Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vlasta,
bolo to vysvetlene predomnov odbornikmi na rakovinu. V tejto teme aj x raz popisane ( a aj RNG, a nielen).
Ja tom mam precitane a viem to. :)
Precitaj si to aj ty a budes vediet. :)
Fíha, to sa rozbehlo,len skoda ze tu nie je RNG, aj mna to zaujíma a zaujímal by ma aj jeho názor na tie veci co tu pisete, kosa , lasta kontra luna a iní. to by bolo fakt hrozne ba priam az desive.
Inak mozno VEDEC na vedeckej urovni by sa k tomu vedel erudovane vyjadrit,alebo ciro nieco povedat
Inak mozno aj ZDS,
aj ja som citala o tych nanotechnologiach, ale aj ze je to otazka, myslim az 20 rokov!! nepamatam si, v akom to je teraz stadiu?
bolo tam cosi, ze v krvnom obehu vyhladaju nadorove bunky a znicia ich skor nez stihnu uskodit a este ine veci.
no ale to s ou leukemiou ze dostala z krvi som sokovana kosa, co vsetko je mozne...
damian, ty si si o takych pripadoch nedocital? clovek aby sa teraz bal aj ist k lekarovi.
kosa, vidis, treba robit propagandu,aby sa pri liecbe rakovin vyuzivali ozaj ucinne a neskodne metody ake tu propagujete ak ozaj su fungujuce
14.10, 20:29
KOSA
aha, az teraz citam ten tvoj prispevok,ak je pravdivy, tak toho som sa obavala. no a to mu niekto vysetril, ze leukemiu ma z priameho kontaktu ci styku s pracou s nadormi?
vies, kazdy vravi ze rakovina nie je prenosna, ale ako dokazu, ak by predsa? da sa to vobec dokazat?
a aj keby tusili ze ano, clovek sa nakazil, tak to podla mna dobre UTUTLU, lebo potom by boli vysoko rizikove aj take bezne vysetrenia ako je napr. aj zubne osetrenie, ci ORL, a to uz nevravim o rektoskopii a horsich,
alebo si aj ty zo mna strielas ci utahujes kosa? :)
vies ja som to len kdesi citala ako "teoreticku" moznost a tak som sa chcela na tejto teme aspon kohosi opytat, ale myslim, ze je to asi zbytocne :((
kosa
nie
tak to nebolo myslene a myslim ze ty chapes ako som to myslela,
tak?
ked nevies, tak nic :)
vlasta,
ked poviem ze nadcha sa prenasa kvapuockami, alebo nachladnutie je sposobene virusom, mozem povedat ze vlasne nadcha ci nachladnutie je casou rakoviny?
kosa, 14.10 20:17
nemyslela som dobrovolnost teda ze si to da clovek dobrovolne, ale ci sa to nemoze nebodaj stat nahodu, nechtiac, neodbornostou, omylom, nedostatocnou hygienou a tak podobne. teda tak nejak ci by to teoreticky bolo mozne presne ako vravis, jak to robia mysiam, tak tak aj cloveku, len nie schvalne ale nahodne pri vysetreni ci zakroku ak ma clovek zlu imunitu a telo by to teda nerozpoznalo a cudziu nadorovu bunku prijalo za svoju, to som mala na mysli.
netvrdim ze to tak je ale zaujimala ma odpoved, lepsie povedane vysvetlenie,lebo uz to tu kdesi ktosi raz spominal,len neviem kde
Damian,
to z tou vodou som zacal uspesne praktikovat a tie zmeny vidiet.
Asi som bol dost vazne odvodneny.
Aj otcovi to odporucim.
Mama,zial uz z toho nema nic.
Myslim, ze od svojich osetrujucich lekarov tuto radu nedostala.
Skoda...
a znovu sa mi naskytla prilezitost zavitat na toto forum.
urcite ze nam dostupne metody (uprava rezimu celkovo), ci hoci len ciastkove technicke moznosti nas priblizuju ku dnu kedy si budeme moct spokojne vydychnut od rakoviny.
A som velmi rad ze ste mnohi na tomto fore nasli odvahu sa vyjadrit k tomuto palcivemu problemu.
Vdaka vam:
Damian, Rng, Ciro, Zds,Kosa, Ethel,Frontman,a mnohi ini.
Ale aj vam, Andie a Ccc,a vam podobnym za uspesne sparringovanie.
Tento problem by sa nepohol dopredu bez vasich velakrat kontraverznych, ale uprimne mysliacich nazorov.
Este raz: UPRIMNA VDAKA.
Je smutným paradoxom života, že Richard Smalley, nositeľ Nobelovej ceny za rozvoj nanotechnológie, predčasne umrel na rakovinu a nedožil sa reálnej aplikácie vyššie uvedenej technológie.
V podtexte úžasných možností sa ale skrývajú nemenej veľké otázniky: Čo s rezúdiami (pozostatkami) nanoguličiek. Kam sa podejú? Vyzerá to tak, že z (veľkej) časti ostanú v organizme. A tak sa uspokojivá odpoveď hľadá.
Nájde sa?
Osobne si myslím, že nové, špičkové technológie nám prinášajú riziká, ktoré treba dobre, dobre zvážiť. Osobne si myslím, že pred nami je nová generácia chorôb, na ktoré budeme zase ťažšie hľadať diagnózy, prístroje, lieky...
Svet vedy ma fascinuje.
Ale ešte viac ma fascinuje reálna šanca byť zdravý alebo minimálne byť zdravší. Toto však nie je o špičkových technológiách:
NEOCHORIEŤ.
(fandím všetkým, ktorí sa touto neľahkou cestou uberajú.
Je to náročné, ale dá sa : )
Nanotechnológie majú aj veľké vyhliadky v medicíne. Napr, citujem s časopisu National geographic „ nanoguličky z kremíka, potiahnuté tenkou vrstvou zlata s priemerom cca 120 nm sa aplikujú do krvného obehu. Okrem iného sa usadia v rakovinovom nádore. Ak sa na nádor zameria infračervený laser, zdravé tkanivo sa nepoškodí, ale zahreje nanoguličky, čo zabije malígne bunky.“
Úžasné!!!
Úžasné???