Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ethel, ako to myslis, ze ...s ludmi, ktori robia to, o com ja pisem'...? Ved o com pisem ja, na SK sa nepraktizuje. Jediny, co to praktizoval, bol Dr Jurkovic. Ten neordinuje, lebo nema sil, ale stale doliecuje existujucich pacientov. Podla toho, co mi bolo povedane, na SK su lekari, ktori su vyskoleni v oblasti, akej posobil Dr Jurkovic, avsak nemozu praktizovat z dovodu medialnej likvidacie. Boja sa. Prave cakaju na vysledok sporu medzi ministerstvom zdrav. a obcianskym zdruzenim Pravo na zdravy zivot (vid peticiu a korespondenciu).
Milý Damian...nie som arogantná k velkej skupine ludí.....Skôr by som to nazvala pesimistický pohlad.... Prečo? Lebo to denne vidím!Vidím aj ludí,ktorý odmietli chemo a priklonili sa len k zmene životného štýlu a zdravej strave.Neviem kde bývaš,ale keby sa to dalo zoznámila by som ťa s luďmi,ktorý robia to o čom ty píšeš a trhá mi srdce,že to nepomáha...tak preto!Tak strašne by som si priala,aby sa vyliečili!!!
(na stránke Jurkoviča je napísané,že už neordinuje pre zhoršenie jeho zdravotného stavu...)
hlavne ONKOLOGMI ODPISANI pacienti...:)
damian,
k odbornej praci Dr.Kamila JURKOVICA by sa mali vyjadrovat hlavne vylieceni z rakoviny pacienti, a odbornici na rakovinu.
nazor onkologov je uz (zial) velmi dobre znamy...
preklep:
neveriaci tazko najde zmysel.
clovek, aby videl zmysel, tak musi verit.
neveriaci takzo najde zmysel.
ccc,
inac ta zmena liekov....
pocula si o masti AVIRIL H?
kazdy kto ju poznal si stazuje ze ju prestali vyrabat a nahradili niecim novym co je horsie...
NOVE LIEKY?...su skutocne aj LEPSIE?....
ccc,
na SK urcite eksistuje nemalo ludi ktori by povedali ze...''isla do nemocnice a zila,a z nemocnice ju priviezli mrtvu...''.ako sa vtedy tvaria ti, na ktorych sa hodila vsetka zodpovednost? a preto lekarov treba ODBREMENIT. aj vdaka ZDRAVIE.SK.
inac my si stojime na PBR platforme ( platforma banalnosti rakoviny v porovnani z tym ako treba zabezpecit interplanetarne lety- poznas pripad APOLLO 13-je o tom film- ako im to tam buchlo a len len ze sa vratili zivi naspatek?)
v kazdom pripade plati pravidlo ''vyhodnarky'' Mariky:
ZI A NECHAJ ZIT STALE MAS DOST MIESTA.
ZI A NECHAJ ZIT NEZACLANAJ NEBRAN.