Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

jaeny,
v jednom z prispevkov ( uz nepametam kedy) som napisal o pacientovi v NEMECKU v meste ULM.
Jak povedal tak mu v maji povedali ze ma rakovinu kosti - chrbtice, urobili mu operaciju a hned nato aj Radioterapiju.
Na konci augusta sa citil horsie, a v septemberi bol uz v nemocnici.
co sa s nim stalo ci este zije, nemame ziadne informacije, skusime sa dozvediet maksimum.
Jednalo sa o muza, vek 65 rokov, dobre ziveny, lahko obezny (175cm 85 kg), ma aj silnu cukrovku takze pichaju mu insulin.

kosa

silviia,
to je paradoks a kopa paradoksov.
dokaz o nevyliecitelnosti rakoviny u PAVAROTI-ho sa berie ako samozrejmost.
Ale dokaz o vyliecitelnosti rakoviny u isteho lekara VARGU sa ako samozrejmost neberie ( a o vyliecitelnosti rakoviny u tisicov inych osob...)
V COM TO ASI BUDE?....

a ciro ti dal SUPERLINK na to ze lekari na SK vobec nemaju zaujem liecit pacientov, kotri maju zaujem sa vyliecit z rakoviny....
nuz co, este by sa ludia nahodov dozvedeli ze rakovina JE BANALNE OCHORENIE,....

silviia

kosa, no ved prave-dokaz o jej nevyliecitelnosti. a ak by bola moznost vyliecenia, pavaroti by bol este zil. urcite by sa nasiel fanusik, co by ho oslovil a pomohol mu a neverim tomu ze by pavaroti odmietol a dobrovolne umrel len aby sa mohlo nejake fda nabalit zas reklamou na jeho smrti

kosa

silviia,
PAVAROTTI je dalsim superdokazom, ze rakovina je smrtelne ochorenie. Nikto netvrdi ze nie je.
Rakovina je ale liecitelna. Pre tych co vedia. A chcu.

silviia

pozna niekto ovocie: ja to poznam pod nazvom MACHOVKA no urcite sa to tak asi nevola, vyzera ako suseny kvet zlty ci oranzovocerveny vnutri ktoreho je bobulka co chuti sladkokyslo. pozna to niekto? ma to nejake pozitivne ucinky a ake?lebo tvrdia ludia ze je to zdrave no neviem ako

silviia

zdravie.biznisweb.sk
nasla som tam naplasti s obsahom B17
damian, keby o tom vedeli, nenechali by umriet x vyznamnych a vzacnych ludi, to urcite nie, naposledy napr. pavaroti.neverim, zeby mu nepomohli ak by sa dalo, isto dostal najlepsiu liecbu a starostlivost a asi kazdy komu zalezi na zivote vyskusa vsetko aby prezil

kosa

dalsia OBET BIELEJ MEDICINY- Simona FASUNGOVA (+36), mala nador na mozgu, dali jej ChT ( rozumej OTRAVILI ju s naslednym umrtim).
SCHOPNI PRAVNICI HLASTE SA!( u rodicov zomrelej).
JE ROBOTA!