Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
nie, nepoculasom o tom. a aky nador, zhbny? coho? aky typ?absolutne bez operacie, chemo a tak?
poculi ste o pribehu zeny, kotra vyliecila jej rakovinovy nador len jedenim hrozna?
silviia,
fatalisti, po nasom sa tomu povie veriaci.
...a systemova enzymoterapia je co? to je wobenzym,?
RNG, prosim ta pekne, aky je rozdiel medzi enzymami a enzymami? su na pankreas, na travenie,... systemova?
stale som nedostala odpoved na moju otazku ohladne toho lieku
ludia su obycajne v otazkach chorob a smrti fatalisti, a mnohi vobec netusia, ze to mozu nejak ovplivnit, to mi ver!
zds, ano, trufale, lebo napr. naco sa celosvetovo vobec vyrabaju cigarety ked aj tak vsetci vedia ze su skodlive aj karcinogenne? a vysvetli to zacinajucemu fajciacemu pubertiakovi, a potom sa tazko odvyka. nie je to chyba len samotneho cloveka, to urcite nie, napr, pite mlieko-je zdrave! to su tiez reklamy, a kde ma clovek potom hladat pravdu? a ma na to vobec cas a naco? ved by mali masmedia pravdivo informovat. a tak je to aj s masom, ved sami lekari ho odporucaju, uz len koli zelezu a krvnemu obrazu, atd, atd
ľudia predčasne zomierajú NAJMA kvoli svojim nespravnym zivotnym navykom.
vinit lekarov primarne z tohoto je "symtpomaticky" pristup.
je to podobne ako z trhom:
produkt sa nepradava, ked niet odberatela.
lekarov bude treba menej, ak budeme zdravsi.
ak lekar nieco pkazi pri leiceni, tak to samozrejem nie je dobre.
ale ak clovek tvrdosijne zije sposobom, ktory vedie jednoznace ku chorobe, tak treba "vinit" prave toho cloveka.
trufale vyjadrenie?
porozmyslajte...
ethel,
VYBORNE!!!!!
treba ci moje vyhlasenie klinickymi trialmi alebo potvrdit a zdokumentovat,alebo vyvratit a zdokumentovat.
V kazdom pripade, pristup ze SA TO NEDA, k nicomu NEVEDIE.
ja-my hovorime ze SA TO DA, UROBILO SA TO UZ PRED NAMI X KRAT A DA SA TO UROBIT PO NAS X KRAT.
PODME TO UROBIT.
(ti co to urobit a robit CHCUUUUU-xixi). :)