Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

silviia,
davas komplikovane otazky na jednoduchu odpoved.
Spekulovat o vyspekulovanom je sice pekne,ale prilis vela ludi zomrelo z titulu ze ked treba bolo tak ti ''najpovolanejsi'' ( rozumej lekari) NESPEKULOVALI, len sa pridrziavali ZAUZIVANYCH ( rozumej nepomahajucich ) postupov.

silviia

mozno len na iste stadia a typy nadoru a oblasti creva. len preco to potom takto nefunguje aj u ostanych casti tela? no a este sa vyuziva aj cielena chemoterapia ktora ide priamo len do nadoru a iba ten nici, ci nie?

silviia

inak, neviem ci sa to v praxi vyuziva, ale ved liek npr. na rak. hrubeho creva vraj existuje, kt. blokuje vyzivu cievam a tak postupny rozpad nadoru,tak neviem, vraj nemusi byt ani operacia. neviem co je tam za ucinnu latku, ani neviem ci sa liek pouziva samostatne, ci s operaciou a nasledne aj chemo, radio ci co a ani aka je sanca vyliecenia?ale vraj celkom uspesna... , hm, poculi ste o tom

zds

jedinec ani slabsia spolocnost proti velkemu, globalnemu systemu nema sancu vyhrat, nech ma akukolvek pravdu.
kde vsak jedinec moze vyhrat, je v boji za revitalizaciu svojho naruseneho systemu vlastneho organizmu.
na to predovsetkym treba:
odhodlanie a informacie ale QVECI.
Tych je tu dost, ale este viac je info o nedostatkoch mediciny a pod.
je to potom taka motanica dookola a sorac, neda sa v tom vyznat pre ludi, ktori hladaju nejake ucelen info o "svojej" chorobe ale aj prevencii.

kosa

poharocik cukru naraz skodi urcite viac, ako pohar jadier, beruc do uvahy ze pri rozklade cukru (toho poharocika) sa spotrebuje VEEEETSIE mnostvo insulin-u ako pri ''rozklade'' jadierocek. :)

damian

Uz sa nebudem vyjadrovat k tomu, ze ja tam kyanid. O tom sme uz casto pisali a ako ten kyanid gunguje. Pozrite si -odkaz odstránený- skoro celkom dole v podnazve vit B17 leatril.

damian

Presne tak. Jadierka su menej jedovate ako biely cukor. Ak niekto zje za pohar cukru naraz, skolabuje. Ak niekto zje pohar jadierok naraz, skolabuje. Jadierka nie su jedlom, ale sucastou vyzivy tak, ako cukor a sol.

kosa

zds,
ano mas pravdu.
ta vlasna zodpovednost, po lopate povedane PREVENCIJA ale nie je zatial na programe dna.....tych velkych FARMAKOFIRIEM.
zatial sa robia prachy, a treba podotknut OBROVSKE PRACHY prave tym ze ludom sa namiesto PREVENCIJE a OSOBNEJ ( nie privatnej ale OSOBNEJ) zodpovednosti ponuka nieco ako...SLOBODA na vsetko....
a SLOBODA je cista FIKCIJA, kotra v principe NEEKSISTUJE.

zds

damy a páni, toto je veľmi zaujímavá téma.
ale sa mi zdá, že sa tu vynakladá príliš veľa energie na boj proti "niečomu."
uvítal by som viac pozitvizmu, smerom k línii boj za "niečo" (ehm, ak som sa vyjadril dosť jasne.)
""ťaženie"" proti faramceutickému priemyslu a lekárom zatieňuje jeden podstatný fakt :
prakticky každé ochorenie je dôsledkom sérií chýb, ktoré robí sám človek, budúci alebo aj existujúci pacient.
táto línia, myslím, by viac pomohla rošíriť spektrum poznatkov o sebe, o chorobe a zaktivizovať zásadný postoj :
VLASTNÁ ZODPOVEDNOSŤ ZA VLASTNNÉ ZDRAVIE!
ešte raz
*
VLASTNÁ ZODPOVEDNOSŤ ZA VLASTNNÉ ZDRAVIE!
*