Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Vedec, aj odborne casopisy su niekym vlastnene, casto syndikovane.
A ti, co ich vlastnia su ludia ako kazdi ini a daju sa silovymi skupinami kupit alebo chybne informovat.
To boli odborne casopisy, ktore pisali o zdravych a lahkostravitelnych uhlohydratoch(sacharidoch dnes) dekady, to boli odborne casopisy, co "dokazali" vyskumom ake su zdrave rastlinne tuky proti zivocisnym a neupozornili nas na to, ze to co sa predava ako rastlinne len zacalo s rastlinou a potom sa do toho obula chemia a to co sa predava v prirode neexistuje.
To nie je paranoia, ze su dnes prakticky vsetky zdroje informacii manipulovane, to je smutna skutocnost.
Zijeme v svete penazi a len malokto sa odvazi robit nieco proti tomu, tresty su prilis velke a nie kazdy sa narodil ako martyr.
Na stastie pre nas este existuju obetavi ludia ktori sa nedaju kupit a aspon ciastocne volna vymena informacii , aj na takomto fore.
Prosim, kde mozem zohnat Dr. Walkera? ako sa vola celym menom? Presne tak vedec.. Nie je predsa kazdy doktor skorumpovany.. Je vela takych, co sa chcu zapisat do dejin ako to niekto, kto vynasiel liek napriklad na rakovinu a pomohol ludom, no nie? Vsak urcite je vela takych, co nemaju ambicie ale je urcite vela takych, co chcu preboha nieco dokazat a byt uznavani!!
Ziadna ucinna latka nebude produkovana vo forme lieciva akonahle sa zisti, pocas trialov ze ma aj vedlajsie ucinky (side effects). Mnohe uz aj produkovane lieciva sa casom stiahli pretoze nasli u nich teratogenne alebo ine vedlajsie ucinky...naklady na najdenie noveho lieku sa pohybuju v miliardach korun...preto je velmi opatrne aj pre firmy rozhodnut sa ze ci testovat na ludoch alebo nie.Testovanie len jednej molekuly, ktora sa ukaze po desiatich rokoch ako nepouzitelna moze polozit firmu absolutne na lopatky.
Damian prepac, ale odborne casopisy su absolutne ciste, ziadne loby. Ty hned vidis za vsetkym spiknutie. Posobis Ty na mna ako demagog...vsetko je zle len to tvoje je najlepsie...
Silvia, pri testoch sa moze javit v podminekach in vitro experiemnt vynikajuco, ucinna latka moze fungovat. Len je diametrlane odlisne ak testujes in vivo, teda na zvieracom modele. Ide o ine prostredie, kde sa moze ucinok uplne zoslabit alebo molekula interagovat s inymi...a nie ako in vitro ked Ti rakovinova bunkova kultura v petriho miske odumiera v pritomsti latky...
A este k tym odbornym journalom. Nijaky editor neodmietne pracu ak su tam vysledky riadne zdokumentovane, spravene statistiky a vierohodne...
Ake je cele meno Dr. Walkera? Snazim sa ho najst na amazon.com
Tie knizky si zozeniem od Dr. Walkera
Zdravim ta zds a spol.
Dr Walkera si urcite precitam..ano je dokazane, ze pri stiedmej strave je clovek ovela zdravsi..ze ma mat pravidelny biorytmus atd.
nespochybnujem to..spochybnujem ale b 17 ako uzasnu molekulu, kt.vylieci rakovinu..
vsimni si zds, ze ked Damiana clovek trosku "pritlaci" tak uz ustupuje..a kolko tu popisal o tom, ako je chemo a radio th holokaustom..a zrazu uz rakovinu treba liecit suborom metod..ale fajn, sice maly ale predsa len posun k racionalnemu vnimaniu problemu liecby rakoviny
...pre inšpiráciu, názvy kníh Dr. Walkera:
Omladnite, Zdravie a salat, Zeleninove stavy, Hrube crevo bez zapchy,
a to najlepsie na zaver:
Ziarive zdravie.
ZIARIVE ZDRAVIE.
Hallo, ccc.
Mas pravdu, ze cez web sa neda nadobudnut uceleny system poznatkov.
Ide skor o nazory, postrehy, skusenosti.
Ak dovolis, davam ti este raz do pozornosti knihy Dr. Walkera, ktory uspesne liecil vyse styritisic pacientov a sam sa dozil takmer neuveritelnych 118 rokov.
Najdes ich na webe v elektronickej podobe zdarma, na slovensku vysla v kniznej podobe Rakovina hrubeho creva.
Jeho knihy, to je popis uzasny svet fungujucich enzymov a hormonov, ako jednych z najdolezitejsich katalyzatorov nasho zdravia.
Je to uceleny a unikatny system teoretickych aj praktickych poznatkov, aj ked su pisane stylom pre bezneho cloveka.
Aj v tom vidim jeho obrovsky prinos.
Sam som sa riadil (a aj do velkej miery dodnes riadim) jeho knihami bez akejkolvek podpory medikamentov a doslo za 2 roky k takej uprave zdravia, ako nie predtym za 20 rokov!
Kontakt, samozrejme aj pre inych, cez tuto stranku:
www.zdravie.sk
co su to side efekty?
hmmm, keby som ja robila v labaku,nedalo by mi a skusila by som otestovat B17.
niekedy aj z pivnych debat vznikaju prevratne veci, hoc netvrdim ze je to tento pripad, ale kiezby bol...