Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

no dobre RNG, ale ja co citam, tak tie kombinacie su vsade, vsadeeeeee, dokonca i v liecivach, ja neviem ci to nevedia! a naco to tam vobec pchaju, a su aj v doplnkoch zdravej vyzivy a dokonca i v tych kde uvadzaju ze bez chemickej konzervacie a su tam oba tieto prvka spolu, alebo aj tri a viac, tak comu verit. a to nik nevie. a teraz vraj slo cosi na JOJke ze ako sa zdravou vyzivou dopracovat k chorobam ci take daco, zial nevidela som to, mam ju vypadnutu prave. videl to niekto?inak dik za vysvetlenie. a zabera to kvantum casu citat vsetky zlozenia vsade a ani tomu vlastne nerozumiem...

RNG

Aha, konecne som sa dopracoval k tomu benzenu z benzoovej kyseliny alebo benzoatu sodneho.
V 'soft drinkoch" sa urcila hladina dovoleneho zamoprenia benzenom 10 ppb(parts per bilion=miliardtin) a napriek cistej vode nasli v nich koncentracie vyssie.
Zistili, ze je to reakciou benzoatu a kyselin-askorbovej a erytrobickej a nepriamo citronovej
V konzervovanych drinkoch kde je zaroven kyselina benzoova alebo benzoat sodny a kyselina askorbova, citronova a erytrobicka sa v teple vyvinuli koncentracie az 90 ppb benzenu.Co je 9 krat dovolena davka.
Takze je to pravdepodobne, ako som predpokladal-benzen z benzoatu sa uvolnuje kyselinou, tj zalezi na forme vitaminu C, ci je neutralny alebo nie.
Co sa v tele deje, to si netrufam povedat a preto podla moznosti nekonzumujem ziadne konzervacne prostriedky chemicky vyrobene.

RNG

Zalezi od stupna cistenia olejov.
Za studena tlacene(extra virgin) maju v sebe plno inych na teplo citlivych latok, takze dymia skorej.
Na prazenie teda su vhodne rafinovane oleje lepsie nez za studena tlacene.
Pripajam data:
www.cookingforengineers.com

silviia

a este neviem ci je benzoan sam o sebe karcinogen, alebo len benzén,teda ci je mezi nimi rozdiel a aky a za akych okolnosti sa teda v tele z benzoanu vytvori benzen?

damian

Podla toho, co viem, panensky olivovy olej najlepsie znasa vysoke teploty. Lepsie, ako ine rastlinne oleje. Ja prazim (ale prazime malo) LEN na olivovom oleji.

silviia

a mozem teda olivovy olej tepelne upravovat ci nie?uvolnuju sa tym nejake karcinogeny ci ine skodliviny???
myslim ze sa tam spominal vit. C, a je to asi jedno v akej podobe,moznoze aj prirodzeny,neviem. a ten benzoan sodny je to iste ako aj kyselina benzoova??lebo sa spolu s ascorbantom vapenatym naxadza aj v pripravku na imunitu-betaglukane/imunoglukan/