Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
moznoze Ethel nieco vymyslela nove...
ved su nove a nove druhy rakoviny na ktore este nevedia onkologovia najst odpoved...
Kosa, darmo tu budeme nariekat, co sa robi, ci nerobi. Momentalne sa musi spolocnost snazit, aby podporila Dr Jurkovica a Obcianske zdruzenie - Pravo na zdravy zivot v boji o dosiahnutie toho, aby sa v liecbe mohlo pokracovat. To je zivotne (do slova a do posmena) dolezite!!! Otazka je, Kosa, ako tomu zdruzeniu pomost? Ako pomoct narodu v tom, aby mal moznost poznat pravdu?
ethel,
no tak!!
povec ktoru ze to rakovinu este '''nevieme''' vyliecit!
konvenca medicina ma moznosti OBROVSKE(prisivanie koncatin, transplantacija organov, umele zuby, klby,a to najlepsie len pride- OZIVOVANIE RASTU amputovanych koncatin a.....STOP STOP, viac nie.zatial).
treba ale povedat ze na tie moznosti kotre ma dosahuje CHABE VYSLEDKY....
cim to asi je...KVALIFIKOVANA A LACNA PRACOVNA SILA...hm..
:-)
Kosa, viem, ze aj ja casto prezentujem nazory proti konvencnej medicine, ale snazim sa to robit laskavym vysvetlovanim,nabadanim... Ludi 'nepreprogramujes', ked ich budes bit po hlavach. Treba trpezlivo a laskavo vysvetlovat, ucit, ukazovat spravnu cestu. Tak sa tak snaz, KOSA! Skor bude vypocuty Tvoj nazor, ked sa na ludi 'usmejes' a pocitia Tvoju laskavu ochotu pomoct (co nepochybne je Tvojim umyslom). Ked ale budes zurivo a zlostne revat 'ZACHRANTE SA', vsetci zacnu utekat do zahuby.
Kosa..ono je to tak...ty robíš pre záchranu toto..rozprávaš o tom,nabádaš ludí ktej zmene.....ja im poskytujem útechu,pohladenie,pochopenie,silu žiť,môžem im poradiť,ale sami sa musia rozhodnúť....