Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

RNG
aje to mozne, ze sa toho niknechytil? mysklim odbornikov elektrotechnikov v spolupraci s inymi...to nik nechce slavu uspech peniaze a nobelovu cenu?
a co si myslis o pristroji skenar a skenar diagnostike-bioregeneracne centrum skenar-v blave je tiez-velmi drahe a celkovu diagnostiku tam rba vraj na zaklade pocitacovej diagnostiky aku robia aj ruskym kozmonautom-prograv je v rustine a najde aj vsetky bakterie v tele na zaklade toho cez PC nahraju "NOZOD"-na liecbu/inak cista voda+informacia/ a este liecia tym pristrojom skenar-neviem co to je, a urcia vsetky choroby-aspon tak popisuju v reklame, co davaju do ZDRAVIA. tiez pouzivaju magnetoterapiu a tianshi vyrobky cinskej mediciny-tiez drahe. pocul si uz o tom? co si o tom myslis?

damian

DOVOLIM SI TU SKOPIROVAT PRISPEVOK Z INEJ TEMY (SKLEROZA MULTIPLEX):
Pridal:
myis
Dnes 17:28
..... Toho sa najviac bojim, ze mi diagnostikuju nieco, co nemam. Lebo nasmu znamemu diagnostikovali nador na mozgu a nakoniec ho dali presetrit v Rakusku a nema nic. On totizto trpi chronickymi bolestami hlavy a bez tabletky neurobi ani krok. Uz vyse 10 rokov......

RNG

Pokaslane pocitace!
St Johns Wort prispeje k hladine serotoninu zabranenim zaniknutiu(reuptake inhibitor) 5-HTP je polotovar na vytvorenie viac serotoninu

RNG

Spoj sa s konatelkou, dufam, ze nejaky este ma aj 5-HTP si myslim
Ten serotonim, st Johns Wort len zabrani zaniku(reuptake inhibitor)

damian

RNG, ak mas cac, pozri temu Hospitalizácia na psychiatrii? - vaše skusenosti alebo rady

Mas este v pradajni St John's wort?

damian

A aj to, ze v Kosiciach existuje v Fakultnej Nemocnici LP Oddelenie liečebnej výživy a naturálnej medicíny, kde je primarom MUDr.Štefan Košlík,CSc. Prekvapujuco mile zistenie.

kiki

tu je zopar odkazov kde Dr.Mathias Rath uvadza ze l-lysine, l-proline, vysoke davky vitaminu C a EGCG (polyfenoly zo zeleno caju)zastavuje rast rakoviny, metastazovanie www.press-release-writing.com
www.drrathresearch.org
www.drrathresearch.org

kosa

Vazeny RNG,
KAZDY potrebuje jest a obliekat sa a kdesik byvat.
a jedlo ci obliekanie ci byvanie stoji ROBOTU. bez roboty by nebolo ani jedla ani siat ani obytnych domov.
Avsak iste veci hoci su pekne a nadherne predsa nie su len potrebne...
zial za danej situacije su preplacane...aj preto nam chybaju novi ''rajfovja, krebsovia bejtsovia atd atd atd''...
rakovina tela je len detskym ochorenim v porovnani s inov rakovinov...

RNG

Kedze data su nedostupne, nemam ine vychodisko prakticke, nez sa sustredit na dostupne prostriedky a data.
A tiez umoznit imym pristup k datam aj prostriedkom na realizaciu v ramci ich moznosti.
Metodu ovplyvnovania(hlavne zabijania ) patogenov a rakovinnych buniek selektivne s tazkym srdcom necham lezat na priecinku, od mala mam vstah k elektrine a keby som mal cas a moznost, toto by bola asi najpritazlivejsia cinnost pre mna.

Ale zialbohu od mala som sa naucil aj "zlozvykom" ako jest, kupovat saty atd a na to treba peniaze, takze som si musel zvolit take povolanie, ktore mi tieto naroky zabezpecuje.
Ine mozem robit len po strane a velmi limitovane.