Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Pocas svojho studia som stretla skutocne vela lekarov...ALE mozno u jednoho si viem predstavit, zeby vypustil z ust nieco take.."zomierate,Vam nie je pomoci".
Taqk o com zasa Kosa pises ? Vies o tom velke ...
Kolko ty poznas takych pacientov...Andie mas pravdu,ja sa citim tymto uz odrovnana..to je akokeby som isla poucovat stavbara ako ma stavat, aby mu dom nespadol na hlavu..
Ale vsimla si si, ze Damian uz zrazu pripustil, ze okrem stravy je potrebny aj zasah lekara pri liecbe ?
Blahozelam k zobudeniu Damian.
Chapem, Ethel, chapem. Podla statistik, tam, kde konvencna medicina uz nedokaze zachranit, maju pacienti, ktori sa podrobia metabolickej blokade maju nadej 15%. Velka cast pacientov sa neda zachranit aj napriek tomu, ze nador zacne ustupovat a to koli tomu, lebo su poskodene zivotne dolezite organy.
kosa...ak ja som vínimka,tak ťa musím sklamať,lebo ja nie som sama,kto sa s takým jednaním ešte nestretol...a to je to kde robíš chybu....chceš pomôcť,ale robíš to nesprávne,lebo opovrhuješ doktormi na SK,alebo aj inými....takto ludí nepresvedčíš....úplne by stačilo,keby ludia videli príklady,pekné reakcie....vlastne mám niekedy pocit,že sa zlostne vyjadruješ ako tí o ktorých píšeš,že sa tak neprofesionálne vyjadrujú.Rozdávaj chorým silu žiť,hovor o možnostiach,ale nezaoberaj sa zlosťou..
ethel,
uffff.... si sa nestretla...
mohli by sme ti gratulovat, ale....budes asi vynimka....teda na tom SK....
pozname NEMALO pacientov kotrym toto povedali....(aj na SK).
a ziju :)
ti pacjenti.
kosa....jediné čo na to poviem,že som sa ešte nestretla s tým,aby lekár povedal:aj tak zomriete,zomierate,vám už niet pomoci.....Preto som hrdá aj na tých našich slovenských,tých ktorých poznám.
ethel,
su doktori, kotri vyliecili chorych, ktorym bolo povedane:'' VAM NIET POMOCI.CHODTE DOMOV ZOMRIET''.
v pociatkoch (pred 50 rokmi, ci v 60 rokoch) ale aj v 19. storoci, sa prave tymito ''''NEVYLIECITELNE CHORYMI''' zaoberali tito SKUTOCNI ODBORNICI.
vzdy sa to zacalo takto:
'''mne lekar povedal ze aj tak umriem tak vyskusajte to na mne'''..
a ta nova liecba cuduj sa svete...ZABRALA.
a nie raz.
zalezy skutocne na tom, ci ten chory ide k ODBORNIKOVI alebo nie.
LAIK(hoci by pouzival tu najlepsiu chemku) si s rakovinov NEPORADI.
Damianko,vieš,tam kde ja pracujem už chodia ludia len keď sú v pokročilom štádiu-žial! Skúšajú rôzne "zázraky" a potom o pár mesiacov....To mi je lúto! Prečo chodia až tak neskoro? Lebo ten "druh " sa začne prejavovať tak neskoro.Preto si myslím,že tá liečba o akej rozprávaš a akej veríš nemusí vyliečiť všetko.
Ethel. Tak ako Ty, aj ja som v zdravotnictve a chapem Tvoj pesimisticky pohlad na tieto veci. Mojim umyslom ale na tomto fore nie je odvratit ludi od CHT a konvencnej liecby rakoviny, kedze nejestvuje na SK metabolicke liecenie. Mojim umyslom je, aby sa ludia informovali, citali o tom, co sa deje v pozadi 'rakovinoveho priemyslu',aby sa o tom viac a viac hovorilo, pisalo a aby SYSTEM nakoniec dovolil metabolickej medicine fungovat a nie ju potlacat, ako sa to prave teraz deje. Tak, ako som spominal, v Europe, ako aj tuto v Anglicku, su lekari, ako Jurkovic, ktori efektivne liecia rakovinu. Nikto im nebrani, lebo im nikto branit nemoze. A hoci v Anglicku moze byt lekar pravne posihnuty omnoho lahsie a rychlejsie za svoje nespravne konanie, tito lekari nemaju ziadne problemy. Preco, lebo skutocne liecia. Preto. A Jurkovic liecil dlhe roky. Zrazu, ked sa o tom viac a viac rozpravalo, komusi sa to zacalo nepacit!
A teda, na SK momentalne jedinou liecbou je ta, konvencna (vytvorena farmaceutickym systemom). Pises, ze par ludi sa priklonilo k zmene zivotneho stylu atd a odmietlo CHT. To ale nestaci, ak uz rakovina je, hlavne ak je v rozsiahlom stadiu. Je potrebny zasah lekara (blokovanie metaboliky nadoru) a ti intenzivne. Su potrebne enzymove, vitaminove a mineralove pripravky. A samozrejme, aj striktna strava.