Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vynimka potvrdzuje pravidlo a tov vynimkov je stav MRTVOSTI pacienta.
tam uz treba MUDROST JEZISA.
CHORY NA RAKOVINU SA DA VYLIECIT V HOCIKTOROM STADIJU.
silviia,
ano, RAKOVINA JE LIECITELNA.
ciro, precitala som a nieco tu posuvam 1 prispevok:
Alternativne metodyReagovať | Rozbaliť príspevokZbaliť príspevok | Oznám správcovi
Chcel by som tu napisat odkazy na niektore alternativne metody.
Niekto tu spomenul Dr. Jurkovica, podrobnosti si mozete precitat napr. na stranke www.jurkovic.sk. Vedecke studie zatial nejestvuju, zdruzenie vlastniace danu stranku vsak spolupracuje s ministerstvom zdravotnictva na zorganizovani nezavislej komisie na posudenie tejto liecebnej metody. Za pozornost tiez urcite stoji, ze Dr. Jurkovic vyhral minuly rok sudny proces, ktory bol proti jeho metode vedeny, na zaklade predlozenych dokazov a svedectiev ostatnych pacientov.
Dalej napriklad Coleyho toxiny (linky napr. (url)www.cancerguide.org, (url)www.mdanderson.org... Objavil ich Dr. Coley v 19tom storoci, az do roku 1960 sa bezne pouzivali na americkych klinikach, potom sa dostali na zoznam liekov ktore "nie su overene vedeckymi studiami". Kedze je to prirodna substancia a neda sa patentovat, ziadna firma sa na rozsiahle vedecke studie nepodujala, existuje vsak asi 30 mensich studii z roznych klinik v USA, ktore dokladaju funkcnost tychto metod. Prezitie po 5 rokoch byva 30%-90%, podla druhu rakoviny a pouzitych davok toxinov. V sucastnosti sa tato metoda pouziva prevazne v rozvojovych krajinach, kde netreba oficialne potvrdenie na jej prevadzku, a napr. v Nemecku, ale len proti podpisu pacienta. Liek vyraba napr. kanadska firma MBVax ((url)www.mbvax.com)./
Terapia horuckou, pri ktorej sa vyraznejsie aktivizuje imunitny system: Dr. Josef Issel, pouziva liek Pyrifer + enzymaticku podporu organizmu, linka (url)www.cancerguide.org, na spodu stranky, obsahuje rozne referencie.
Tieto metody nezavrhuju klasicke radio + chemo + chirurgia, metody sa casto kombinuju, aby sa dosiahla co najvyssia uspesnost.
Tiez vyskumy, ktore sa v sucastnosti prevadzaju v "oficialnych vedeckych" laboratoriach sa uberaju skor biologickou blokadou metabolizmu nadoru + riadenou apoptozou.
Na zaver by som len chel pre pripadnych rypacov podoktnut ze nemam ziadnu spojitost s Dr. Jurkovicom, jeho nadaciou, nevlastnim akcie firmy MBVax, nemam v okruhu svojich blizkych nikoho s rakovinou ani nic podobne.
martin52 info |23.03.2007, 08:37 |
ciro, precitala som a nieco tu posuvam 1 prispevok:
Alternativne metodyReagovať | Rozbaliť príspevokZbaliť príspevok | Oznám správcovi
Chcel by som tu napisat odkazy na niektore alternativne metody.
Niekto tu spomenul Dr. Jurkovica, podrobnosti si mozete precitat napr. na stranke www.jurkovic.sk. Vedecke studie zatial nejestvuju, zdruzenie vlastniace danu stranku vsak spolupracuje s ministerstvom zdravotnictva na zorganizovani nezavislej komisie na posudenie tejto liecebnej metody. Za pozornost tiez urcite stoji, ze Dr. Jurkovic vyhral minuly rok sudny proces, ktory bol proti jeho metode vedeny, na zaklade predlozenych dokazov a svedectiev ostatnych pacientov.
