Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ciro, vyborny prehlad!
To by si mal precitat kazdy
Inac, to, co si napisal, ze aj vy mozete byt ovplivneni, lebo ste sa, podobne, ako mama, zle stravovali, je velmi rozumne. Onkologovia tomu sa snazia hovorit, ze rakovina je dedicna. TO JE LOZ! Zivotny styl je dedicny a ten nakoniec sposobi rakovinu v ostatnej rodine. Dobra sprava je, ze sa to (zivotny styl) da zmenit. Vela stastia!
A zabudol som dolezitu vec. V knihach o metabolickom blokovani nadorov sa pise: 'Denny prisun aspon maleho mnozstva nitrolisidov (B17) v strave vytvara v tele stav, ktory je neprijatelny pre nadorove bunky a nedava teda moznost bujnenia'. Preto dbame, aby sme nazabudali na tolko spominane jadierka z marhul. Ak tie nie su, hodnotne su aj tie jablkove, slivkove...
Petricek, o to, ci budes mat rakovinu, ci nie, sa strachovat netreba, bo to je zbytocne a rakovinu to s psychologickeho hladiska podporuje. Zaujmi strategiu zmeny, tak, ako som to urobil ja a moja priatelka. Zacali sme jest zdravo, hlavne sme uplne vylucili cervene maso aj kravske, ked jeme slepacinu, nevyprazame ju a ani ine veci nevyprazame, zmenili sme bielu muku na pohankovu, biely cukor na molasu a z mliecnych vyrobkov kupujeme len tie kysle (biele jogurty a kysle mlieko). A hlavne jeme veeeeeela ovocia a zeleniny, hlavne grapefruity, spenat brokolica a veeeela cesnaku. A ja, kedze som mal problemy so sladkostami, obmadzil som ich a kupujem si radsej ciernu cokoladu. Ver mi, zmenu v strave je citit a velmi.
Mozte mi povedat, aka je pravdepodobnost, ze ja tiez ochoriem na rakovinu?
Mama tomu podlahla, a otec je sice v nie najhorsej kondicii, ale vybrali mu zlcnik, na co mama trpela za posledne roky.
Podotykam, ze kedze zdielame domacnost (teraz s otcom), tak sme zdielali aj tu istu stravu ako mama.
Vyprazane rezne, hamburgery ( u nas sa tomu hovorilo fasirky), hodne kolacov pecenych, bravcove,klobasy,no a davali sme este donedavna k tomu ako ''zdravy'' napoj sladke mlieko.
Desim sa toho, ze raz mi povedia, ze musim ist na operaciu, alebo na nieco ine.
vdaka za vase odpovede.
Lekari v Michalovciach su podla roznych vypovedi roznych pacientov, ktori prezili ich hokusy - pokysy pravdepodobne najhorsi na celom Slovensku, a niekto dokonca povedal ze najhorsi v celej byvalej CSSR.
Ked mama lezala na oddeleni v Kosiciach, tak s nou lezala jedna mlada zena, ktorej prave michalovcania vypalili teda znicili mocovy mechur. V Kosiciach to mali zasa reparovat.
Nebudu lekari v Michalovciach prave z tych uplatkarskych?
kosa,
v teme ''Test na rakovinu'' si uiedol nieco o teste, ktory dopredu vie urcit, ze osoba je v stadiju rozvoja rakoviny.
O co sa jedna? Je tento test dostupny?
Jedna sa o test stolice (toto viem ze je dostupne v roznych lekarnach a nielen u nas)?
Mozes konkretizovat?
vdaka.
Na druhej strane...
Mame povedal lekar v Michalovciach, ze aj tak zomrie, ze jej manzel ostane vdovec ( co aj ostal, ale hlavnu ''zasluhu'' na tom maju lekari...tak to vidime my doma), a dalsia lekarka jej povedala,ze..''naco vas tu vasa obvodna poslala ved vy mate rakovinu''..,a dalsia lekarka jej odmietla urobit ultrazvuk, na ktorom by sa zistilo, ze lekari v KE ked ju operovali, tak urobili chyby ( a to uz urobili ked bola na stole, lebo jej dali silnu narkozu-narkoza sa da vypocitat-takze jej dali taku narkozu ktora ju mala zabit este na tom stole...).
ccc, ethel, co vy na to?
kosa svojimi prispevkami mozno muti vodu a casto aj nepotrebne, ale co sa da vycitat jeho prispevkom?
Ze pise k veci?...Priamo a otvorene?...
Neklame?... Nezavadza?...
sevas ludia,
Tak mama je po smrti,tiez mala problemy so zlcnikom, ale o otca este bojujeme. Mal laparoskopicky odstraneny zlcnik, a v nom 1,6cm kamen.
Citi sa lepsie, a dokonca isiel 3 dni na vlastnych nohach sam domov! Bez pomoci. Takze cest nasim lekarom. Robili to v KE. Vdaka im.