: 'Toto tam bol veľký problém, pretože bolo treba získať povolenia na liečbu, ktorá v tom čase v krajine nebola povolená. Je tam veľa politických a ekonomických tlakov, lebo sa tam vždy tlačia firmy, ktoré chcú dať na trh čo najdrahšie lieky, pričom my tlačíme lacnejšie generiká, aby bol prístup pre ľudí čo najširší. Biznis je prvoradý aj tam. Vlády sú tam skorumpované a stáva sa, že radšej nepustia do obehu nejaký liek, ktorý je účinný a lacnejší, pretože majú svoje ekonomické záujmy'.
Plesne na nohach(pod nechtami). Tea tree olej(australia,olej z kore stromu, nie je to olej z cajovnika=camelia sinensis)Pomaha, ale nie na vsetky. Su rozne druhy, niektore vzdoruju viac ine menej
Ja som mal uspech s GSE(15-30 kvapiek na poldeci vody=5000ppm do 10 000ppm=1%koncentracie citricidalu), tiez to iste v tekutom vitamine E a alkohole
Tak isto pracoval oreganovy olej (divoke oregano)riedeny ci uz vitamin E olejom, ci kokosovym alebo olivovym
Maximalna koncentracia oregana bez cervenenia okolitej koze(drazdi, je to korenina)bola 5%
A co si myslis o cajovnikovom oleji -tea tree oil?Pomaha to tiez na plesne?(napr.aj na nechtoch?Docitala som sa zevraj ano.
vazeny RNG,
inac EINSTEIN bol matematikom,ale dieru urobil vo fizike...
a za vedenie o nuklearnej fuziji (proces v nuklearnej fizike) tiez vdacime dvom CHEMIKOM....
takze medicinu si zlepsime len tym ( ako uz tunak ini prispevatelja pisali) len tym ze sami budeme vyzadovat...
vazeny RNG,
co sa tyka alternativnych ci novych metodov a postupov...
v roku 1893 Dr. Schleich, mlady chirurg sa na jednom kongrese pre medicinistov pokusil v Berline oboznamit z tam pritomnymi lekarmi zo sposobom lokalnej anestezije. ''Odbornici'' kotri viedli kongres, tak ho VYHNALI zo saly....
andie,
tato tema neupada a bude vecna ( tak ako vieme ze rakovina ako ochorenie bolo zname uz v starom egypte a to je uz par dobrych rokov odvtedy...a stale vynachadzaju nove sposoby a metody a uz a tam...).
mozeme ta ale potesit ( nevieme ci naozaj..): pred zhruba troma rokmi CANCER RESEACH vo Velkej BRITANIJI oznamoval verejne ze 85% vsetkej rakoviny( druhov)uz vedia vyliecit.
Nie, nie, Andie, tema 'Desatoro' bola zalozena davano.