Dalej napriklad Coleyho toxiny (linky napr. (url)www.cancerguide.org, (url)www.mdanderson.org... Objavil ich Dr. Coley v 19tom storoci, az do roku 1960 sa bezne pouzivali na americkych klinikach, potom sa dostali na zoznam liekov ktore "nie su overene vedeckymi studiami". Kedze je to prirodna substancia a neda sa patentovat, ziadna firma sa na rozsiahle vedecke studie nepodujala, existuje vsak asi 30 mensich studii z roznych klinik v USA, ktore dokladaju funkcnost tychto metod. Prezitie po 5 rokoch byva 30%-90%, podla druhu rakoviny a pouzitych davok toxinov. V sucastnosti sa tato metoda pouziva prevazne v rozvojovych krajinach, kde netreba oficialne potvrdenie na jej prevadzku, a napr. v Nemecku, ale len proti podpisu pacienta. Liek vyraba napr. kanadska firma MBVax ((url)www.mbvax.com)./
Terapia horuckou, pri ktorej sa vyraznejsie aktivizuje imunitny system: Dr. Josef Issel, pouziva liek Pyrifer + enzymaticku podporu organizmu, linka (url)www.cancerguide.org, na spodu stranky, obsahuje rozne referencie.
Tieto metody nezavrhuju klasicke radio + chemo + chirurgia, metody sa casto kombinuju, aby sa dosiahla co najvyssia uspesnost.
Tiez vyskumy, ktore sa v sucastnosti prevadzaju v "oficialnych vedeckych" laboratoriach sa uberaju skor biologickou blokadou metabolizmu nadoru + riadenou apoptozou.
Na zaver by som len chel pre pripadnych rypacov podoktnut ze nemam ziadnu spojitost s Dr. Jurkovicom, jeho nadaciou, nevlastnim akcie firmy MBVax, nemam v okruhu svojich blizkych nikoho s rakovinou ani nic podobne.
martin52 info |23.03.2007, 08:37 |
agina,
tie jaderka NIE SU JEDOVATE.
ak prilis vela vodov sa mozes otravit.
JE VODA JEDOVATA?
frontman,
DAKUJEME TI ZA VECNU PRIPOMIENKU.
silviia,
a CO TO JE VLASNE STUDOVANY UDBORNIK ( to U je tam narocky) ???...
tie cisla vychadzajuce z fakult mediciny na SK ( ale nielen, a to je dobra sprava) su ludia kotri citaLI PREDPISANE SKRIPTA, robili PREDPISANE PRACE.
EINSTEIN bol ODBORNIKOM V MATEMATIKE.
meno si urobil pracov v FIZIKE.
STUDOVANY ODBORNIK?...
aby clovek bol odbornikom nepotrebuje na to papier.
aj tak vetsina odbornikov co robi nieco SKUTOCNE SERIOZNE nemaju v danom odbore PAPIER.
TO SU SKUTOCNI ODBORNICI, kotri daju za vec svoju CEST CHARAKTER A RENOME.
asi tolko ku veci odbornosti.
No a to som sa chcela spytat povolanych....tie marhulove jadra....niekde som citala, ze tak, ako aj mandle, aj marhulove jadierka obsahuju nejaky jedovaty alkaloid, takze jest to vo velkom mnozstve sa vobec neodporuca...
25 rokov mi klasickymi postupmi liecili jednu moju chorobu (nie rakovinu)
aj ked slovo liecili je tu nemiestne, dostaval som pripravky, ktore to iba drzali v znesitelnej miere, otazka vyliecitelnosti bola odbyta jednoducho: "to sa vyliecit neda, s tym musite zit".
nasledne som skusil istu alternativnu metodu, tej to trvalo ani nie dva roky, a stav sa mi VYRAZNE zlepsil.
po tych rokoch som uz ani zlepsenie necakal, naozaj ma to velmi prekvapilo.
a odvtedy sa moja dovera v beznu medicinu skoro uplne stratila.
ale nemyslim si, ze farmaceutom ide iba o peniaze.
je to este ovela horsie, klasicka medicina ma silne nabozenske znaky, ide o vieru.
ludom nevadi, ze to nefunguje, im staci, ze veria.