Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
VIP clanok na www.jurkovic.sk
'U MUDr. Kamila Jurkoviče jsem se dozvěděl o terapii založené na enzymech. Po prohlídce a odborném výkladu této alternativní léčby jsem souhlasil s jeho postupem, protože se mi – i jako lékaři – jevil odůvodněný a logický. Navíc měl MUDr. Kamil Jurkovič zavedenou dokonalou evidenci sledovaných případů a musím uznat, že výsledky mě přesvědčili'. (MUDr. PhDr. František VÝMOLA)
Len tak narychlo som si pozrel stranku lymfomhelp.cz ze co odporucaju biednym ludom jest. Uz v tom istom odstavci su zavazne rozporuplne tvrdenia. 1 Pijte vela mlieka, 2 Vyhybajte sa zivocisnym bielkovinam.
Neviem, za ake bielkoviny poklada autor clanku (nutricna terapeutka) bielkoviny mlieka, ale podla toho, co ja viem, mliecna bielkovina je zivocisna. ...boze, ako mozu tak balamutit ludi???
Veru tak, ako pomoct, ked na druhej strane je silna blokujuca skupina a lekari su medzi .
Aj by radi liecili uspesne, aj ich system za nekonvencne, hoci uspesne metody hrozi znicit.
Ja sa to snazim osvetou, hoci aj v tejto forme fora a pretlacanim velmi ucinnych prostriedkov aspon vo forme potravinovych doplnkov be akehokolvek tvrdenia klinickej ucinnosti, len aby sa dostali nejako na Slovensky trh a boli k dispozicii lekarom,. ktori sa odvazia aj napriek problemom tieto prostriedky pouzit.