Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
davas komplikovane otazky na jednoduchu odpoved.
Spekulovat o vyspekulovanom je sice pekne,ale prilis vela ludi zomrelo z titulu ze ked treba bolo tak ti ''najpovolanejsi'' ( rozumej lekari) NESPEKULOVALI, len sa pridrziavali ZAUZIVANYCH ( rozumej nepomahajucich ) postupov.
mozno len na iste stadia a typy nadoru a oblasti creva. len preco to potom takto nefunguje aj u ostanych casti tela? no a este sa vyuziva aj cielena chemoterapia ktora ide priamo len do nadoru a iba ten nici, ci nie?
inak, neviem ci sa to v praxi vyuziva, ale ved liek npr. na rak. hrubeho creva vraj existuje, kt. blokuje vyzivu cievam a tak postupny rozpad nadoru,tak neviem, vraj nemusi byt ani operacia. neviem co je tam za ucinnu latku, ani neviem ci sa liek pouziva samostatne, ci s operaciou a nasledne aj chemo, radio ci co a ani aka je sanca vyliecenia?ale vraj celkom uspesna... , hm, poculi ste o tom
Kosa..nehnevaj sa ale nesúhlasím s tvojim vyjadrením:CHORY NA RAKOVINU SA DA VYLIECIT V HOCIKTOROM STADIJU.
jedinec ani slabsia spolocnost proti velkemu, globalnemu systemu nema sancu vyhrat, nech ma akukolvek pravdu.
kde vsak jedinec moze vyhrat, je v boji za revitalizaciu svojho naruseneho systemu vlastneho organizmu.
na to predovsetkym treba:
odhodlanie a informacie ale QVECI.
Tych je tu dost, ale este viac je info o nedostatkoch mediciny a pod.
je to potom taka motanica dookola a sorac, neda sa v tom vyznat pre ludi, ktori hladaju nejake ucelen info o "svojej" chorobe ale aj prevencii.
poharocik cukru naraz skodi urcite viac, ako pohar jadier, beruc do uvahy ze pri rozklade cukru (toho poharocika) sa spotrebuje VEEEETSIE mnostvo insulin-u ako pri ''rozklade'' jadierocek. :)
zds,
ano mas pravdu.
ta vlasna zodpovednost, po lopate povedane PREVENCIJA ale nie je zatial na programe dna.....tych velkych FARMAKOFIRIEM.
zatial sa robia prachy, a treba podotknut OBROVSKE PRACHY prave tym ze ludom sa namiesto PREVENCIJE a OSOBNEJ ( nie privatnej ale OSOBNEJ) zodpovednosti ponuka nieco ako...SLOBODA na vsetko....
a SLOBODA je cista FIKCIJA, kotra v principe NEEKSISTUJE.
damy a páni, toto je veľmi zaujímavá téma.
ale sa mi zdá, že sa tu vynakladá príliš veľa energie na boj proti "niečomu."
uvítal by som viac pozitvizmu, smerom k línii boj za "niečo" (ehm, ak som sa vyjadril dosť jasne.)
""ťaženie"" proti faramceutickému priemyslu a lekárom zatieňuje jeden podstatný fakt :
prakticky každé ochorenie je dôsledkom sérií chýb, ktoré robí sám človek, budúci alebo aj existujúci pacient.
táto línia, myslím, by viac pomohla rošíriť spektrum poznatkov o sebe, o chorobe a zaktivizovať zásadný postoj :
VLASTNÁ ZODPOVEDNOSŤ ZA VLASTNNÉ ZDRAVIE!
ešte raz
*
VLASTNÁ ZODPOVEDNOSŤ ZA VLASTNNÉ ZDRAVIE!
*