Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

Rng prepac nechcem zpochybnovat Tvoje vedomosti, ale odkedy fyto znamena zivy ?
fyto znamena rastlina, alebo teda ma spojitost s rastlinou..zivy sa povie vivo..napr.in vivo a opak in vitro v experimente

ccc

Zdravim vsetkych staro aj novo prispievajúcich..
vcera som sa stretla pri takej trosku volnejsej prilezitosti s jednym vynikajucim doktorom-je to jeden z naj odbornikov na imunologiu..clovek velmi zanieteny pre svoju pracu..je to clovek sucasne velmi sa zaujimajuci o zdravy ziv.styl..no,ale pointa je v tom, ze napriek uzasnemu rozhladu aky ma, nikdy nepocul o b 17..a o jeho zazracnych ucinkoch..bohuzial

RNG

Podstata lekarskeho priemyslu je spochybnit vsetky peniaze neprinasajuce metody.
A dari sa im to bez problemov, ved maju na svojej strane drvivu vacsinu lekarov
Metody uvedene v cancertutor su ale od reputabilnych lekarov a vedcov, s tisicami vyliecenych pacientov.
Staci si prestudovat jednotlivych autorov tychto metod a ich posobenie.

Samento je specialny vytazok z byliny uncaria tomentosa(cats, claw, Vilcacora, una de gato, kocici drapek)

Tekute zeolity su specialne formy mineralov, ktore vedia prestupit do krvneho obehu a odmorit telo zachytenim zamorenia do svojej krystalickej struktury, udelili im patent v USA ako liek na rakovinu.Samozrejme FDA dosial na to nereagovala...

Fytonutrienty (fyto=zivy)su cenne latky v potravinach-zive ziviny, ktore sa nicia spracovanim. Preto sa vsade zdoraznuju surove ovocia a zeleniny pri rakovinach.

Spravne davky peroxidu vodika su liecive, predavkovanie sposobuje poskodenie.
Tak ako so vsetkym

vedec

Zaujimava tema, len sa mi nepaci ze stale napadate vsetko co podla Vas nieje dobre alebo comu nerozumiete...hlavne damian...si absolutne vysadeny na ludi ktori maju tituly...nehovorim ze to je vsetko v poriadku ale zas za to ze ludia nehovoria to co chces pocut nemusia byt "ti zli". Prof. Pastorek je odobornik a vynikajuci vedec...

silviia

damian, a co sposobuje mutaciu p53 ???
ako sa proti tejto mutacii branit?
RNG co je samento zeolity, fytonutrienty?
a o peroxide som citala zo starany vedcov ci lekarov raz ze sa vyuziva pri liecbe rakoviny a niekde zas ze je to silny karcinogen, tak ja uz neviem.
damian, no a preco lekari necitaju tu literaturu co aj ty odporucas o roznych metodach liecby?je to overene tie metody a zdroje su doverihodne? neverim ze ak by to nepoznali vedecky, ze by sa nevzopreli a neskusili ucinnejsiu a lacnejsiu liecbu. inak i mne to je divne ze uz odkedy som na svete a je 21.storocie a lieta sa do vesmiru,atd. je rakovina este stale hrozbou!zvlastne,ale i to, ze sa nekto nevzoprie ak uz su tie liecby popisane a overene, aj to mi je zvlastne, tak som si nie ista, ci ozaj funguju a su ucinne.
a ty damian, ako tomu chces pomoct ?

damian

'prof' Pastorek zabudol vysvetlit, co ovplivnuje mutáciu génu p53...
Oni sa vsetci tvaria tak dolezito a mudro, len aby bezny clovek nemal ponatia, o com je rec...
Ale ono sa to vsetko vysvetli....Poznate knihu 'RAKOVINA - preco stale umierame bez spoznania pravdy?' Hladajte ju a budete vediat viac o rakovine ako onkologovia na SK a CZ.

RNG

Silvia, vsimni si, ze lacne a ucinne metody sa tu nespominaju. Len drahe s mnozstvom postrannych ucinkov.
Dokonca extremne drahe, "na mieru site",pre kazdeho specificky vyvinute, v tom vidia "buducnost".
B-17, graviola, betaglukany,samento, tekute zeolity, enzymi, silne zmesy antioxidantov, hlavne vitamin C a E, fytonutrienty,peroxid vodika, lanovy a kokosovy olej, a ine s vysokou ucinnostou a bez bocnych ucinkov, ktore sa daju naviac kombinovat pre zvysenie ucinnosti bez problemov sa tu nespominaju.
A popritom tieto nie su nic noveho, najdes ich napr v spominanej literature aj s vyskumom a praxou mnohych extremne uspesnych ludi pri lieceni rakovin.
www.cancertutor.com
Liecenie sa stalo bussinessom a pouzivaju sa a propaguju metody, ktore zarobia zdravotnemu priemyslu, taka je smutna pravda.
Cim skorej si to niektori lekari uvedomia, tym viacej sance budu ich pacienti mat.Potom sa vratia k principom Hipokratickej prisahy, ze treba pacienta vyliecit v prvom rade a nie sustredit sa na bussiness.

silviia

„Dnes sa napríklad rozbieha očkovanie proti tým druhom vírusu papiloma, ktoré spôsobujú rakovinu krčka maternice,“ vysvetľuje odborník. „Genetickou analýzou však vieme zistiť, ktorá žena bude na vírus citlivejšia. Tento záškodník má v sebe rakovinotvorný gén, onkogén, produkujúci bielkoviny, ktoré sú schopné znefunkčniť v tele napadnutej ženy gén p53. Ten je však mimoriadne dôležitý, je to gén strážca. Len čo nastane u človeka nejaká nebezpečná zmena, aktivuje sa p53 a bráni poškodenej bunke deliť sa. Zablokuje bunkové množenie, kým sa mutácia neopraví. Ak sa neopraví vôbec, gén p53 dovedie bunku do apoteózy, čiže bunkovej smrti.“ Takýmto spôsobom nás naše vlastné telo chráni pred rakovinou. Lenže na to musí byť strážny gén v poriadku. Ak zmutuje on sám, prestáva byť funkčný a poškodené bunky sa môžu nekontrolovateľne deliť.

„Dnes už vieme, že až pri polovici všetkých zhubných nádorov sa ako jedna z príčin ich vzniku uvádza mutácia génu p53,“ upozorňuje profesor Pastorek. „Gén má aj za normálnych okolností vo svojej štruktúre určité neškodné zmeny. Podľa nich však vieme určiť aj to, či bude citlivejší na pôsobenie papiloma vírusu alebo naopak, či bude voči nemu odolnejší.“ Takže je celkom možné, že v budúcnosti budú aj vakcíny „na mieru“. Žena si dá najprv zistiť, aký typ zmeny jej gén p53 nesie, a podľa toho jej lekár vyberie očkovaciu látku. Rovnako si môžeme predstaviť, že u svetlovlasých ľudí s citlivou pleťou budú odborníci genetickou analýzou zisťovať náchylnosť na melanómy. No najrýchlejšie by sa molekulárna medicína mala začať využívať v onkológii. V podstate tkanivo každého nádoru by malo po vyoperovaní ísť na proteomickú, čiže bielkovinovú analýzu, na základe ktorej sa dajú presne vybrať lieky aj určiť množstvo a spôsob užívania. Terapia bude účinnejšia a vedľajšie účinky menšie