Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

ta Burzynskeho metoda sa k nam kedy dostane ? :) tu o tom lekari vobec vedia?hm...
no a vyskum cechov s tou ucinnou latkou na leukemiu a hockina kde zmrzol?viac o tom nic nepisali

silviia

RNG, olivovy olej za studena-mozem na nom piect a vyprazat? niekde sa pisalo ze nie, neviem preco, tusim sa vytvaraju nejake toxiny,ci karcinogeny? neviem, ale citala som ze nie, a ja ho teda pouzivam bezne miesto slnecnicoveho teda aj na pecenie a tak. robim zle? vysvetli ak vies prosim ako je to s olivovym olejom, lebo ja mam len extra virgin za studena lisovane su tusim a ani by som moc nechcela zohrievany, lebo mne sa to zda horsie...nevies?

silviia

RNG, a co ten olej z marhulovych jadier? nachadza sa v nom B17? ako je rozpustny? v oleji ci vode? ten sa da zohnat?

RNG

Na ten benzoan neviem koho by si sa pytala.
Ale sa mi to cele nezda, predsa vitamin C moze byt v roznych formach,, kyselina askorbova, askorbat vapenaty, ester C palmitat atd.
Ze by vsetky reagovali z benzoanom sodnym, to sa mi nezda.
Dlhe roky som pil citronovu stavu konzervovanu 1/2 percentom benzoanu sodneho, keby reagoval s vitaminom C, musela by flasa smrdiet benzenom. Tu vonu poznam z labakov velmi dobre.
Takze tie mnozstva musia byt velmi male, ked to je vobec pravda.

Rozne jadierka obsahuju mnozstva antioxidantov.
Hroznove su jedny z najobsaznejsich.
Proantokyanidin, ktory obsahuju ale je vodorozpustny, preto sa v v oleji z hroznovych semien nachadza len malo.
V doplnkoch su bezne predavane vytazky tobolky s 100 mg vytazku(90%polyfenoly, z coho 60% su proantocyanidiny), myslim ze su len vodorozpustne a tazia sa po vytlaceni hroznoveho oleja zo zbytkov semien vodnym luzenim.
Vzorky na schvalenie som uz poslal konatelke, informujte sa u nej.

silviia

RNG, nevies na koho sa mam obratit ked to chcemzistit ten benzoan s vit. c a reakciu v organizme? kto mi na to odpovie?

silviia

diky RNG,
cital si stranku -odkaz odstránený- ?
tam to tusim je o tom benzoane spolu s vit. C. a aj o tej ryzi miesto tvarohu s lanom som tam tusim citala. skus si to precitat, su tam rozne metody liecby...
a tiez sa ta chcem opytat na udajne najsilnejsi antioxidant co sa nachadza v hroznovych jadierkach prokyanidin ci poznas a co to je, a ci mas na predajni aj olej z tychto jadierok panensky za studena, lebo sa nema ohrievat. diky

RNG

Burzynskeho metoda sa pouziva zatial len na jeho klinike v v Texase.
Vyliecil s nou aj rozne ine rakoviny.
Kedze na nu konecne dala FDA suhlas ako liecebnu metodu, zrejme v blizkej buducnosti sa to rychle rozsiri.