Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
A ja, keby som mal rakovinu (ktoru teraz po zmene stravovania mat nebudem), by som urcite nesiel do NOU ani sesterskym firmam. Mam svojho metabolickeho lekara v UK, ktory je verejne znamy a dari sa mu.
Andie, nemyslim, ze by bolo dobre, aby si prestala prispievat na tuto temu.
A preco Jurkovicovi nie? Koli predsudkom, ktore uspesne vybudovali media (z ktorymi asi stoji ROCHE)? Elebo koli tomu, ze nan kyda NOU a tzv medicina na SK? A co dokazy (prednesene aj na sude), ktore ktore ukazuju uspesnost 'Jurkovicovej' liecby??? Dal som to do uvodzoviek, bo to nie su Jurkovicove metody.
kosa, co ty vies o trofoblaste, ked mi tvrdis, ze krystalovy cukor je rozkladany inzulinom..sorry, ale koncim. damian, ak by som naozaj mala rakovinu alebo nieco vazne, aj by som sa zverila takemu bukovskemu samozrejme ako doplnok liecby, ale jurkovicovi urcite nie. tak vam dalej pekne diskutovanie aj nadalej..
podla istych testov sa da rakovina odhadnut v organizme aj pet-sest rokov dopredu.
damian,
rozum zatial nezvitazil.
spravodlivost sa musi vydobit.
Podrobnosti na stranke www.mwm.cz v teme Rakovina: Zvítězil rozum?
O členstvo v lekárskej komore nestojím a v súčasnosti už to ani nie je povinné. Privilégium lekárskej komory parazitovať na lekároch a privilégium jej predstaviteľov kádrovať lekárov už boli našťastie zrušené, pretože robili to, čo aj v mojom prípade – brzdia rozvoj zdravotníctva a šikanujú lekárov pri uprednostňovaní vlastných záujmov na úkor pacientov.
Svedok Ing. F.P. je sklamaný zistením, že nie som členom lekárskej komory
Zo Slovenskej lekárskej komory som bol vylúčený preto, že som odmietol prestať s účinnou a úspešnou liečbou onkologických ochorení, predovšetkým však za to, že som si dovolil oficiálne požiadať ministerstvo zdravotníctva o registráciu novej liečebnej metódy, nového spôsobu liečenia ľudí s onkologickými ochoreniami. Prihlášku som oficiálne podal dňa 3.06.1997. Dodnes som nedostal žiadnu odpoveď v predmetnej veci a podľa nedávnych informácií sa kompletná prihláška z ministerstva stratila. Čo k tomu dodať?
Dr Jurkovic.
Viem, ze trochu bocim od temy, ale v zaklade neodbocujem, lebo predsa ide o pravdu o rakovine, ze? Toto je extremne dolezita kauza z prostredia onkologickeho biznisu na SK.