Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ak niekto vie o klinike nablizku(svk,hun,cze,pl,ukr,aut,sui) alebo ma nejake kontakty na lekarov co sa zaoberaju liecenim rakoviny alternativnym sposobom(vyplach hrubeho creva,ovocne a zel stavy, terapia vitamin b17) tak pls odpiste bud sem alebo na email: 'robbie_56_56@yahoo.com'.
Vopred dakujem ...
ethel:
nechcem byt mudrc, ale mozno nevieme o vsetkom co vegetarianka jedla ... ved vegetarian je vsetko okrem masa .. takisto vari pecie(pizza), dokonca vegetarian moze byt pripad, kedy nekomzumuje ovocie a zel len v malom mnozstve a popri tom je cestoviny, cukor, sol, oleje ... ale mozno mas pravdu ty ... ja teraz skusam vsetko na sebe ... nechcem zavrhnut modernu medicinu, lebo aj oni len presviecaju ludi, aby nejedli zabijackove veci, ze obezita je zdroj chorob, ktora vedie k srcdovo cievnym problemom, cukrovke, nadorom, rakovine ...
inac sorry, ze som reagoval na starsie prispevky ...
Nevie niekto o lekaroch, alebo klinikach aj na slovensku, co uz maju nejake vysledky aj doma ?
Lebo poznam okolo vela osob s rakovinou, ale oni nepocuvnu, asi by skor uverili ak by som ich vedel priamo do nejakel kliniky zaniest ... v ich vlastnom zaujme .. asi by doktorov viac pocuvli ...
Mam znamu, ktorej akurat povedali lekari od modernej mediciny, ze ma mesiac dozadu, v najlepsom rok ... tak ja nechcem aby odisla, lenze ona je skepticka ...
nedá mi nevstúpiť....Robbie56..čerstvý príklad uvediem vegetariánku od narodenia,žial,už nie je medzi živými:-( Požila si len so zeleninkou 40 rokov.Tým nechcem povedať,že zelenina nie je zdravá! Je,ale človek je od nepamäti všežravec.
Ahojte, pre skeptikov ako 'ccc' a 'andie' len tolko, ze to co povazujete za zazrak je len neznalost... len si pokracujte v jedeni mrtvych jedal ... ja si zostanem pri cerstvej zelenine, ovoci, semenach a ich klickoch :)
Inac z coho si myslite ze vyrabaju tie 'zazracne' lieky, ktore kazdy vo velkom mnozstve zerie ? Zase to je len priroda ...
A ked uz, tak o ucinku ovoci a zelenine pri ozdravovani a lieceni vedia hlavne laboratorny lekari. Su to prave oni, ktory skumaju a s pocudovanim zistia, ze kolko vitaminov a mineralov sa skryva v ovoci a zelenine ...
Ste skepticky, lebo ste lenivy vojst do kniznice a vypozicat si knihy o zdravi ... tam najdete kopu literatury .. a nie je to zaner 'science fiction', je to realita.
Odporucam knihu
'Liecenie prirodnymi stavami-Liecive ucinky ovocia a zeleniny, Richter Johan'.
Ale na internete je tiez kopa literatury, precitajte si o 'Gerson-ovej terapii', literatury od Dr.Norman W.Walker-a.
Z nich zistite, ze cistenie/umyvanie hrubeho creva v kombinacii s ovocnymi stavami dokazu vyliecit aj vo velmi zlych pripadoch.
Pozrite si dokument 'world without cancer', z neho sa dozviete, ze tam kde uz lekari zlyhali, tak tam pomohli prave take kliniky, kde v podstate len naordinovali spravnu dietu a vymyvali hrube crevo.
Z knihy co som uviedol hore od Richtera Johana sa dozviete ake stavy, z ktoreho ovocia a zeleniny liecia: ocne ochorenia(astigmatizmus, sedy zakal, zapal ocnych spojiviek), kozne ochorenia(vrasky, ekzem, psoriaza, svrbenie, akne, furunkel, plesen na nohach, kiahne, osypky), zubne problemy(paradentoza), onemocnenia dychacich ciest(kasel, zapal dych.ciest, katar, angina, zaskrt, chripka, horucka, astma, senna nadcha), emfyzem, hluchota, nosne polypy, tuberkuloza, zapal mandli, zapal pluc, krce, ochorenia zazivacich organov(zapach z ust, zapcha, zapal zaludka, sliznice, hnacka, zapal hrubeho creva, prekyslenie, toxemia, pecenove problemy, zlcnikove problemy, zltacka, obezita) ...
Je tam este kopa chorob, ale niektorym je asi zbytocne aj na hlavu klopat ...
Vsak si len treba predstavit, kolko svinstva sa vyberie zo svine pri zabijacke .. a pritom svinu chovaju rok,dva ...
Preco si myslime, ze clovek je robot, ktoreho vnutro vsetko vypumpuje ?
Preco si myslime, ze mrtve svinstva co pojeme nezanechavaju stopu, ktora potom udrie ak to najmenej cakame ?
Preco si myslime, ze clovek je od prirody oddeleny ?
Preco si myslime, ze clovek nie je zivy organizmus, ktory potrebuje 'zive' enzymy, vitaminy a mineraly ?
Vlastne telo cloveka to potrebuje ..
Inac aj v telke v kazdej reklame je citit, ze jedz cim viac ovocia a zeleniny ... lenze oni budu reklamovat nejake sproste napoje, co su plne konzervacnych latok a pasterizovane, pri ktorych su enzymi uz davno zabite).
Ale len si pecte a varte a cukrujte a solte aj nadalej .. tym budete pomahat akurat modernej medicine, lebo im budete kupovat lieky ak budete mat 40-50 rokov, mozno aj skor ...
Uz sa dost ludi snazi otvorit nam oci ... ale ak ich ignorujeme, tak len nariekajme nad osudom aj nadalej ...
"Lekarska veda dosiahla taky pokrok, ze nikto na svete nemoze byt zdravy." A. Huxley
Myslim, ze to do nazorov v tejto teme zapada, hoci...ked treba lekara, mame ho mat.
...a ta zodpovednost by sa mala prejavit predovsetkym v prevencii. "Hasit" uz prepuknutu diagnozu je vzdy ovela narocnejsie...prajem pekny vikend,zds
ano, je to tak, ako popisujete.
je to vsak aj v inych oblastiach, ako medicina.
jedno z podstatnych rieseni tohoto stavu je vymanit sa z kolotoca pacient-lekar, aj ked su najma pri urazoch zasahy lekarov velmi ucinne.
je to vsak o prevzati zodpovednosti za svoje zdravie a to je cesta velmi trnista a zdlhava, male percento ludi je zatial ochotne po nej ist.
Azda sa schyluje na lepsie casy. Po diskusiach o vyzive na stranke www.lymfom.sk obcianske zdruzenie Lymfoma Slovensko sa rozhodlo usporiadat 4 dnove stretnutie zamerane na vyzivu a stravovanie. Blizsie info na uvedenej stranke. Huraaaaaaaaaaaaaaa!
ano robi sa to aj tu..určité spoločnosti,možno jednotlivci núkajú peniaze za každého pacienta, kt.lekár nastaví na liečbu konkrétnym liekom, kt.propagujú..o školeniach, konferenciach po celom svete, kt.sú zadara ani nehovorím..je to tak