Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Na liecbu lanovym olejom som citoval dr Elenu Budwig.
Ked dnes je kravsky tvaroh odsudzovany(pesticidy, zamorenie hormony antibiotika,homogenizatory+chemia), zaobstarajte si kozi alebo ovci.
Dr Budwig sa jednalo o spojenie omega 3 olejov s bielkovinami z tvarohu.
Takze ryzove skroboviny asi nie su nahrada za tvaroh.

RNG

Ziadny potravinovy doplnok nemoze byt schvaleny, ked obsahuje privela tazkych kovov.
Beta glukany sa vyrabaju(izoluju) z mnohych zdrojov.
Cast z rozlicnych hub, cast z kvasiniek a cast z obilnych produktov.
Najlepsia zaruka castych a prisnych kontrol je peciatka GMP, kde najvacsia medzinarodna organizacia vyrobcov doplnkov a vitaminov (nnfa)prakticky vyluci zamorene alebo nevyhovujuce zlozenim doplnky z prava pouzit znamku GMP(good manufacturing practices).

RNG

Jodova tinktura, niekolko kvapiek pod pazuchu , prejde postupne cez kozu do organizmu.
Na zaciatku 2 krat do tyzdna 10kvapiek(loading=zvysovanie hladiny v celom tele) neskor udrzobne 5 kvapiek raz do tyzdna.

RNG

Antineoplastony su peptidy(dve alebo viac zviazanych aminokyselin) ktore dr Burzynsky pozoroval v abnormalne nizkych hladinach u rakovinnych pacientov.
Skusil ich pridat a malo to kladny vysledok-zmensovalo to rakovinne nadory.
Vyliecil s tym dodones tisice pacientov, najpozoruhodnejsie su jeho uspechy prave v neoperovatelnej a chemicky neznicitelnej rakovine mozgu, kde mal u pacientov "odsudenych " ostatnymi onkologami ako 99.9% beznadejnych 60% uspech-to bolo v 80tych rokoch.
Tento rok sa konecne dockal uznania, FDA(ustav pre lieky a potraviny) v USA konecne uznal jeho metodu za liecenie.
Dovtedy oficialne neliecil, len viacmenej nelegalne uzdravoval tisice pacientov.Asi sa to uz nedalo zatajit a mozno nejake velke firmy maju uz pripravene superdrahe neoplastony, tak mu uznali oficialne jeho metodu.

kosa

silviia,
vsetko uz eksistuje.
NOBELOVU cenu za medicinu za liek proti rakovine nemozu(rozumej nechcu a nesmu)udelit, lebo ak by si isla krok za krokom, ako nas veliky artista Andrej VARCHOLA povedal...Od A do Z a nazad... tak by si mala milion 27,000 roznych sposobov ako sa rakoviny zbavit..

silviia

neviem co su antineoplastony?
ten jod sa uziva len vonkajsie, ci aj vnutorne?
chcem sa spytat na beta glukany co sa obcas spominaju. viem ze su vyrobene z hub a viem ze huby absorbuju z prostredia kde rastu skodlive latky a tazke kovy-aj ortut.takze su plne tazkych kovov ked ich zjes.je ich uzivanie/betaglukanov/ bezpecne? zda sa mi to cudne.
niekde si popisoval liecbu lanom a lanovymi semenami s tvarohom a nevedel si alternativu za tvaroh, tak kdesi som citala, ze je to ryza-myslim ze hneda nelupana a dobre uvarena? by to mala byt, ale to uz si presne nepamatam, len ze to bola ryza. neviem ci to nebolo na badatel.sk

RNG

Na akekolvek nefunkcne tkaniva-myomy, cysty,polypy a ine som spomenul jod a jeho ulohy v tvoreni roznych enzymov, ktore taketo tkaniva vedia prirodzene odburat.
Mozno by to bolo dobre aj na rozne nezhubne nadory-tie su tiez len nefunkcne tkaniva...?
Na tukove nadory by snad pomohol lecitin-ten emulzifikuje(rozpusta) tuky.Alebo enzym lipaza, ktory tak isto odburava tuky.

RNG

Silvia, vsetky drahe metody sa propaguju, lacne potlacaju.
Svet je dnes riadeny peniazmi.
Zdravotny priemysel je tak zorganizovany, aby mu nikto z vonka nemohol konkurovat a zvnutra, ked niektori lekari napriek vsetkym varovaniam kolegov a lekarskych spolocnosti vyjdu na verejnost s prostriedkami, ktore sa nehodia do ich financneho programu, tak ich prenasleduju.
Niektori sa pridaju aj s malichernou zavistou a nenavistou, ked im vyliecia pacientov nimi prehlasenych za neliecitelnych.
V tejto teme su spomenute osudy dvoch slovenskych doktorov, ale vo svete su to stovky a nestitia sa napadat a ociernovat ani nositelov a laureatov Nobelovych cien. Ked nie nijak inac, aspon po ich smrti...
V USA dnes je mnozstvo liecivych doplnkov bezne na predaj, pokial netvrdis na nalepke, ze su liecive.
Na Slovensko ich mozem doviest(aj na to treba schvalenie) ako potravinove doplnky=doplnky vyzivy, v ziadnom pripade by som ich nemohol oficialne predavat ako liecive.
Preto aj pribalovy letacik, schvalovany slovenskymi autoritami nesmie obsahovat ziadne tvrdenie o zdravotnych ucinkoch.
Na zhubne nadory na mozgu jediny zdroj informacii o ucinnej liecbe su antineoplastony (dr Burzynsky, antineoplastons)ktoreho metoda objavena v 60tych rokoch v Polsku, predstavena v 1985 na onkologickom kongrese bola jeho kolegami vypiskana, dodnes na svojej klinike v Houston, Texas, vyliecil velke mnozstvo tzv. 99.9% smrtelnych mozgovych nadorov.
Jeho lieky su ale zialbohu pre Slovensku verejnost pridrahe a neviem vobec, ci by ich prepustili cez hranice.
Ja sa sustredim len na pomerne lacnejsie metody a snazim sa doviest pod nazvom doplnky vyzivy potrebne materialy.

silviia

inak, chcem sa tu este opytat, ci su vsetky tieto metody ucinne,alebo co by pomohlo,ked ma dotycny neoperabilny nador na mozgu,ktory je sice nezhubny,ale inak pomalicky zhubny svojou lokalizaciou.nezabrala ani radioterapia-teda nezmensil sa, pomaly rastie a tlaci na ostatne nervy/útlak/nador nemetastazuje. je na to nieco?

silviia

a naco je dobra taka slivka trnkova-TRNKA? kdesi som citala ze tiez obsahuje B17-myslim ze kvety, a pije sa caj. nepamatam presne