Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vazeny RNG,
vcera mi bolo ''dopriane'' sa presvedcit ze rozne ''doplnky do stravy''typu benzoanov, nitratov atd atd nam nicia zdravie, a nasledne SKRACUJU ZIVOT.
z vasim nazorom len a len suhlasim.
Proti tejto MAFIJI a KORUPCIJI a KONSPIRACIJI sa clovek moze branit:
1,sam
2,v spojeni z podobne zmyslajucimi ludmi.
svinske zachovanie a spravanie sa roznych ''dobroprajcov''nepozna hranic.
zatial tychto progresivne ( pokrokovo) zmyslajucich ludi ( LUDI Z CHARAKTEROM) je mensina.
Nuz uvidime. Alebo sa zobudime, alebo sa SK premeni na SIGANSKO,V EUROPSKOM ZVEZE.
INEJ CESTY NIETO.
Kosa, co sa deje v tele je prilis komplikovane na mna.
Jedno mi je ale jasne, ze nechcem v mojich jedlach a napojoch ziadne konzervacne prostriedky chemickeho razu. To zahrnuje benzoan, nitraty, erytrobaty,siricitany a hromadu inych.
Je to velmi tazko, lebo sa ich snazia pridavat vsade, ale pomaly sa objavuju vyrobcovia, co to respektuju.
Ci uz zo zasady, alebo ciste ze je po tom dopyt, na tom nezalezi. Hlavne ze su na trhu.
Naviac, nekupujeme prakticky ziadne vyrobky potravinarskeho priemyslu, moja zena vari zo surovin, pokial jej na to vide cas.To je najlepsia pasivna obrana.No a samozrejme hodne surovej zeleniny a orechy a semena "in natura"- v prirodzenom stave.
Kosa, co sa deje v tele je prilis komplikovane na mna.
Jedno mi je ale jasne, ze nechcem v mojich jedlach a napojoch ziadne konzervacne prostriedky chemickeho razu. To zahrnuje benzoan, nitraty, erytrobaty,siricitany a hromadu inych.
Je to velmi tazko, lebo sa ich snazia pridavat vsade, ale pomaly sa objavuju vyrobcovia, co to respektuju.
Ci uz zo zasady, alebo ciste ze je po tom dopyt, na tom nezalezi. Hlavne ze su na trhu.
Naviac, nekupujeme prakticky ziadne vyrobky potravinarskeho priemyslu, moja zena vari zo surovin, pokial jej na to vide cas.To je najlepsia pasivna obrana.No a samozrejme hodne surovej zeleniny a orechy a semena "in natura"- v prirodzenom stave.
silviia,
ako uz RNG naznacil vyprazanie je kvoli roznym faktorom jeden z najhorsich moznych sposobov pripravy jedal.
Skus to nahradit pouzivanim ''horucej rury''. Take hranolky chutia inac a su aj zdravsie z dobre vyhriatej ''rury'' ako z horuceho oleja.
kedysik bolo u nas pouzivanie ''rury'' bezne na rozne pochutky. dnes to nahradilo vyprazanie hlavne z dovodu casoveho.
a preto aj to zvysovanie ochoreni rakoviny (ci rakovin...).
Vazeny RNG,
podstatne je to ako sa vit C sprava v tele.A tam je ucinna len jedna forma.
Silvia, vyprazanie by si si mala podla moznosti odpustit. Ja viem, nie je to lahko.
Oleje maju roznu odolnost voci teplotam. Olivovy hori najskor.
potom slnecnicovy,sojovy, podzemnicovy a jednym z najodolnejsich je kokosovy.
Kosa, forma vitaminu C napr ester C palmitat sa chemicky sprava uplne inac, nez kyselina askorbova.
Za prve je len tukorozpustna, za druhe je neutralna . Nechapem, ako sa potom moze zlucovat z benzoanom sodnym.
silviia,
RNG tu v jednom zo svojich prispevkov dobre nacrtol dovody neliecenia rakoviny ( ci rakovin, kto ako chce).
Takze je len na nas, ZAKAZNIKOCH domahat sa a vymahat nase prava.
pre istotu ale si spisuj aj mena tych ludi co tvoje prava podkodzuju ci poskodzovali, a aj mena tych ludi co poskodzovali prava tvojich rodicov atd atd.
Tak ako parlament UZAKONIL (odobril) restituciju, tak parlament bude musiet raz odobrit aj potrestanie tych ktori poskodzovali prava pacientov na ZIVOT.